Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Hefe: prave ze jedna lahev stoji 150, zatimco kristalon 65 na 200l zalivky!!!
to vriter@cz: (pisu to z pameti, takze za pripadnou chybu se omlouvam) Podle navodu = 10g na 10l --> 1g na 1l --> 2g na 2l.
A 1g je asi 1ml (udava to vyrobce na krabici), takze k mereni doporucuju treba injekcni strikacku za 2 kacky??
Mam este navic jeden dotaz, kterej by mozna stal i za samostatnej thread........
Mate nekdo skusenosti s kristalon PODZIM????????
priblizna koncentrace v % N-6, P-17, K-30.........
Ja mam z kristalonu zkusenosti akorat se start - myslim, ze je to vyborna zalezitost(hlavne pomer vykon cena!!!) a s plod a kvet - coz je sice rozhodne lepsi, nez nic, ale zadna supr kvalitka to neni
Zlatejch 150W a kristalon
Lepsi mi pride hnojit podle navodu- 10g na 10l a bez skrupuli prejit na kazdodenni hnojku misto silny obbdenni. "Kyti si zvykne na dostatek a ne na narazovy akce".
Pred prechodem na kvet, to chce tak na tejden vysadit a procistit substrat obyc vodou.
Po prepnuti svetla prejit na hnojivo na kvet a opet hnojit kazdy den obdobnou davkou.
Myslim, ze staci tejden az deset dni cisty vody pred ufiknutim, ale 14 dni je jistota. U castyho hnojeni se puda procisti rychlejc.
U prvniho indoru sem daval hodne hnojiv od kristalon jahoda,plod a kvet pres OBM az po BCUZZ ,sice sem ho daval az v polovine kvetu ale kyticky byly hned lepci.
Ted u druhy skrine sem podruhy pohnojil 2ml Bcuzz 4 kytky asi v 2l konvi a strikam phytaminem a bioalgenem a kytkam se nadherne dari ,nadherne zelene a zdrave(Oproti Krystalonu kde byly kyticky takove svetle zelene a neprilis rychle rostly) nemam sice moznost porovnat s AH ,ale Bcuzz se mi jevi jako jeho silna konkurence a mozna i lepsi ,ale jak rikam nemam moznost srovnani.
Takze zaverem Bcuzz je sice drahy ale vyplati se a jak uz zaznelo neni to o moc vetsi chemie nez treba slepicince.
Chlapci, četl jsem tu o nějakem přírodním hnojivu (bio-algen),nevíte někdo kde by se to dalo sehnat. Jinak k tématu, pouzívám kuřince, kravský či konský hnůj+kopřivové zálivky..
Mate nekdo skusenosti s kristalon PODZIM????????
priblizna koncentrace v % N-6, P-17, K-30.........
Ja mam z kristalonu zkusenosti akorat se start - myslim, ze je to vyborna zalezitost(hlavne pomer vykon cena!!!) a s plod a kvet - coz je sice rozhodne lepsi, nez nic, ale zadna supr kvalitka to neni
kdy bych měl začít hnojit? a hodí se vůbec hnojení pokud mam kytky jenom za oknem? zasadil jsem před cca týdnem, objevily se dvě sazeničky, mam je obě v květináči o průměru cca 15 cm, až trošku povyrostou, přesadím je každou zvlášť, mam připraveny větší qětináče. a krom teho hnojení - jak často zalévat?
2wathek : cenu to urcite ma,s tim hnojenim pockej az povyrostou a zesili tak 2-4 tydny pak davej jednou tydne postupne od nejmensi davky cca 2ml na litr a pak davky tydne postupne pomalu zvysuj at si kyticky zvykaj
zalivej tak casto jak holky potrebujou, strc prst do pudy a jestli je jeste vlhka tak to pocka , ja zalevam tak ,ze pockam az puda uplne vyschne , coz holkam svedci a pak zaleju , tak hodne uspechu ,mej se.
Souhlasím se všema, co podporujou přírodní hnojení místo chemek. Jenom si fakt dávejte bacha na koňskej hnůj...potřebuje být - stejně jako všechen ostatní trus zvířat - dost odleželej. U koňskýho trusu je to až kolem půl roku a i potom je dost agresivní. Jednou jsem si takhle přes víkend totálně spálil úrodu. Lepší odleželej hnůj napodzim zarýt a ještě zavápnit, a na jaře hnojit slepičákama. Letos chci ještě zkusit to guano, nebo jak se to jmenuje zní to lákavě.....a nápad s rybym filé do květináče zní taky zajímavě....
P.S.: Slepičince by se měly vždycky naložit do vody.....tak na čtrnáct dní - když jsou čerstvý, tak i dýl. A někde jsem slyšel, že je to prý dobrý naložit do mléka.....tak fakt nevim?