Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jojo... je to tak. 8-D Ale loni jsem měl to samý a bylo to super. Zbyli mi právě semínka od loňska, páč se mi to nějak připrcalo, ale teďka to kvete všechno bez samců tak to snad bude ještě lepší. No jaxte na tom s kvetenim u vašich venkovních miláčků? mě už to začlo všechno kvést už v druhý půlce července a tady koukám že někdo ještě nemá ani šišku :-)
Gimmi di Ganja cookie and the herbal tea, sensimila is irie. I don´t care whata government say, sensimila is O.K.
ale ja si taky myslim ze to je určite svetlem,zacina mi na ne svitit presne v12:50 a tak do 7. Už se na to tesim,až zacne :-)
Ty woe taky sem mel skrin.......ale matka mi to nasla.... :-) To sem byl na brigadce v takovy restauraci,a roznasim a najednou ve dverich matka pred celou hospou na me zacala rvat ...no husty.a to mi chtela dat facku a ja sem se uhnul a dala si ji o hranu...to se jeste vic nasrala a ta vivadaii,,,,,,,,,,noooooo
Jakoze mi nasla tu skrin...........to bylo vzdycky co ti to tam tak huci v pokoji?? ..ale to je pocitac,toho si nevsimej
TEKNO.............23
RYCHTA
-----FUCK IT ALL-----
4SC
Původní příspěvek od drobajs ale ja si taky myslim ze to je určite svetlem,zacina mi na ne svitit presne v12:50 a tak do 7. Už se na to tesim,až zacne :-)
Tou tmou není při zatmívání myšlen stín, ale regulérní TMA, prostě ani paprsek světla. Zkus plachtu nebo jako já netkanou textilii (černou) alespoň 2x přeloženou.
Původní příspěvek od tojekrasnypocit no mas pravdu ale co ked to ma dobu kvetu 2 mesiace ten jack herer.. bojim sa plesni a mrayikov... dajte niekto info ako ste vz s jackom mali problemi alebo skusenosti.. dikyyy
no moje zkusenost s herrerem z minulyho roku neni dobrá... na zacatku srpna nahodil preflowers a pak jako by se asi na 5 tydnu seknul - nerostl ani nekvet... no nakonec sme ho museli sklidit mnohem driv, protoze se ukazala plisen v mnozstvi vetsim nez obrovskem...
Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.
...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )
je normalne ze mam rastlinku vyska cca 50cm, je to indica podla vsetkeho, listov dost a este neukazala ani pohlavie???
..................................................................................................
sadenna v polke maja!!!!
na kolko zatemnit?
ona ma slnka v podtave odkedy rano vide dokym nezapadne ak neje zamracene alebo nieco....
a je normal ze je taka mrnava? sak ma cez dve mesice...
Původní příspěvek od grundik
..................................................................................................
sadenna v polke maja!!!!
No a co jako?
Pro všechny - myslíte, že se letos stane něco převratného jakože kytky nevykvetou nebo co? Buďte rádi, že ještě rostou.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Rastliny ktore kvitnu skor, trebars uz aj zaciatkom juna, su velmi kvalitne a silne. Pretoze pocas kvetu ma slnko naväcsiu silu. Tie odrody co kvitnu az v septrmbri a neskor, by sa dalo povedat ze kvety su male a nic moc sila, skor ako technicke konope. Ale vela zalezi na tom kde rastie a kedy bola zasadena. Zalezi tiez ci na nu dopada ranne slnko alebo poobednajsie. To slnko od 12:00 do 19:00 je asi najdolezitejsie.
Původní příspěvek od wasco123 Rastliny ktore kvitnu skor, trebars uz aj zaciatkom juna, su velmi kvalitne a silne. Pretoze pocas kvetu ma slnko naväcsiu silu. Tie odrody co kvitnu az v septrmbri a neskor, by sa dalo povedat ze kvety su male a nic moc sila, skor ako technicke konope. Ale vela zalezi na tom kde rastie a kedy bola zasadena. Zalezi tiez ci na nu dopada ranne slnko alebo poobednajsie. To slnko od 12:00 do 19:00 je asi najdolezitejsie.
Podla mna si myslis zle . Najlepsie na pestovanie je kopec na juh a tam slnko pecie cely den a to najlepsie co mozes rastlinkam dat. Mne este ani pred tyzdnoma pol nekvetli a presto viem ze to budu velmi dobre modely. Khola, Durban poison, Hollands hope, Afgan, cal. orange bud, Cream sodica n.2 si myslis ze budu ako technicke konope? Skus si dat dve raastlkiny na zapad kde svieti slnko od 12:00 a daj dve na juh kde cely den a si myslim ze ten rozdiel hned uvidis.
Podla mna si myslis zle . Najlepsie na pestovanie je kopec na juh a tam slnko pecie cely den a to najlepsie co mozes rastlinkam dat. Mne este ani pred tyzdnoma pol nekvetli a presto viem ze to budu velmi dobre modely. Khola, Durban poison, Hollands hope, Afgan, cal. orange bud, Cream sodica n.2 si myslis ze budu ako technicke konope? Skus si dat dve raastlkiny na zapad kde svieti slnko od 12:00 a daj dve na juh kde cely den a si myslim ze ten rozdiel hned uvidis.
Cim viac Slnka tym lepsie pre rastliny
Dost zalezi aka odroda. Niektorej staci 6h slnka (balkonovky) a niektore viac slnka, skoro ako indoor. Od toho sa odrazi kvalita a vynos
Původní příspěvek od wasco123
Dost zalezi aka odroda. Niektorej staci 6h slnka (balkonovky) a niektore viac slnka, skoro ako indoor. Od toho sa odrazi kvalita a vynos
Vsetky odrody potrebuju slnko a urcite viac ako 6 hod. Nejaky special druh balkonovky. Nedeli sa to nahodou na Indoor, Outdoor a Greenhouse ( Sklenik ) ? Kvalita a vynos zalezi od odrody , a hlavne od podmienok ake rastlinkam poskytnes. Skus dat dve rastliny do tej istej pody daj im tie iste podmienky a daj jednu kde je slnko 6 hod. a jednu kde je 10 - a viac pre porovnanie, ale musia to byt dva rovake modely. Moze to byt hocijaky model. Kde budes mat vacsi vynos a kvalitu?
P.S. Nechcem rypat ale ja si mysli presny opak a je dobre si to vydiskutovat podla mna.
Vsetky odrody potrebuju slnko a urcite viac ako 6 hod. Nejaky special druh balkonovky. Nedeli sa to nahodou na Indoor, Outdoor a Greenhouse ( Sklenik ) ? Kvalita a vynos zalezi od odrody , a hlavne od podmienok ake rastlinkam poskytnes. Skus dat dve rastliny do tej istej pody daj im tie iste podmienky a daj jednu kde je slnko 6 hod. a jednu kde je 10 - a viac pre porovnanie, ale musia to byt dva rovake modely. Moze to byt hocijaky model. Kde budes mat vacsi vynos a kvalitu?
P.S. Nechcem rypat ale ja si mysli presny opak a je dobre si to vydiskutovat podla mna.
OK, je jasne ze slnka nikdy nieje dost. Ale vzhladom k obmädzenemu miesta alebo dobremu zamaskovaniu v prirode ziadna rastlina nedostane maximum svetla.