Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Prvni indoor,600w,Tangerine dream
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 353

55.den 12/12 z 85.

Snizil jsem to PH na cca na 5,8,ale je to pro me spatne rozpoznatelne temi PH testrem kapkami z akvaristiky. Preferuji jasne cislo na stupnici tak se na ten PH a EC tester docela tesim, alespon se snizi pravdepodobnost ze neco pokazim.

No rozhodne kazdy den rano neni zadny postrehnutelny rozdil ani zadny pokrok videt.
Tady je mala aktualizace,posudte sami.
Zda se mi ze to udelalo 2 rychly skoky ale tech 14 dni mezi tim nic ale i tak se domnivam ze na tak male kyti jsou uz palice docela obstojne.

Jesli jsem to tedy dobre pochopil a spocital jak to psal Eda tak maji jeste cas 9 dni nafukovat palice,tak doufam ze si holky jeste pospisi nez zacne 64.den 12/12 coz zacne ctvrta ctvrtina.

Naposledy upravil Madical-Strains 07-07-2012 v 15:23 PM

Old Post 07-07-2012 v 08:54 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
55.den 12/12 z 85.

Snizil jsem to PH na cca na 5,8,ale je to pro me spatne rozpoznatelne temi PH testrem kapkami z akvaristiky. Preferuji jasne cislo na stupnici tak se na ten PH a EC tester docela tesim, alespon se snizi pravdepodobnost ze neco pokazim.

No rozhodne kazdy den rano neni zadny postrehnutelny rozdil ani zadny pokrok videt.
Tady je mala aktualizace,posudte sami.
Zda se mi ze to udelalo 2 rychly skoky ale tech 14 dni mezi tim nic ale i tak se domnivam ze na tak male kyti jsou uz palice docela obstojne.

Jesli jsem to tedy dobre pochopil a spocital jak to psal Eda tak maji jeste cas 9 dni nafukovat palice,tak doufam ze si holky jeste pospisi nez zacne 64.den 12/12 coz zacne ctvrta ctvrtina.

Čau,ty moje údaje platí pro Power Plant,tak to neber úplně do slova..
Jiná genetika může mít ve finiši jinej průběh..
Chápu,že jsi netrpělivej,ale nezbyde ti nic jinýho,než to vydržet až do konce a nechat se překvapit..
Genetiku neznám,ale podle mě to ještě vykyne,protože je to zatím na povrchu hodně chlupatý a při závěrečným kynutí bobtnají jednotlivý pupeny květu a lezou jakoby napovrch..

Old Post 07-07-2012 v 18:30 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 355

Ahoj
Aha ,tak to je dobre, tak to si me potesil jeste vic. nejak tak to urcite bude jak rikas a jeste to poradne naboptna
Spis jsem vic zvedavej nez netrpelivej ale samozrejme sem uz natesenej a nadrzenej
to bych kecal kdybych tvrdil ze ne....(prvni pest)

Na netu v angline jsou o TD uplne protikladne smoke-reporty,kdyz ze se mi povede alespon to stredne silne zmastovadlo tak budu za to rad.
U TD uvadeji 25% THC ale to beru s velkou rezervou....hlavne v mych podminkach.
Nic jineho mi ale nezbyde nez pockat a nechat se prekvapit.

Premysim ze si objednam na netu tu 30x lupu na ty mlecne trichomy abych neprosvich tu spravnou dobu. Nedavno jsem se totiz dozvedel ze nektere odrudy muhou byt i zrale ke sklizni aniz by jim vubec zhnedly blizny.

Naposledy upravil Madical-Strains 07-07-2012 v 19:59 PM

Old Post 07-07-2012 v 19:47 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grazzl
Stálý Člen

Karma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 356

zdarec vypadá to pěkně dobrá volba modelu tangerína je výborný kouřo myslím že budeš spokojen nádherně ovocná chutná a voní dost po pomerančích tady přikládám foto abys věděl na co se máš těšit

chlast je prostě chlast......

Old Post 08-07-2012 v 12:27 PM
Grazzl je offline   Profil uživatele Grazzl   Find more posts by Grazzl   Foto galerie člena Grazzl   Click here to Send Grazzl a Private Message   Add Grazzl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 357

Hm,nadhera ! Na ty fotce.
Tak to si mi taky udelal radost skoda jen ze ma TD tak dlouhou dobu kvetu.
Snad mi to dopadne dobre

Naposledy upravil Madical-Strains 08-07-2012 v 19:37 PM

Old Post 08-07-2012 v 17:41 PM
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

cus...tak mel sis treba na semena pořidit nejake usporky,nechal by jsi to narust do velikosti klonu... a nebo vysadit indicy -
PS: uz to budu pomalu brat, tak do tydne

Old Post 08-07-2012 v 21:53 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

citace:
Původní příspěvek od mysak
cus...tak mel sis treba na semena pořidit nejake usporky,nechal by jsi to narust do velikosti klonu(pokud jsi nechtel prosvecovat)... a nebo vysadit indicy -
PS: uz to budu pomalu brat, tak do tydne

Old Post 08-07-2012 v 21:55 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Příspěvek č. 360

pročistit ..(1) diky
-i tohle

Old Post 08-07-2012 v 21:57 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 361

No,to uz je ted jedno, doufam ale ze to bude stat alespon za to .
Ale priste uz budu o trochu chytrejsi pojedu Jack Herera

Naposledy upravil Madical-Strains 08-07-2012 v 23:42 PM

Old Post 08-07-2012 v 22:06 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 362

Tak jsem uvazoval o nejakym levnem ale kvalitnim zvetsovadle na trichomy a zjistil jsem nasledujici.......
(nasel jsem tady na groweru odkaz na mikroskop ale na muj vkus nic pro me-neznackove ,nekvalitni a jeste a predrazene)

Puvodne jsem chtel koupit tuto lupu za 120 kc ,30x zvetseni x21mm ale nasel jsem v recenzi na netu ze je to podvod a ze zvetsuje horko tezko 10 x.
http://www.nejnizsi-ceny.cz/klenotn...30-x-21-mm.html

Hledal dal a nasel jsem toto
http://www.my-garden.cz/index.php?m...roducts_id=1067
Growshop-no jo moc drahy a mozna ne tak kvalitni a jeste vypada jak z vietnamske trznice , to bych si radeji kopil ten viz.nize.

Pro ty co nechteji utracet, nejlevnejsi mikroskop co jsem nasel na netu...(bohate by k nasim ucelum poslouzil)
http://www.hadex.cz/P340-mikroskop-...imzvetseni-40x/

Ale nakonec jsem nasel to co jsem hledal,znackovy Carson za polovicni cenu co maji v tom growshopu! Obchod je v Phe takze usetrim 150 za dobirku postou.
http://www.carsonoptical.cz/eshop-k...osvetlenim.html

Uz jsem rozhodnut pravdepodobne uz zitra pro nej pojedu (tak jesli me ho prodavac nerozmluvi... ) tak dam vedet jak kvalitne se s nim pozorujou trichomy.

Edit:
Tak uz ho mam doma a hodnoceni ? - Paradni pokoukanicko !!!
Vrele doporucuju akorat ze by pohodlne stacil ten za to kilo 40x.
Trichomy mam ciry ale jsou tam i jako by zlata mista se zlatymi trichomy, ale rek bych ze to urcite nejsou ty jantarove to by musely byt sprehazene cik-cak a ne v jednom zlatym shluku a byly by videt i taky mlecne.Zlatych trpyticich se shluku je tam videt tak 20% tech cirych tak 80% ale i ty zlate jsou cire !
Na googlu jsem na makrofotkach nic takovyho nenasel.

Zitra rano zkusim makro-fotku ale fotakem to asi nebude videt.
Az to budu taky videt na dennim svetle tak to muze vypadat jinak muze to byt jen odlesk nebo opticke zkresleni barvy od HPS vybojky.

Naposledy upravil Madical-Strains 09-07-2012 v 23:25 PM

Old Post 09-07-2012 v 16:05 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 363

58.den 12/12

Tak jak jsem predpokladal na dennim svetle uplne neco jineho,HPS vybojka hrozne zkresluje barvu.
Ty zlate seskupeni na malych listcich jsou na dennim svetle stribrno cire-barva rtuti,pravdepodobne je to pryskyrice prilepena na list a obcas z toho couha stejne zbarveny trychom. Takze predpokladam ze HPS vybojka na to hazela zlutou barvu a vysledek byly zlate trpytici se skvrny.
Na 3 kyti jsou uplne cire trichomy,na 4 kyti jsou uz lehce mlecne a na jedne jsou dokonce lehce mlecne a zhruba 1-3% lehce do jantaru ale vypadaji sice do jantaru jen stredne cire/zakelene.
Nechce se m ani verit ze ze bych mel kosit az za dlouhych 27 dnu.
Podle toho co tady pisou o trichomech tak uz bych mel tech 5 kytek teoreticky seknout hned ale co zkusenosti tech z youtube.com co pestovali TD ? (85 dni kvetu) A blizny ketre nejsou ani 50% hnedych.
Muj NEprofesionalni odhad a berte ho fakt s rezervou je tak za 14-20 dnu ,pak kosa. Chtel bych sklizet maximalni High-10% jantarovych trichomu a 90% mlecnych.
Za jak dlouho priblizne tu kosu vidite vy aby to bylo absolutne max-high ???
Omluvam se za slibenou fotku makro,bude az zitra,musim dnes koupit nove baterky do fotaku.

Jeste ohledne toho mikoskopu... vypada to ze idealnejsi mikroskop bude ten s mensim zvetsenim ten za to kilo,pravdepodobne jen 40x zvetseni protoze pri vetsim zvetseni jak se mi trasla ruka tak zbyvalo jen velmi male ohnisko vzdalenosti k zaostreni a obcas se mi stalo ze jsem musel dele zaostrovat a hledat trichomy i kdyz je jich tam jak na.....no.
Ale jinak 60-100x zvetseni super! Ale mozna zbytecny luxus

Naposledy upravil Madical-Strains 10-07-2012 v 13:59 PM

Old Post 10-07-2012 v 09:31 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 364

Zase se mi stalo ze se prispevek vlozil i kdyz to pri vkladani vyapadalo ze ze se nevlozil.

Naposledy upravil Madical-Strains 11-07-2012 v 07:24 AM

Old Post 10-07-2012 v 20:29 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 365

hm,tady to same.

Naposledy upravil Madical-Strains 11-07-2012 v 07:25 AM

Old Post 10-07-2012 v 20:32 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 366

Jo vy cekate na tohle ???
Jeste bylo trochu svetla tak jsem to blejsknul jeste dnes.
Prvni dve fotky mlecne trichomy,treti foto cire trichomy.
Vic jsem toho nestacil vyfotit ptotoze me dmes prodaly shitovy baterky.

Podle pestiku bych sklizel nejdriv za 3-4 nedele ale podle barvy trichomu tak cca od 1-3 nedel,zalezi na tom jak to dlouho trva u TD nez se vytvori tech 10% jantaru.
Jak to vidite vy?

Naposledy upravil Madical-Strains 10-07-2012 v 21:29 PM

Old Post 10-07-2012 v 20:40 PM
milkbyrtr
Stálý Člen

Karma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% PěstitelskáKarma uživatele milkbyrtr - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 367

Můj názor dle fotek je,že bych začal prolívat,jestli se to už nehejbe,tak se to nehne,proto bych už prolíval a za těch 10-14dní kosu.Bude aspoň High a o barvu neměj strach,vše se dobarvý při sušině

AGENT ORANGE TV MACRO SPOT Klikni zde
KILL BILL 120LED/600W HPS
AGENT ORANGE 120LED/600W HPS
NEBULA/DUTCHDRAGON 120LED/400W HPS
NOTHERN LIGHTS/KILLBILL/DUTCH DRAGON 400W HPS
OPIUM & WHITE WIDOW - 400W
AF BIG BANG & SWEETSPECIAL & +SPEED - 400W/125CFL
2x400W NFT&SOIL > DD,N,CAR,B+B,AK-47,LA CANN,WW,KILLBILL
KILL BERRY -> 125CFL/400HPS

Old Post 11-07-2012 v 07:24 AM
milkbyrtr je offline   Profil uživatele milkbyrtr   Find more posts by milkbyrtr   Foto galerie člena milkbyrtr   Click here to Send milkbyrtr a Private Message   Add milkbyrtr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 368

No abych rekl pravdu tak si opravdu nejsem jistej tim jesli to jeste nekyne a jsou tam jeste ty 3 kyti s cirymi trichomy. Mozna bych mel jeste chvlku pockat a jakmile se objevi mlecne trichomy i tam tak zacit z flushingem.
???

Old Post 11-07-2012 v 08:10 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-09-2018 - Prvy indoor/600w/cote d´ azur - 75 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás