Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec letos sem se rozhod ze budu ve skleniku pestit durbana od dp z feminizovanych semen ale chtel bych se zeptat jaka je vlastne pravdepodobnost ze vyroste hermac pripadne jestli nevite jak tomu predejit diky
mno rekl bych ze pravdepodobnost nezmeris ale sanzit se predejit muzes ph pudy... melo byt kolem 7... jinak jeste tim ze si koupis rizky ... jinak toho moc neporadim.. (kdybych mel sklenik )
---:::Mír a THC v duši všech GROWERŮ a skuřenců CZ a SK:::---
Původní příspěvek od Thorax Zdarec letos sem se rozhod ze budu ve skleniku pestit durbana od dp z feminizovanych semen ale chtel bych se zeptat jaka je vlastne pravdepodobnost ze vyroste hermac pripadne jestli nevite jak tomu predejit diky
Tak z vlastnich skusenosti ti mozem povedat, ze na 99% by si nemal mat ziadneho hermaca a ani samca.este sa mi to pocas 4 rokov co pestim Durban od DP fem. som sa este zo samcoma an hermacom nestretol. tento rok idm aktiez to odrodu a Kholu z semien fem. a nebojim sa ze by boli hermaci.Podla mna velmi stabilna a vyborna genetika od DP. Len si davaj pozor na rastovy potencial Durbanu a do sklenika ti ho staci zasadit od polky juna/ cervna. tot vse
radvi
Já osobně automaticky vyřazuji sazenice, ktré se rychleji derou nad ty druhé, a to asi již po 1-2 týdnu - jen outdoor a jen ty opravdu vyčáplé (velké rozestupi mezi patry).Jeden rok jsem je zasadil bokem a vice než 1/3 byli opravdu samci. O kolo července pak vytrhám zbylé semce, tak v poměru 8:1 Pod lampu jenom femky nebo řízky z matek - můj názor, ikdyž sám mám teď v růstu nonamy a to bez selekce.
caras: no ta tva rozpoznavaci metoda je uplne k nicemu to se psavalo na netu nekdy kolem roku 2000 ze samci sou vetsi nez samice rychleji rostou atd ale je to mytus
Původní příspěvek od John.Mall A co říkáte na tohle? myslím že je ještě dost brzo, ale cosi se tam značí a já jako úplnej začátečník si nejsem jistej, každopádně počkám.
ta spodní je nakvítající samička. ty bílý chloupky sou blizny