Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Klasicky, vzal jsem litr a půl, dal jsem tam 3 ml octa a měřil a přidával octa dokud z toho nevyšel žádoucí koncentrát. Kyselinu dusičnou doma nemám, proto zkouším ten ocet. Snad to nebude ničemu vadit.
ja sem mel neco podobnyho,napred hnedly konecky,pak zezlout celej list a pak zhnednul!myslel sem ze to je plisen ael strikat sem to nechtel uz nicim tak sem skusil jestli to neni horcikem.Koupil sem si takovi ty sumivy tablety (dokonce citronovi) a pulku tablety sem hodil do 2l,votrhal a ted je to nejakej 5. den a zatim nic....
Edit:Jo a este sem to prolil peroxidem...
Naposledy upravil Freeloader 31-10-2007 v 05:12 AM
já měl před týdnem to samé. myslím , že to bude nějaká kořenová plýseň, ja blbec jsem totiž zapomněl přesadit kyti. měl jsem je v kvetináči , kde nemohla odtéct přebytková voda. a tam to samozřejmě začalo plesnivět. tak jsem to rychle přesadil , ale pokračovalo to dál. tak jsem to zahubil
Tady mám model kalichakra nevím co tomu je možná spalené ale fakt nevím
s tím že první tři fotky jsou jedna kytí
a další tri jsou druhé kytí
prosím co tomu je?
spis to teplo koreny byly prelity ale resil jsem to presazenim do lepsi hliny kterou jsem michal takze prelite to urcite neni to jsem se uz snazil vyresit nebo myslis ze kdyz byli koreny prelity a jsou presazeny tak kdyz jsem je presadil ze budou porad uhnivat ... a doufam ze jsem neudelal spatne kdyz jsem pri sazeni do jamek nasypal trosicku stimulatoru pro rust korenu ale mozna mas pravdu kdyz si tak uvedomuji sadil jsem to i vcetne toho kyblicku na rizky nevim jak se to jmenuje proste ta misticka z vaty nebo tak neco doufam ze vis co myslim
prehnojeny nevim zalivam krystalonem s tim ze 1-2x tydne a jinak mam v pude jeste hnojivo ale moc ho neni 1/4 hrstky na vsechny 3 kvetinace
a IMHO nevzdušný substrát -- to je možno mohl bych se zeptat jak na to co mam pro to udelat?
a jinak moje hlina se sklada z:
1/3 normální hlíny (substrát B)
1/3 hlíny pro kaktusy a sukulenty
0,5/3 substrátu pro zakorenení rostlinek (speciální pro malé rostliny)
0,5/3 písku
neje dobre to velmi s tym miesanim hliny to prehanat. Stava sa ze niektore menej kvalitne substraty maju v sebe uz nejakeho skodcu, riesilo sa to tu na groweri sterilizovanim substratu.
a ten substrat si mam sterilizovat sam nebo se kupuje .... vcera jsem je vytahnul a znovu zasadil ale mozna mate pravdu mozna je to tim ale ja fakt nevim mam je chvilku a jeste jim nerozumim tak moc jako kdyz jsou venku
diky a poradil by mi nekdo lepsi substrat nez mam ja jsem to tak procital a usoudil jsem co se tu tak o tom psalo ale jestli mate nekdo lepsi napad v cem to mit tak by to bylo moc super