Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Nurturelite , Envirolite, CFL zdroje
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Kauza Nurturelite
Jo,běž do toho,protože by mě to také zajímalo.
Ano,řekl bych že to má cenu.
Radši vsaď na jistotu.
Ne,je to nesmysl
Kašli na to,co kdy by se to ukázalo,jako dobré řešení
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 353

citace:
Původní příspěvek od mark330
A este nieco ktore tienidlo by ste mi k tej 200w odporucili ? http://www.biobotanik.sk/department...dl_-reflektory/

no tak záleží kolik chceš investovat a aby se ti vlezlo do boxu že...

na úsporku jsou zbytečné reflektory s odtahem, cooltuby apod.
takže bych to viděl na klasický reflektor 40/40 cm (nebo kolik to je přesně); no a jestli si připlatíš třeba za reflektor "V" tvaru s lepším rzoptylem tak budou rostlinky jenom rády

Old Post 16-10-2009 v 12:26 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krasty1985
Stálý Člen

Karma uživatele krasty1985 - 96% PěstitelskáKarma uživatele krasty1985 - 96% PěstitelskáKarma uživatele krasty1985 - 96% PěstitelskáKarma uživatele krasty1985 - 96% PěstitelskáKarma uživatele krasty1985 - 96% PěstitelskáKarma uživatele krasty1985 - 96% PěstitelskáKarma uživatele krasty1985 - 96% PěstitelskáKarma uživatele krasty1985 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

zdar chlapi

mam doma 200w usporku plug n grow - blue

a řeknu vám že to pod ní roste krásně
jinak pěstu zdar

Old Post 09-11-2009 v 15:18 PM
krasty1985 je offline   Profil uživatele krasty1985   Find more posts by krasty1985   Foto galerie člena krasty1985   Click here to Send krasty1985 a Private Message   Add krasty1985 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rascal33
Stálý Člen

Karma uživatele Rascal33 - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

zdar,

Jedu pod Nuturkou 200W red uz 3. sklizen a je to gut. Rozdil v hutnosti palic oproti HPS malý, az zanedbatelný.

ovšem POZOR!! 200W usporka se NEROVNÁ 600W HPS... 200W RED sviti
max jako 250W HPS (spis 200W)... podstatnou výhodou však je že se skoro nehřeje a není tak náročná na luft.. misto 600W HPS by to chtelo ty nuturky 2, neli 3...

This is the end, my only friend the end...

ACTUAL
Rascal33's OUT 2k14

SMOKED OUT...
Rascal33's annual 10th IN 2k14

Rascal33's Power Plant, Durban Poison, Jack Herrer, OUT 2k13

Rascal33's Power Plant + Durban Poison by Dutch Passion 2k12

Rascal33's Amnesia Haze SCROG @ 220W CFL

Rascal33's IN + OUT 2011 Mandala #1, Safari Mix

Out & In 2010 Mandala #1, Purple, Pure

Sezona 2009 s Mandala Seeds (Mandala #1, Purlpe #1, Safari Mix)

The Pure Rascal's OUT 2008
R@scal's Jack Herrer @ Envirolite 200W
Rascal's The PURE @150W Bonsai indoor
R@scal's MANDALA Hashberry & Speed Queen @ Envirolite 200W Red

STUFF
IsoPropylAlkohol Hash
Oblíbená trika???
Kufr na bong, model Basic
Kufr na bong, model De-Luxe

Old Post 09-11-2009 v 17:21 PM
Rascal33 je offline   Profil uživatele Rascal33   Find more posts by Rascal33   Foto galerie člena Rascal33   Click here to Send Rascal33 a Private Message   Add Rascal33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klimes
Stálý Člen

Karma uživatele Klimes - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 356

cau, vite nekdo, jakou maj tyto usporky Index podání barev Ra? nebo jestli se vyrobky ruznych firem lisi prave timto? Ra je to maly, bezvyznamny plus, ktery maj usporky lepsi oproti vybojkam
ps. obycejne zarivky pro domactnost maj pres 80% a ty lespi pres 90%, pro terarijni ucely maj 98% (dokonce i 2%UVB)
ps. nemyslim si, ze by palice pod usporkou byly snad ridsi nez pod sodikem, dokonce jsou i vic osypany

Old Post 13-11-2009 v 13:57 PM
Klimes je offline   Profil uživatele Klimes   Find more posts by Klimes   Foto galerie člena Klimes   Click here to Send Klimes a Private Message   Add Klimes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pocahontas
Stálý Člen

Karma uživatele Pocahontas - 75% PěstitelskáKarma uživatele Pocahontas - 75% PěstitelskáKarma uživatele Pocahontas - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

pouzivam 125w - plug a grow - Blue
jsem celkem spokojen, jak bylo něolikrát řečeno nedělá téměř žádné teplo, svítí pěkně a silně, když chci mrknout na kytky nebo na světlo je dobré vzít si brýle, světlo je dost silné a může poškozovat zrak, ale to asi všechny silnější světla.
Reflektor mám hamrovaný s "v" a je to vklidu, na tyto lampy naprosto ideální.

kdo se chce mrknout na univerzální pěst:
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

Peace

Old Post 21-11-2009 v 11:00 AM
Pocahontas je offline   Profil uživatele Pocahontas   Find more posts by Pocahontas   Foto galerie člena Pocahontas   Click here to Send Pocahontas a Private Message   Add Pocahontas to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pocahontas! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flop
Stálý Člen

Karma uživatele Flop - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flop - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

Neměl by někdo subjektivní srovnání o kolik více hřeje např. 100W sodík oproti CFL s interním předřadníkem a podobnou watáží ?

Byl jsem totiž včera v growshopu, kde měli zapnutý 100W sodík v boxu téměř bez ventilace a zdálo se mi že hřeje snad ještě míň než moje 125W PlugNGrow...

Je to možný nebo jsem byl tak zhulenej, že jsem to teplo necejtil?

CFL 125W poprvé, 2X Skunk Passion - sklizeno

Old Post 16-12-2009 v 20:47 PM
Flop je offline   Profil uživatele Flop   Find more posts by Flop   Foto galerie člena Flop   Click here to Send Flop a Private Message   Add Flop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rascal33
Stálý Člen

Příspěvek č. 359

nevím jak stovka, ale už 150ka HPS je poměrně "exotermická".. CFLky se dotknes prstem, tohodle bych se opravdu nedotykal...

ACTUAL
Rascal33's OUT 2k14

SMOKED OUT...

STUFF
IsoPropylAlkohol Hash
Oblíbená trika???

Old Post 17-12-2009 v 01:10 AM
Rascal33 je offline   Profil uživatele Rascal33   Find more posts by Rascal33   Foto galerie člena Rascal33   Click here to Send Rascal33 a Private Message   Add Rascal33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vimnevim
Stálý Člen

Karma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% PěstitelskáKarma uživatele vimnevim - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

mám 200W CFL na růst a je pravda, že ze začátku je to výhoda, drží se líp vlhkost...na druhou stranu pomalu prosychá hlína, když jsem tam dal 400W MH tak začaly pít ale taky raketově růst. Takže mě přijdou dobrý ty CFL jen tak ze začátku.

Old Post 17-12-2009 v 13:25 PM
vimnevim je offline   Profil uživatele vimnevim   Find more posts by vimnevim   Foto galerie člena vimnevim   Click here to Send vimnevim a Private Message   Add vimnevim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flop
Stálý Člen

Karma uživatele Flop - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flop - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

Rascal33: No já mám na mysli spíš ten předřadník, u mé 125W CFL jsou ty trubice jenom teplé zato předřadník je horkej jak ďas.

CFL 125W poprvé, 2X Skunk Passion - sklizeno

Old Post 17-12-2009 v 15:03 PM
Flop je offline   Profil uživatele Flop   Find more posts by Flop   Foto galerie člena Flop   Click here to Send Flop a Private Message   Add Flop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LUMBERJACK
Stálý Člen

Karma uživatele LUMBERJACK - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

po vlastnich zkusenostech souhlasim s clenem vimnevim.mozna to muze pomoct matkarum (na rezy),nebo utajencum co moc nehuli a nemaji kamarady:-)

Old Post 19-12-2009 v 11:15 AM
LUMBERJACK je offline   Profil uživatele LUMBERJACK   Find more posts by LUMBERJACK   Foto galerie člena LUMBERJACK   Click here to Send LUMBERJACK a Private Message   Add LUMBERJACK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teahead
Stálý Člen

Karma uživatele Teahead - 81% PěstitelskáKarma uživatele Teahead - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 363

Mám skříň 1,2m x 1,7m a potřeboval bych trochu poradit s osvětlením.

Varianta 1: 1x 400W HPS v A-wingu + 1x 200W CFL (Plug and grow) v A-wingu (světla vedle sebe)
Varianta 2: 1x 600W HPS v A-wingu (světlo uprostřed)

První varianta asi vyprodukuje více světla, ale bude výnos skutečně vyšši?

Předem díky za odpověď.

Old Post 25-01-2010 v 15:31 PM
Teahead je offline   Profil uživatele Teahead   Find more posts by Teahead   Foto galerie člena Teahead   Click here to Send Teahead a Private Message   Add Teahead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Teahead
Stálý Člen

Karma uživatele Teahead - 81% PěstitelskáKarma uživatele Teahead - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

Mám skříň 1,2m x 1,7m a potřeboval bych trochu poradit s osvětlením.

Varianta 1: 1x 400W HPS v A-wingu + 1x 200W CFL (Plug and grow) v A-wingu (světla vedle sebe)
Varianta 2: 1x 600W HPS v A-wingu (světlo uprostřed)

První varianta sice vyprodukuje více světla, ale bude výnos skutěčně vyšši?
Predem díky za odpověď.

Old Post 25-01-2010 v 15:35 PM
Teahead je offline   Profil uživatele Teahead   Find more posts by Teahead   Foto galerie člena Teahead   Click here to Send Teahead a Private Message   Add Teahead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rascal33
Stálý Člen

Příspěvek č. 365

no ja bych byl pro variantu B protoze pokud bys to rozdelil pul na pul tak ta pulka co by byla pod tou usporkou by mela o dost min svetla nez ta pod HPS.. 200W usporka rozhodne NESVITI tolik jako 400W HPS.. myslim ze svetla bude ve vysledku stejne pri variantach A i B ale varianta B bude levnejsi na porizeni, dosahnes optimalnejsiho rozprostreni svetla a nebude s tím taková práce... a napada me, co treba dat tam 2 x 250 HPS namisto 400+200?

ACTUAL
Rascal33's OUT 2k14

SMOKED OUT...

STUFF
IsoPropylAlkohol Hash
Oblíbená trika???

Old Post 25-01-2010 v 16:09 PM
Teahead
Stálý Člen

Příspěvek č. 366

druhou variantu jsem měl do teď a osvědčila se. Teď už jen koukám jak to vylepšit. Asi teda nic měnit nebudu. Dík za názor.

Old Post 25-01-2010 v 16:39 PM
vyTretHi
Stálý Člen

Karma uživatele vyTretHi - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 367

hele mne by zajimalo kolik priblizne zaplatite za ten mnesic spotreby korun za elektrinu ma to nekdo odchytene?

kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává

Old Post 25-01-2010 v 20:00 PM
vyTretHi je offline   Profil uživatele vyTretHi   Find more posts by vyTretHi   Foto galerie člena vyTretHi   Click here to Send vyTretHi a Private Message   Add vyTretHi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vyTretHi
Stálý Člen

Karma uživatele vyTretHi - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

verdy .. diki za odpoved moc mne tozajimalo nasel sem si ve faq jak se to pocita ale nevedel sem to vypocitat/moj rozum je mimo niekedy/ ta spotreba neni az tak moc , ale kdyz k tomu pripojim i ostatni veci tak mi ten pocet vzrustne o neco malo jinak dekuju za ochotu

kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává

Old Post 29-01-2010 v 10:28 AM
vyTretHi je offline   Profil uživatele vyTretHi   Find more posts by vyTretHi   Foto galerie člena vyTretHi   Click here to Send vyTretHi a Private Message   Add vyTretHi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás