Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
legalizovat konopi?
Jana Bobošíková Ano. Pro lékařské účely.
Jiří Dienstbier Ano pro léčebné účely (stalo se). Jsem proti její kriminalizaci.
Vladimír Dlouhý Ne.
Jan Fischer Ne, ale nejsem pro kriminalizaci měkkých drog za každou cenu. Podporuji programy protidrogové prevence, a to zejména mezi mladými lidmi. V České republice působí v této oblasti řada nevládních organizací, jejichž činnost je nezastupitelná. Jinou věcí je přístup pacientů ke konopí z léčebných důvodů. Zákon, který by to umožnil, podporuji.
Vladimír Franz Ano, k léčebným účelům.
Ladislav Jakl Ne.
Zuzana Roithová Jsem pro legalizaci jejího pěstování u nás jen pro léčebné účely.
Karel Schwarzenberg Jednoznačně jsem pro legalizaci marihuany pro léčebné účely. Nevidím navíc v jointu větší nebezpečí, než je v panáku.
Přemysl Sobotka Pro lékařské účely ano.
Miloš Zeman Ne. http://zpravy.idnes.cz/specialni-pr...h-kandidatu.htm