Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pripojuji se k jezisovi. Jakoze, kdyz delas takovy fotoreport a asi ses s tim chtel pochlubit, cekal bych neco lepsiho. Takovyho spicka z tak 0,2 neceho a minimalne pul ciga, bych ubalil i na tripu, nebo po 8mi pivech. Nicmene budiz ti polehcujici okolnosti tve TOYstvi.
THE_GAME: Aha a v cem byl ten tvuj zazracnej zpusob tak vyjimecny, ze to tady musis zasirat?? Nechcu abys me spatne pochopil, ale ubalit ziletku z caje, jeste k tomu bez podlepu? PCHE! :vysmech:
Byt tebou, radsi bych volil civilizovanejsi slovnik. Precijen jsou tady i slusne vychovani lide, ktery to muze urazet...
THE_GAME: Rofl again... Pokud se opravdu chces pretahovat jako male dite, tak si zkus spocitat kolik tady tech prispevku mam nez otevres usta. Pokud se nemylim, tak jsou to 4 (vcetne tohoto) oproti tvym 7mi. Opravdu nechapu tvou logiku. Holt hiphop 4 life!
Nechci se s tebou prit, ale alespon poprvy v zivote vyuziju ignore list. :P
Ja teda balim na beckroll podle me to je jednochy a rychli..a ten prebytečnej papirek vzdycky vodtrhavam..nevopaluju..u vopalovani se to muze propalit a pak je dalsi prace to zalepovat a nebo dokonce balit znova takze jedine vodtrhnout..to se jen tak rostrhnout neda..
ja balim aj tak aj tak.
som odchovany na front, tak mi to ide lepsie a rychlejsie.
ked som este culy, tak balim back. ked som uz trosku mimo tak zvladam len front
na beka (a vůbec už dloho jsem neviděl balit někoho na front a když naposled tak to bylo po půl roce a strašně mě překvapilo že je ještě někdo dělá navíc člověk který hulí dost)
bez tabáku
na "front" jsem balil, když jsem začínal, teď už jedině "back" (respektive v okruhu mých "spoluhuličů" výraz "backroll" neexistuje, my tomu říkáme "switch"), filtr dělám z jakéholiv tvrdšího papíru a těsně před filtr vždy dám trošku tabáku a až pak láduju směs
P.S. jinak papírek vždy jen odtrhnu, s opalováním nemám dobré zkušenosti
P.P.S. a pokud to někoho zajímá, většinou do směsi drolím červený Red & White a balím do OCB v roličce, výborný vynález, člověk si utrhne jen tak dlouhý papírek jaký momentálně potřebuje....
Já dokážu smotnout z vážek luxusní cigárko ale špeka neumotám i kdybych měl skočit z mostu Prostě to nezvládnu, videl jsem to tisíckrát, zničil jsem stovky papírku a rosypal spoustu trávy ale prostě jsem to nezvlát.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !