Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v šopu mi řekli,že přidáním PK 13/14 dostane kytka extra dávku,ale jen fosfor a draslík(proto PK)
Alga Bloom je ale kompletní složka a pokud by ste chtěli zvýšit dávku fosforu a draslíku zvětšením dávky bloomu,hrozí přehnojení.
Chcem sa spytat ze kedy uz mozem zacat s alga-grow? Blizny a chlpky uz su asi tyzden. A premyslam ze by som si vzal ten lacnejsi biobizz Bio-Bloom, myslite ze je plagron lepsi? U toho druheho mam za zhruba tu istu cenu 0,5L namiesto 0,25L Diky
Zdravím, mam problém s roztokem na kokos ... namicham dle tabulky Coco A+B, k tomu enzym a jeste pridavam Grow/Blom excelerator od AH ... a druhy den je z toho mleko a smrdi to po rybyně ... nekdo nejaky napad? :/ Roztok mam v 30l kádi a v ni cerpadlo na zalivku a druhe male na míchání roztoku které i okysličuje.
posledne pesty sa mi oplatilo hnojit len pocas kvetu nejakych NPK a boosterom, nic viac, max. este postrek pocas rastu a kvalitnu predhnojenu hlinu, ten arzenal co mas, je zbytocny, a ked nemas EC merak ani s toho vela nevytlcies
Pojedu první grow vůbec, outdoor ( resp. ve foliáku ). Něco sem si načetl a vybral tyhle hnojiva, byl bych rád, kdyby mi někdo zkušenej k tomu něco řekl, co je zbytečný, co naopak přidat apod. Díky moc!
Growmix s perlitem
Terra Grow
Terra Bloom
Plagron Enzymes
Green Sensation ( někdo říká zbytečný, někdo si nemůže vynachválit )
PS: Nemusím škudlit každou korunu, takže si klidně něco připlatím, ale zase nechci utrácet peníze za něco, co se ve výsledku moc neprojeví.