Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
chuta
Stálý Člen

Karma uživatele chuta - 92% PěstitelskáKarma uživatele chuta - 92% PěstitelskáKarma uživatele chuta - 92% PěstitelskáKarma uživatele chuta - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

spis sativi indika ti dozraje pozde

Old Post 13-04-2011 v 20:23 PM
chuta je offline   Profil uživatele chuta   Find more posts by chuta   Foto galerie člena chuta   Click here to Send chuta a Private Message   Add chuta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 338

To máš trochu poplantané ne?
znám mnoho indik co dozrávají září-řijen a mnoho sativek co dozrávají řijen-listopad, to co píšeš je spíš vyjímka člověče.

Old Post 13-04-2011 v 21:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pacho_007
Nový Člen

Karma uživatele Pacho_007 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

trosicku sa asi odbocilo od problematiky poradi mi teda niekto konkretne odrody???aj s indiky aj so sativy alebo proste akekolvek kvalitne odrody ktore su v sulade s mojimi hore uvedenymi skromnymi podmienkami ...
uz je asi aj na case ked maju dozret do jesene...rad by som si prestudoval konkretne odrody a konecne objednal...takze ak mate nejake tie typi rychlo snimi sem prosim...ak by sa dalo este dnes podvecer......

citace:
Původní příspěvek od w33d
podľa toho čo píšeš tak by ti asi vyhovoali indiky o tie sa netreba až tak starať a niesú náchylné plesniam ale záleží aj podľa toho aký stav ti vyhovuje...

ak si sa pytal na stavy z maku tak mam radsej tie pri ktorych sa zasmejem a nie len blbo vytreto hladim pred seba a nechapem

Old Post 14-04-2011 v 14:29 PM
Pacho_007 je offline   Profil uživatele Pacho_007   Find more posts by Pacho_007   Foto galerie člena Pacho_007   Click here to Send Pacho_007 a Private Message   Add Pacho_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

citace:
Původní příspěvek od Pacho_007
trosicku sa asi odbocilo od problematiky poradi mi teda niekto konkretne odrody???aj s indiky aj so sativy alebo proste akekolvek kvalitne odrody ktore su v sulade s mojimi hore uvedenymi skromnymi podmienkami ...
uz je asi aj na case ked maju dozret do jesene...rad by som si prestudoval konkretne odrody a konecne objednal...takze ak mate nejake tie typi rychlo snimi sem prosim...ak by sa dalo este dnes podvecer......

ak si sa pytal na stavy z maku tak mam radsej tie pri ktorych sa zasmejem a nie len blbo vytreto hladim pred seba a nechapem

Tady je tipů celejch 20cet stránek , stači čist ....

Old Post 14-04-2011 v 14:59 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BegginHonza
Nový Člen

Karma uživatele BegginHonza - 0% Pěstitelská

Jaka je nejlepši odruda pro OUTDOOR PĚSTITELE(respektive za oknem) Příspěvek č. 341

Nemam jinači možnost,ani prostředky k tomu pěstovat někde jinde než za oknem postavit kytku a jet si svoje..
Poradte mi nějake v dobre ceně odrudy FEMINIZOVANE(seminka)
Tento tyden chci koupit seminka tak se ptam vas Bude to teprv moje prvni kytka..

S kytky chci mit dobrej vynos,a hlavně aby to byla super zkuřovačka aby to předčilo taji ty lampy z česka od dealu apod...
dik za rady.

Begginoshonzinos

Old Post 20-04-2011 v 11:54 AM
BegginHonza je offline   Profil uživatele BegginHonza   Find more posts by BegginHonza   Foto galerie člena BegginHonza   Click here to Send BegginHonza a Private Message   Add BegginHonza to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

Nejlepší bude určitě vybrat nejakou samonakvétací odrůdu když to chceš mít za oknem tak se zkus kouknout na nabídku growshopů a pak zapátrat líbila se mi odrůda Syrup prý má super chut a je to islnej model ) a seženeš i feminizovaná seed koukni se na groweru co lidi pojedou ) a co tě zaujmme ale takových modelů je )

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 20-04-2011 v 12:21 PM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

i ty vtipe budeš pěstovat za oknem a chceš lepší matra než lampy promin (ale opravdu se musim smát) kdyby šlo vypěstovat lepší matro az oknem než pod lampou tak by tady za oknem pěstovali všichni ne ?

no když budeš mít štěstí tak z toho budeš mít něco srovnatelnýho s kalsickym outem z venku :-)

ale jinak jak už říkal Ski ten autokvět by byl nej

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 20-04-2011 v 12:36 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 344

Za oknem to nebude jako venku i ta automatka venku jede líp.
okno je nouzovka a leda jižní strana ať to má vůbec trochu sluníčka!(jinak to nemá moc smysl leda to dávat ven na balkon na slunko)

Old Post 20-04-2011 v 13:34 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

sem psal když bude mít štěstí :-) (ne že to bude určitě stejný :-)
já ho třeba minulej rok měl (štěstí) na okno jsem hodil řízek (stejnej model jsem jel i venku) a na kouř to bylo celkem srovnatelný ...........

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 20-04-2011 v 13:55 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 346

citace:
Původní příspěvek od tuffgong1
a na kouř to bylo celkem srovnatelný ...........

to je snad jasne kdyz je to stejny model rozdil by byl kdyby se sklizeli v jinaci dobe(datumu)

BegginHonza :

pokud ti nejde o vynos tak tam nasad co chces pac za oknem muzes mit i v prosinci........ ale jestli neco co dozrava outove tak se koukni do http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=26 nebo http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=4

a pokoukej co sadi ostatni...... vetsinou ty modely co sadi nejvic lidi jsou odskouseny pro cr podnebi......

Old Post 20-04-2011 v 14:42 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Příspěvek č. 347

kamo a co je na tom jasnýho ?

když dám stejnej model pod 150hps a stejnej pod 600w hps tak to tayk nebude ajsně stejný nejde o model , ale o podmínky a štěstí .-)

Old Post 20-04-2011 v 14:50 PM
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

citace:
i ty vtipe budeš pěstovat za oknem a chceš lepší matra než lampy promin (ale opravdu se musim smát) kdyby šlo vypěstovat lepší matro az oknem než pod lampou tak by tady za oknem pěstovali všichni ne ?

no když budeš mít štěstí tak z toho budeš mít něco srovnatelnýho s kalsickym outem z venku :-)

ale jinak jak už říkal Ski ten autokvět by byl nej
Pane kolego,trochu se pleteš. Ty indoor modely od Vietgongu co se prodavaj komerčně minimálně ve dvou třetinách republiky maj s ganjou společnou akorát tak zelenou barvu. Bez vůně s účinkama asi tak na úrovni sena takže jakýkoliv trochu lepší noname je v poho strčí do kapsy. Veř,že vím o čem mluvím několikrát v poslední době testováno. A s cenou asi 170 x větší než kterou bych byl schopen akceptovat

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Old Post 20-04-2011 v 15:11 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Příspěvek č. 349

zdravím tě

s tím skušenosti nemám jsem z Prahy a v tý části kde bydlim si lidi takoví sračky ani nedovolej prodávat by dosatli hned po držce v životě se mi to nestalo tudíž nwm mno ..... Hold muj nazor na to že windoor nebude nikdy lepší než lampa se nemění ( nějaký větve vůbec neberu v potaz to mezi normální lampy snad ani enjde počítat :-)
(a nechcu se tě dotknout , ale 2/3 zavětvený ... to mi připadá krapek přehnaný)

Old Post 20-04-2011 v 17:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 350

citace:
když dám stejnej model pod 150hps a stejnej pod 600w hps tak to tayk nebude ajsně stejný nejde o model , ale o podmínky a štěstí .-)

jo sry ja zapomel ze cim mas vice watu tim vic ty lumeny zvysuji procenta ucinych latek....... kdyz reknes "kour" byl stejny, to jako rikas co? cim vetsi wataz tim vetsi vynos( kdyz ma nekdo tuleni nemoc to je jina) ale kour bude stejny..... jo jasne zalezi na dobe sklizni, suseni a skladovani..............

Old Post 20-04-2011 v 17:43 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Příspěvek č. 351

citace:
Původní příspěvek od Kus hoven

jo sry ja zapomel ze cim mas vice watu tim vic ty lumeny zvysuji procenta ucinych latek.......

jj každý občas zapomene

no hele divil by ses , ale i to kolik kytka má světla tak má vliv na celkovou kvalitu a já nwm mno , ale tak mě to přijde celkem nic k nepřemejšlení na tom že když mám kytky (nějakej extrem pro příklad) pod 23w usporkou a pod 1000w hps tak bych dal ruku do ohně za to že ta pod litrem bude potentnější

třeba řikej že ne , ale já si nepřestanu mylset to že čim lepší podmínky tim víc to zkuřuje

no hele nemá cenu se hádat o blbosti každej má svou pravdu ..................

celkvově uzavíram své působení v tomto foru s tim že kytka pěstovaná na okně neni ono ( ikdyž se to občas vydaří) a že pokud je možnost a člověk neni lemra líná tak muže zvednout prdel a najít si nějaký pole kde mu to poroste mnohem líp a a okno pěsty to nechat spíš jen pro radost at je se nač dívat

Old Post 20-04-2011 v 18:45 PM
Priestess
Nový Člen

Karma uživatele Priestess - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

Ahoj, chtěla bych poradit...mám semínka od
Dutch passion: Frisian Dew 10ks/fem
Passion 1 10ks/fem
myslela sem co nemam za super odrudy na ven (driv jen no name),
jenže sem tu našla příspěvky typu: Tyhle modely to je hulení pro děcka...
jestli hulíš víkendově tak ti to bude stacit asi... a pod...

no de mi o to abych se nestarala celou sezonu o neco co nezhuluje poradne, uz jen vykopat ty jamy a natahat tam tolik kyblu hnoje byla fakt drina...aby to nebyla marnost jako loni Orange Bud od DP regular mel nadherny kvety obsypany , ulepeny, vonavy, tvrdy jak kameny, jen to nic nedelalo.. No Name řídký listnatý paličky z kytí na stejnym fleku dávali super stavek....
No a tak sem ještě přiobědnala od
Royal Queen Seeds? Special Queen 10ks/fem
o pulku levnejší odruda než ty z DP.

Myslíte, že by to mohlo bejt takhle dobrý?
Nebo mám ještě něco sehnat, treba tu nakej řízeček od někoho?
Ale pak teda co za model?...
Sem utratila pro mne těžký penízky za ňáký relax modely... Ach jo
Tak kdyz bude mít někdo tip pro mě, nebo zkušenost s těma odrůdama, budu ráda...cau a hodně sluníčka.:

Old Post 26-04-2011 v 08:55 AM
Priestess je offline   Profil uživatele Priestess   Find more posts by Priestess   Foto galerie člena Priestess   Click here to Send Priestess a Private Message   Add Priestess to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás