Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dufam ci tu nechcete zacat flame-ovat....
ja si pojdem svoje..nechcem ziaden prevrat spravit ale skratka CHCEM lepit stickery po celej BA ( a vsade kam pojdem vlastne ), plagatiky, spravit si nejaky sajt ( alebo podporovat slobodnavolba.sk ) a sirit kladnu mienku o marihuane...a ide mi dost o to aby sa to dostalo do povedomia ludi...nejde mi o LEGALIZACIU alebo DEKRIMINALIZACIU ( samozrejme keby sa jedneho dna dekriminalizovala tak by som bol najstastnejsi muz )...
ostatni mozu sadit, flame-ovat cez PM a ja neviem este co ale mam tu par ludi ktori urcite pojdu so mnou...
LIX - hey?..V Igrame som bol naposledy pred pár rokmi, ale o poli som nevedel..
Ale spomenul som si na pole pri v Rusovciach a to tam je vlastne tiež už niaku dobu.. Takže povedzme,že mrazy by nemuseli byť problém,.. no ale aj tak, toto sú teórie, akoby to všetko fungovalo v praxi je jeden veľký otáznik..
Cpt. Spaulding - súhlas.. vysadiť techničák by nemalo cenu a s normálnou trafkou by to dopadlo asi tak ako vravíš..
EDIT - Jurasek - asi takto vidím svoju činnosť a činnosť svojich kamarátov aj ja..
Podla mojho Marihuanu netreba propagovat ide to samo...coraz viac ludi zituje ze je to vlastne spokojny konicek a sucast osobnostnej rozvnovahy..nechajte vsetkemu volny priebeh a uvidite ze nasa generacia sa este minimalne dekriminalizacie urcite docka
Naco ten zhon ? jedine co neje fakt odveci je znizenie trestov to predsa neje zdrave ze za par gramikov mozes dostat tolko jak za vrazdu :/
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...
Ferdinand Bongo ta zprava hore nebola myslená smerom k tebe ale k (depending) podla mna co tak sa niečo dozvedieť od svojich CZ kolegov že ako to prebiehalo tam_!
Mittka podla mňa je to tak vysvetlené že naše deti budu huliť ked budu mať 12 ja som sa k tomu dostal v 8-triede tak moje deti to už budú skušať v 5-triede a potom ta generacia Hmm_? bude dosť vymletá_!!!
suhlasim z Cpt. Spaulding vysadba je blud nalepky su O.K
SERTE NA VSETKO CHCEM PO VAS NEJAKú BRUTAL NALEPKU S KTOROV CHCEM ABY STE MI POMOHLI A ZHODLI SA NA NEJ ABY SOM TO NAJEBAL PO CELOM MESTE A DO STAROBINCOV DAM EXTRA VELKE PISMO A KED BUDú NALEPKY TAK POTOM MOZME RIESIT VECI DALEJ O.K_?
vela krat som sa presvedcil, ze prispievat do for je blbost, vzdy sa najde nejaky oponent, ktory chce hned mazat. sa s tym vymazavanim nickov neposerte, ked clovek prejavi svoj nazor, uplna intolerancia, ale nech, lepte si papieriky, ja radsej vsadim na DARUJ SEMIENKU ZIVOT a ked budem mat semienka, tak ich volne pohodim na kraj pola, pri lesik, k potoku atd, niekde sa ujme a bude mozno nepozorovane rast a mnozit sa a za par rokov taketo miesta nebudu ojedinele, ako na jamajke to raste vsade a nielen tam, tu robite halo z nejakej dediny pri trnave, ved je vela miest, kde to rastie hufne a volne a nikto to nekosi. a za par rokov mozu ludia fajcit shit od cesty a dusit sa s nim a diler to preda aj za 700 g, ale kto bude chccet moze fajcit perfektne znackove modely pestovane napr bio a s laskou no proste top kvalita.
nechcem spominat alkohol, ale je to obdobne. kdo sa sce najebat, sa moze z barjakej hnusoby, co leze do hlavy, ale niekto si rad posedi pri svojom vinku, alebo palenke, perfektnej, z ovocia, bez chemie a farbiv, chuti, proste prirodny destilat, nijen lieh a farba z cukrom.
takze uz treba zacat bojovat tvrdo a sadit sadit a ist proti represiam darovanim zivota semienku, proste sadit vsade, nech to rastea mnozisa. konopa bola je aj zostane.
depending: tym že visadiš ludia nezistia o rastline nič len to že sa to premnožilo a treba kôli tomu tvrdo zasiahnuť. A tym padom stanovia ešte večšie tresty! To je osobne môj nazor. My musime ludí informovať že to nieje zlé_! a nie nasasdiť ked to ludia považujú za strašidlo za tvrdú drogu ako kokain poznam par ludí čo ich udal vlastny rodičia_!! A daj si otazku prečo_? Npr prečo mna nie _? lebo sa o to zaujimam nie len po konzumenstkej stranke ale po celkovej_!
Ako malo by to byt zakotvene v etike ludi ze hulenie ludi ktory su v intenzivejsom vyvinovom obdobi sa nemoze podporovat...Ja prackovi fajku nenabijem ale taki ludia bohuzial su...
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...
Dnes v noci som mal taky psycho sen ako uz dlho nie, tolko uplnych blbosti v jednom sne som asi este nezazil no ale chcel som povedat ze v tom sne som vymyslel nazov domeny je to sice uplna blbost ale tak chcem sa svami povedalit o moje vyplody zo sna takze www.slovakiaweedparty.eu neberte to vazne to len tak citim sa ako mendelejev
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
Pls. ludia.. ak nepestujete, len sponzorujete dilerov taq sa vam to zda ako fajn napad... ale je to sracka.. keby vsade rastol naky shit... kazdy out by bol opeleny a dilerz by mali este viac keshu..... By som vyfackal kazdeho kto by si pobliz mojho policka nechal 2metroveho samca... ved nech rastie.... ved bude legalizacia.... absolutna sracka....
realita: vsade rastie plno shitu. Dilery predavaju veselo dalej, outdoristi su na kolenach.. Stat na to sere.. ved hulit sa to neda.. a aj taq vas po*ebu ked u vas nieco najdu a aspon budu vykazovat vysledky.. Taq pls ak chcete pomoct taq lepte nalepky, neucte hulit deti, nepodporujte dilerov..... Len pls nesadte vsade.....
moja domena bude gafor lebo z gaforu maš hned vedla link na slobodnú volbu_!!! tak nech sa spravý dobrá grafika a môžme začať tlačiť tak nech sa to dorieši_!