Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
si snad ze me delate hlinu ne??ja myslel ze se tu rozebira TIPY a ne osobnosti ale jinak myslim ze Janxu ma pravdu *F*U*C*K* Lotrik!
jo lidi tak sem nasel very good misto sic na strome ale je good ale to patri asi do jinyho tremdu jo a jak to resite ve skleniku kam na mysli zalivku hnojeni a prece jenim sklenik je na zahrade a vetsinou nekdytej jak resite toto(fuck na fizli??)
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
to LOTRIK: hey kámo, taxem si přečet příspěvek, kerym si rozpoutal hromadu urážek a jinejch sraček a musim říct, že to snad nestálo za to
příště rači na Growera nepiš takový věci, někerý lidi maj přírodu rádi a sou na to háklivý...
esi rejpeš stromy je tvoje věc, neni to dobrý ale jak řikám, je to tvuj byznys, ale než příšte něco napíšeš na fórum taxi to rozmysli, zbytečně se to tu pak zasírá hovnama...
a nebuď tak napruzenej, stačí napsat, sorry kucí a nemusej z toho hned bejt sváry (a lidi v Ignore listech)
taxnad v pohodě...
Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
2 All: tak myslim ze by sme to mohli ukoncit tuto hadku a zacit zase psat nejake ty TIPY zejo?jak mate yvreseno kdyz vam nekdo najde pole s fizlama??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Kdyz tady zminujete tolik pole a kukurici co takhle to dat nekde vedle poldni cesty kde je nejaka vegetace vyssi kere,vysoka trava atd. Na nektere polni cesty nechoti tolik lidi
Ted sem se byl projet na kole a nasel jsem par mitinek v nizkem hustem jehlici. O myslivce strach nemam, ale bojim se houbaru i kdyz jsem tam lezl ctyrech. Navic tam bude asi nizke pH. Myslite ze bude stacit kdyz dam do jednoho 15-20l kyble jednu kytku? Nechce se mi dělat díra do země...
jasný, kýble sou v poho
dá se s nima taky celkem obstojně manipulovat (narozdíl od kytky v hlíně, že...)
ale musíš jim udělat díry do dna, aby mohla odtejkat vodečka...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
ale kdyz uz vam to nekdo najde ohlasi bengunm jak to/byste to resily kdyby ste si tam zrovna sli??
-------------
No á jsem pěstoval u babky na zahradě a pěstoval jsem v jahodách to jste neviděli tu rostlinu.jahody jsou dobrej tip to fak zkuste.nejlepši je taky pole z kukuřicí ale musí v tom poli být kanál nebo zkruž do které zasadíte rostliny a nemusíte se bát že je přejede traktor nebo poseče kombajn.to jsou dobry rady
2 HonzaPrachy123: mozna ne pac okolo jahod se dava to cerny plachta tak top asi tesne palilo na to slunce a kdyz je mely za barakem tak to bylo asi v pohode jo a jeste tam je perfektni vlhko ale mozna si to splet
-------------
Ahoj taky jsem se byl mrknout v lese, kde jsem si vyhlédl pár zajímavých míst, ale mám tam kolem celkem hodně malých smrčků (0,5 - 1m) co mají bíle obarvený vrchol. Nevíte co to znamená? Byl bych nerad, kdyby mi to nějakej lesník voškubal nebo dal echo esenbákůůům. Dík za odpověď.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Čau Setthe, pokud vím, tak ty bílý špičky se barví kvůli tomu, aby je nevohlodávala lesní zvířena. Takže si dej majzla jak na myslifca tak na ty svině srnky...
to onrejblesk: pokavaď tě neuviděj, jak tu kytku sázíš, nebo sklízíš, taxou na tebe krátký (aspoň myslim)
jim nakecáš, žes na ni narazil náhodou při procházce přírodou
akorát gdyž ji máš na stromě nebo ve skleníku, tak ti to asi nesežerou
Kwjetoň