Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno, tak nevím, jestli už jsem náhodou do tohohle threadu nepřispíval, když jo, tak sry za to, že se opakuju
Poprvé v šestnácti, když jsem se konečně nechal "přemluvit" kámošů, kteří už tak rok hulili. Poprvé mně to nic nedělalo, tuším, postupně jsem k tomu začal být vnímavější. Intenzivněji jsem začal hulit tak v 17, 18, 19 - to byl můj vrchol. Frekvence začala upadat paradoxně s tím, jak jsem si vypěstoval svoje a přestal být nucenej kupovat.
Původní příspěvek od futeW Mno, tak nevím, jestli už jsem náhodou do tohohle threadu nepřispíval, když jo, tak sry za to, že se opakuju
Poprvé v šestnácti, když jsem se konečně nechal "přemluvit" kámošů, kteří už tak rok hulili. Poprvé mně to nic nedělalo, tuším, postupně jsem k tomu začal být vnímavější. Intenzivněji jsem začal hulit tak v 17, 18, 19 - to byl můj vrchol. Frekvence začala upadat paradoxně s tím, jak jsem si vypěstoval svoje a přestal být nucenej kupovat.
Původní příspěvek od FK2 poprvý ve 14, jointy baleny v normalni A4, bali sme se toho mega a o rok pozdeji o velkych prazdnich sem se rozhulil az do ted...
v normalnich A4? pripada mi to nebo se ted citim jak v africe ste blazni takhle si nicit plice,,, co bylo to bylo ne?
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
pestovat zhruba 16ti
hulit rekreacne 17ti
hulit vc nez jednou za mesic/tyden tak ve dvaceti,ale uz na to nema tolik casu bejt vycadenej:-D takze to zase brzdim... a vracim se k parkrat do mesice (trebas 8krat ale za to na plech a kvalitne)
Poprvé jsem pěstoval a hulil asi v pětadvaceti ale to se nedá počítat protože bez žádných skušeností jsem v Sempře zakoupil semínka kanabis lovrin /technické konopí/ za 47 kč kytky vyrostly nádherný coš to nic kouře bylo,že to nadzvedávalo střechu ale učinky pochopitelně žádné.Po pěti letech sem zapěstoval znovu ze semen který jsem sehnal už ani nevím kde a to už bylo o něčem úplně jiným.Takže srnuto a podtrženo ve 30.
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
hulim od patnasti od 17ti si pestuju a hulim za 1.ligu denne ..je fakt ze se to neda pac to maze jak prase ted na vysce je to poznat fest jak uceni pribyva takze sem to omezil ale o vikendu neni nic lepsiho nez vyzevlit s kamosema v oblibene hospudce u piva a spize