Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Anubissss hlavne nejsem zvedav na rozumbrady ktery nikdy nevytahly paty z domu a budou tady davat rozumy jak je tady docela zvykem nic ve zlim .... a hlavne nepiste abych hledal ve faq a podobne to stejnak ani poradne nefunguje
Tak ja by som zase rád vedel,koľko ľudí tu bežne pašuje letecky zaručeným spôsobom.
A ešte poznámočka,toto je PESTITELSKÉ fórum a nie pašerácke,takže vo FAQ to asi nebude
14 dní na dovolený? Ideální vynechat. Uvidíš, jak Ti to pak rozkope prdel. Už teď nemám co hulit a když mě někdo pozve, obvykle mam problémy ustát 1 hustějšího špeka!!!
Hele ta otázka se tu řešila milionkrát ale to nevadí a nemusíš se krz to červenat
Já letadlem pašoval 2* . Jednou při cestě z Anglie a podruhý směr Dubai Řek bych že je to mnohem bezpečnější než autem .
Proved sem to tak , že sem si do ponožky smotak pytlík s huleníčkem a obvázal nití . Kousíček niti sem nechal čouhat ven z ponožky abych to moch popřípadě rychle vytáhnout a spolknout
Měl sem strach ale nebylo proč . Jediná pořádná kontrola je když procházíč tou bránou na detekci kovů a když nebudeš pípat tak se tě ani nedotknou
No a v tašce sem si vez dva pytliky semen + fajáns a když to projíždělo tim rengenovym boxem tak sem měl taky bojárky a nic
Přitom to tam ten chlap musel jasně vidět Ale pozor to mohla bejt vyjímka . narazíš na zmrda a deš do kopru
Malinkej pytlik pro vlastní potřebu , skovanej na nenápadnym a rychle dostupnym místě je z 98% propašovatelnej a kdyby něco tak se buď napapkáš paliček že budeš mít křeče eště tejden
Občas ale taky choděj po letištích benga s hafíkama ale s tim zkušenosti nemám Myslim že když pes nedostane příkaz k hledání tak tě jako náhodnýho kolemjdoucího asi neoznačí
Přeju ti ať to vyjde a užiješ si dovolenou , jo takový brčko na pláži hmm neni nad to
neviem sice co si tym myslel,ale precitaj si v trestnom zakone ake mate tresty za pasovanie a s tym suvisiace tresty a potom si rozmysli,ze ci sa ti oplati koli par slukom ist na relax na par rokov.
Čestně prohlašuji tímto že jsem v příspěvku č.33 neuvedl mylné či dokonce lživé informace a opravdu se tak stalo
Jen bych byl nerad aby tě chytli a pak si to sváděl na mě
Ne já bych se toho nebál zatim sem propašoval všude Zde uvádím seznam zemí kam , s kým a jakym dopravním prostředkem se mi povedlo převízt .
Německo - s kámošem - autem
Německo - rodina - autem
Chorvatsko - školní zájezd - autobusem
Itálie 3* -rodina - autem
Norsko - banda rybářů - dodávka
Anglie - kámoš - letadlem
SAE(Dubai) - táta - letadlem
Belgie - rodina - autem
Holandsko - rodina - autem
EDIT : nač sem tam uved holandy to nevim asi bych to už měl omezit , už toho bylo dost
Myslim že je to fše Každopádně rodina je absolutně 100% křoví proti podezíravosti celní správy .
Vše sem pašoval systémem jenž sem uved v příspěvku č.33 ale doplnil bych to : nezapomeň tu nit přikurtovat k tomu pytliku páskou abys to pak nechtěl vytáhnout a pytlik by zůstal v ponožce.
Nikdy sem nepašoval víc než 3 g tagže POZOR !
Nikdy mě (nás) nešacovali ani nepodezírali a proto FUNKČNOST MÉHO
SYSTÉMU NENÍ OVĚŘENA v praxi
BTW : Na letošním šampionátu v Německu sem dokonce propašoval
nabitou fajáns na stadion !!!!!!Rozmontoval sem jí abych měl zvlášť kotlik a trubičku a každou si dal do jedný boty . Problém byl v tom že dyž sem přišel k turniketům , tak sem zistil že všem ohmatávaj i ty boty a to POCTIVĚ ! Brácha šel přede mnou a jeho šacovali totálně !Navíc jak mi to tlačilo tak sem chodil jak namr....kačer Já už ale nemoch couvnout protože sem byl na řadě a za mnou 1000000 lidí a lístek sem měl už odtrženej. Zmocnil se mě pocit paniky jaxvině Nakonec sem měl ale mega štígro protože mě se bot ani nedotkly a když sem se ohlíd na toho za mnou tak toho už sjížděli celýho komplet . Prostě štígro no Na druhej match sem si ale dal čouda už před stadionem a fajfku nechal radši v autě
Přeju nejvíc štěstí na světě abys to převez protože pak teprv ta dovolená stojí za to Lehneš na slunko , vopaluješ a čadíííííš
yyeeeeeeeeeaaaaaaaaahh
Ja si vlastně teď uvědomil, že sem byl s trávou za hranicema už hafokrát, ale neúmyslně Jezdime totiž často pracovně do Polska a ja mam ve svý "kapšičce" dycky zelí a že teď mi došlo, že ja debil ho nikdy nevyndal hehe
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Ja sem jednou jel do Francie na 3 dny s mamou a se strejdou,a aniž bych o tom věděl,tak sem vezl 8gramů Blueberry ve spacáku,celkem dobrý ne?
Měl sem strach,že zpátky by to už neprošlo tak sme to za ty 3 dny se strejdou zhulily všecko...
jo a když budete chtit vízt si hulení do zahraničí,tek to dejte do dobrýho gripáče a vložte to mezi dobře zralý syrečky,to určitě žádnej pes neucejtí
Včera jsem přijel z Hollandu (byl jsem autem)
Vezl jesem si 2g haše (ZERO ZERO)
Nejáké to hulení a semena
Cesta přes Holandsko německé hranice v poho ale taky jsem udělal jednu věc kterou mi poradil kámoš že když v německu zastavíš nekde na benzice,odpočivadle tak neměčtí fízlové jsou tam hned a ještě k tomu mrkou že to jsou češi a je to v prdeli.Já jsem natankoval Plnou nádrž v mestačku ENSCHEDE a bez zastavení a co nejrychleji jsem projel německem.Na celnici ČR/D jsem jen ukázal pas a to bylo vše vezl jsem to v přihrádce a operce co je nad středovým tunelem.
ZDŮRAZŇUJI: OBLEČTE SE NORMÁLNĚ NE JSKO DOMA,Kamoš to řeší tak že si vezme sebou kvádro a zpátečni cestu v tom musí vydržet ale taky už toho dovezl HAFO za tu dobu co jezdí tím to způsobem tak dovezl cca 1Kg hulení (NE SAMOZREJME NA RÁZ)
ALE POKUD STEJNE NARAZÍTE NA CELNÍKA KTERÉMU ŽENSKÁ NEDALA TAK DOKÁŽE BÝT PĚKNĚ OTRAVNEJ A MŮŽOU BÝT PROBLÉMY
DRŽÍM VŠEM PALCE POKUD NĚCO Z NL POVEZOU AŤ TO DOPADNE DOBŘE
Jinak ceny
1g Haše ZERO ZERO 22 euro
JOINT CCA 3-5 eura (žáleží na natroši)
Co se týče spaní tak spím v aute je to asi nejlepší a nejlevnější
Byl jsem zde kouření luxusní ale taky jsem byl z toho celkem překvapeny a jako bonusek jsem dostal jonatána který byl smotlý z Orange Bud.Vřele doporučuji navštívit
ZA tejden tam zajdu razíme do Amstrdamu :-)
Akurát mám radeji Malana Cream , Himalayan black hash atd. Muj oblíbenej Coffeechop je Basjoe
Address:
Kloveniersburgwal
C.H.T
byl jsem tam taky a musí m říct že je to taky luxusni coffe byl jsem tam a vřele doporučuji kříží se s ulici rusland a je to hned u mostu pres kanal takový bíly barák,Majitel (černoch) umí česky (částečně) a kdyz jsem si tam koupil 2g Jack Herer tak jsem dostal 1g navíc jako bonus fakt luxusní coffeyshop a na a kousek od toho je Sensi seeds takže s luxusníma semenama sice dražsí alé finální produkt luxusní a na podzim plánuji výlet do holanska zase.
jo a co se týče převozu tak bez problemu,Vecl jsem si cca 8g trávy a 3g Zero Zero.Normálka v přihrádce auta (Opel Astra) a měl jsem normální košili.Tak kde jsem potkal na celé cestě fízly tak na česko německých hranicích (Cínovec) jinak nic a doporučuji jezdit vrchem (dráždany,lipsko,magdeburg,hsnnover,osnabrueck,Enschede,Amsterdam)dobrá a rychlá trasa průjezdem německa hlavně přes noc je to luxusní.Takže pokus se normálně oblečete a máte normální auto (ne škoda 120) tak nehrozí že by Vás vzali ale stat se může jo a natankoval jsem plnu nádrž tesně před německýma hranicema a cele nemecko jsem projel bez zastaveni (dost důležité) videl jsem poláky jak tak na odpočívadle šacovali a šli kolem i nás a nás si ani nevšimli a byli jsme zhulení jak dobytci.Pokud budete chte vedet vice tak piste.Vim kde se dá levně přespat,information center atd.
tak to nevím kde jsi vzal ten pricelist ale to je blbost v amstru jsou takové ceny a bylo to v okolních cofeeshopech stejné moc rozdílově se to nelišilo takže nevím z kama je si to vyhrabal