Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam Biobizz Light-mic a hnojil jsem jednou týdně dle plánu bio bizz pro hlínu light mix a to je asi špatně ? a žloutnutí listu pokud kyti mají vše co potřebujou žloutnou jen při flushingu a odpoedávají do té doby jen ty,co kyti nepotřebuje ale pochybuju že už ve 29 dnu jich nepotřebuje asi 80% a ještě k tomu listy jsou strašně světle zelené ... zasraný bio bizz ...
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Ja nerikam , ze to tvy je normalni , ale ze naky v kvetu odpadavaj sami . To tvy je asi dost , no nvm hale biobizz pouzivam porad a pohoda , zase nesmis se ridit jenom tim , co je napsany nekde v nakym planku , ale podle toho , jak tvy kytky vypadaj.
Původní příspěvek od SubFocus Mam Biobizz Light-mic a hnojil jsem jednou týdně dle plánu bio bizz pro hlínu light mix a to je asi špatně ? a žloutnutí listu pokud kyti mají vše co potřebujou žloutnou jen při flushingu a odpoedávají do té doby jen ty,co kyti nepotřebuje ale pochybuju že už ve 29 dnu jich nepotřebuje asi 80% a ještě k tomu listy jsou strašně světle zelené ... zasraný bio bizz ...
Prohlídni si pořádně tu tabulku,neřiď se FAQ radou,že ph v hlíně je ideální a neni třeba nic upravovat,když se ti potřetí děje,co se ti děje,tak je asi něco blbě,ne..?FAQ neFAQ.. I kdyby bylo na začátku akurátní,tak zálivkou 6,0 to brzy hodíš mimo ideální hodnotu..
Neni hlína jako hlína a ideální PH pro hlínu neni 6 ale 6,5 ,hlavně a především pak pro vstřebávání dusíku kytkama..!!! a o N je tvuj problém..
Ok tak teď jsem to prolil, a zítra až budu zalévat naordinuju AH Trojsložku pro grow fázi a pak dám hned květ fázi.... ph 6,5 tak snad to zabere ... diky kluci
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Zdravim, mam problem se zloutnutim spodnich listu. Teplota je 27°C a vlhkost 65%. Svitim jim 250W sodikem ktery je od kytek cca 30 cm. Kytky jsou v All mixu od Biobizzu. Zalivam tak jednou za 3 dny a do vody pridavam pokazde Bio grow 1ml/l a jednou tydne i atazyme 2ml/l. Kytky jsou ted v rustu 36dni. Jinak pouzivam vodu z reverzni osmozy. Za vsechny rady predem diky.
Naposledy upravil Luftpumpa252 09-04-2012 v 22:25 PM
zdarec hnojím jednou týdně alga boom 4ml teplota max do 30stupnů a noc tak 18. vlhkost pořád okolo 50% box 90/90/160cm odtah 100m3/h
medium sem koupil v obi. jinak ph by mělo bejt v poho.a je tam vybojka 250w
Původní příspěvek od Luftpumpa252 Zdravim, mam problem se zloutnutim spodnich listu. Teplota je 27°C a vlhkost 65%. Svitim jim 250W sodikem ktery je od kytek cca 30 cm. Kytky jsou v All mixu od Biobizzu. Zalivam tak jednou za 3 dny a do vody pridavam pokazde Bio grow 1ml/l a jednou tydne i atazyme 2ml/l. Kytky jsou ted v rustu 36dni. Za vsechny rady predem diky.
Podla mna je to blokacia zivyn v dosledku spatneho pH.Ale uz tam bude viac vylucenych prvkov...Takze najskor zrovnat pH pomocou mnozstva upravenej vody a potom zlahka prihnojovat.Zmeraj co vyteka z kvetniku a sam uvidis ..Poskodene listy uz sa asi nespravia ale malo by sa zastavit sirenie tych flakov a uvidis ze kytiz hned lepsie vyzera..
Ten FAQ som videl aj pH meriam. Inac dik za nazor. Lebo som sa obaval, ci to nie je nejaka divna plesen laebo tak. Ale moze to byt kombinacia odflaknutej zalievky a citlivej rastliny (su zo semienok).
tak přikládám svůj problém s lístkama. já osobně si myslím, že to není nic vážného, ale já jedu teprv první kolo a kamarád co už nějaký ten pátek pěstuje mi řekl, že to normální není. jde o to že mi u spodku kytek schnou ty nejmenší listy a ty větší žloutnou a nakonec taky uschnou. je to vždy jen 1. nebo 2. patro od spoda, jinde jsem to zatím neměl. za každou radu/sprda že to je fpoho budu moc vděčnej
EDIT: ještě dodám že ph srovnávám po přidání hnojek na 6-6,5 podle toho jak se trefim a hnojim méně než píšou tabulky biobizzu. světlo mám 38cm nad vrcholky a teploty mám mezi 20 a 27 stupni. zalévám je vždy s dvoudenní pauzou, doteď jsem jim lil 600ml na kytku a teď jsem zvýšil na 900, protože s emi zdálo že květináče jsou vždy úplně vyschlé. je 2. týden květu a na holky mi jsou 4 ofuky, pokud jsem nezmínil nějaké důležité info tak samozřejmě dopíšu.
no to právě že nejake tečky jsou tam ale uplne malinké a moc jich tam není tak nevím a sem to stříkal ještěna začatku květu proti sviluškám tak nevím no
Nazdar, našel jsem na listech žluté fleky, poradíte co to je? Svilušky? Takové malé mušky jsem tam našel.
Taky se mi listy na jedné kytce svěsili, nevím čím by to mohlo být. Díky moc za pomoc
prosím o pomoc nvm čím to je ale tohle se mi dělá na listech kytky jsou cca 17 dní staré ec při zálivce dávam cca 0.9 ph zálivky je mezi 5,5 až 6,5 ph výtoku jsem neměřil teplota 27 den 22 noc vlhkost 70 - 80 %
ahoj groweři tak moje trápení s kytkama stále trvá děje se mi to už druhý grow fakt nevim co stim snad poradíte......kytky jsou z řezu když jsem je dostal byli ve strašném stavu ale rozjeli se a krásně prokořenili byli v jiný bedně v jiný místnosti pod 125usporkou zakořenili tak jsem přesadil a šoup je pod 250w hps a ted se to začlo kurvit rostou strašně pomalu a schnou.jsou v substrátu pro pokojovky s perlitem ph mněřeno kapkama takže to asi nebude přesné ph upravuju na 6,5 kytky pod 250w 15dní hnojeno jen postřik fishmix do zálivky jsem skoušel 1ml na litr taky fishmix ale žádnej náznak zlepšení ...vodu beru ze studně a je dost železitá teplota 27den 19 noc ofuk odtah zajištěn přítah z venku lampa asi třicet na vrcholkama bedna je ve špajzu ...modeli rusák power plant wdovka ,,to je asi vše snad jsem nanic nezapomněl a budu rád za každou radu díky předem
čus goweři tak tohle se mi děje už druhý kolo s kytkama řezi wdovka rusák 15 na rustu rostou strašně pomalu hlína pro pokojové rostliny a perlit zálivka jednou za dva tři dny ph se snažim upravovat na 6,3 ale na mněření mám kapky voda ze studny dost železitá hnojeno jen jednou před přesazenim 1ml na litr fishmix a postřik taky jednoiu ale žádná zmněna lampa 250w hps řezi vypadali špatně dali se dokupi pod usporkou 125 poté přesazenoa šoupjsem je do špajzu do jiné bedny a začlo se to kurvit no prostě jak je šoupnu pod sodík tak se to kurví teplota 27 den noc 19 ofuk a odtah je ven a přítah z venku i zevnitř vlhkost40 víc to nedostanu občas to stříknu to je asi vše snad jsem nanic nezapomněl budu rád za každou radu