Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

Klasicky, vzal jsem litr a půl, dal jsem tam 3 ml octa a měřil a přidával octa dokud z toho nevyšel žádoucí koncentrát. Kyselinu dusičnou doma nemám, proto zkouším ten ocet. Snad to nebude ničemu vadit.

Jaký si to uděláš, takový to máš.....
eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w
4th IN - 1 xPP, 3xBG, 150w
eXecutorův 5th neopunk 150w kybl in

Old Post 29-10-2007 v 20:51 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

ja sem mel neco podobnyho,napred hnedly konecky,pak zezlout celej list a pak zhnednul!myslel sem ze to je plisen ael strikat sem to nechtel uz nicim tak sem skusil jestli to neni horcikem.Koupil sem si takovi ty sumivy tablety (dokonce citronovi) a pulku tablety sem hodil do 2l,votrhal a ted je to nejakej 5. den a zatim nic....

Edit:Jo a este sem to prolil peroxidem...

Naposledy upravil Freeloader 31-10-2007 v 05:12 AM

Old Post 30-10-2007 v 09:39 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peter07
Stálý Člen

Karma uživatele peter07 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

já měl před týdnem to samé. myslím , že to bude nějaká kořenová plýseň, ja blbec jsem totiž zapomněl přesadit kyti. měl jsem je v kvetináči , kde nemohla odtéct přebytková voda. a tam to samozřejmě začalo plesnivět. tak jsem to rychle přesadil , ale pokračovalo to dál. tak jsem to zahubil

Old Post 30-10-2007 v 13:24 PM
peter07 je offline   Profil uživatele peter07   Find more posts by peter07   Foto galerie člena peter07   Click here to Send peter07 a Private Message   Add peter07 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andree
Nový Člen

Karma uživatele andree - 9% Pěstitelská

Zdraví Co je mému kytí? Příspěvek č. 356

Tady mám model kalichakra nevím co tomu je možná spalené ale fakt nevím
s tím že první tři fotky jsou jedna kytí
a další tri jsou druhé kytí
prosím co tomu je?

Old Post 15-11-2007 v 18:02 PM
andree je offline   Profil uživatele andree   Find more posts by andree   Foto galerie člena andree   Click here to Send andree a Private Message   Add andree to your buddy list     Navštiv homepage uživatele andree! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andree
Nový Člen

Příspěvek č. 357

tady mám ješte nemocnou mandalu #1

Old Post 15-11-2007 v 18:07 PM
andree je offline   Profil uživatele andree   Find more posts by andree   Foto galerie člena andree   Click here to Send andree a Private Message   Add andree to your buddy list     Navštiv homepage uživatele andree! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andree
Nový Člen

Příspěvek č. 358

a poslední SpeedQueen
vsechny kyticky jsou v amaterske (nedokonale) skrini pod 400W Sodikem Osma

Naposledy upravil andree 15-11-2007 v 18:15 PM

Old Post 15-11-2007 v 18:08 PM
chudyjirka
Nový Člen

Karma uživatele chudyjirka - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

koukni na koreny.mozna prelito a uhnito,nebo moc velke teplp

Old Post 15-11-2007 v 18:33 PM
chudyjirka je offline   Profil uživatele chudyjirka   Find more posts by chudyjirka   Foto galerie člena chudyjirka   Click here to Send chudyjirka a Private Message   Add chudyjirka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andree
Nový Člen

Příspěvek č. 360

spis to teplo koreny byly prelity ale resil jsem to presazenim do lepsi hliny kterou jsem michal takze prelite to urcite neni to jsem se uz snazil vyresit nebo myslis ze kdyz byli koreny prelity a jsou presazeny tak kdyz jsem je presadil ze budou porad uhnivat ... a doufam ze jsem neudelal spatne kdyz jsem pri sazeni do jamek nasypal trosicku stimulatoru pro rust korenu ale mozna mas pravdu kdyz si tak uvedomuji sadil jsem to i vcetne toho kyblicku na rizky nevim jak se to jmenuje proste ta misticka z vaty nebo tak neco doufam ze vis co myslim

Old Post 15-11-2007 v 18:37 PM
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

co přehnojený?

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

http://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
http://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 16-11-2007 v 11:50 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

IMHO nevzdušný substrát

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 16-11-2007 v 12:06 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andree
Nový Člen

Příspěvek č. 363

prehnojeny nevim zalivam krystalonem s tim ze 1-2x tydne a jinak mam v pude jeste hnojivo ale moc ho neni 1/4 hrstky na vsechny 3 kvetinace
a IMHO nevzdušný substrát -- to je možno mohl bych se zeptat jak na to co mam pro to udelat?

Old Post 16-11-2007 v 12:39 PM
andree
Nový Člen

Příspěvek č. 364

a jinak moje hlina se sklada z:
1/3 normální hlíny (substrát B)
1/3 hlíny pro kaktusy a sukulenty
0,5/3 substrátu pro zakorenení rostlinek (speciální pro malé rostliny)
0,5/3 písku

Old Post 16-11-2007 v 12:47 PM
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

neje dobre to velmi s tym miesanim hliny to prehanat. Stava sa ze niektore menej kvalitne substraty maju v sebe uz nejakeho skodcu, riesilo sa to tu na groweri sterilizovanim substratu.

400W

Old Post 16-11-2007 v 12:59 PM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andree
Nový Člen

Příspěvek č. 366

a ten substrat si mam sterilizovat sam nebo se kupuje .... vcera jsem je vytahnul a znovu zasadil ale mozna mate pravdu mozna je to tim ale ja fakt nevim mam je chvilku a jeste jim nerozumim tak moc jako kdyz jsou venku

Old Post 16-11-2007 v 13:15 PM
andree
Nový Člen

Příspěvek č. 367

diky a poradil by mi nekdo lepsi substrat nez mam ja jsem to tak procital a usoudil jsem co se tu tak o tom psalo ale jestli mate nekdo lepsi napad v cem to mit tak by to bylo moc super

Old Post 16-11-2007 v 13:23 PM
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

Ahojky mrkni třeba sem http://www.klecka.cz/growshop/Peste...l-mix-50-l.html je jich spousta...např.ještě plagron dělá

edit:nevim,ale neřekla bych,že je to hlínou...jakou tam máš vlhkost,teploty?

...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...

Terrace flowers by Haňule

Old Post 16-11-2007 v 13:31 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás