Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Polyversum na sazenice a pak hlavně před začátkem nebo začátkem květu.. pokud je ale deštivý podzim,tak nepomůže nic ani chemky .. tohle je bio a používám hojně i na rajčata a bez problémů.. je to plíseň,co si pro sebe zabere celou rostlinu.
PELŮSOK- hfh- POKUD DOJEDOU V DÁNSKU ,KDE JE SLUNCE MÍň,a deště víc -ideal pro plíseň- tak tady u nás to dojede bez problémů s vlepšíma výsledkama. ze semínka nepoznáš nic a nebude to ocukrovaný šutr-máš na jejich stránkách fotky- moje doměnka pouze. uvidíme . moc lidí to nejede,já neznám nikoho...
objednal som dalsie semena od hfh.prisiel mi mail minulu stredu ze to odoslali a dnes po 7dnoch zatial nic nedorazilo.predosla zasielka mi bola dorucena za 3dni tak ma ovladla neistota.myslite ze semena este pridu alebo sa niekde stratili.mozu sa vsak niekne stratit?co vy na to?
chcem to este uviest na pravu mieru.HFHje naozaj spolahliva banka.naozaj som spokojnyvsetko prislo ako malo.tuto sezonu urcite len o na a ak vysledny produkt bude v poriadku nebudem mat dovod ju menit.vdaka za rady.inak by som skoncil znovu pro DP
U nás známe RQS (Španielsko) alebo HumboltSeedsOrganization. Ale inak SymbioticGenetics, OceanGrownSeeds, Cannarado genetics, TGA Subcool, prípadne prvotriedne autoflowery od MephistoGenetics
několikrát celkem ok, tentokrát Utopia Haze - 2 z pěti hermáči, ale ne že by sem tam nějaká koule ale regulérní hermani od zhora dolu paličky prorostlý koulema. (za tmy tam nelezu a podmínky maj jinak ok). Mam tam jeste SAGE a nejakej cross od mistnich, ty sou ok takze to tipuju na genetiku (koupeno primo u barneys).
BTW. vubec mi posledni dobou pripadaj jako ojebavaci kdyz nad tim premejslim a to sem je mel oblibeny celkem... strainy nejsou vubec spatny, to ne, ale treba u Critical Kushe mi pride ze ted prodavaj uplne neco jinyho nez sem dostal pred 4 rokama. Vypada to uplne jinak uz na rustu, na kvetu by to rozeznal od sebe slepej a vyslednej produkt byl uplne jinej... paklu sem posledni dobou mel vic, hledal sem to pheno co sem mel prave prvne. Vsechno stejny. Ne ze by to ted bylo spatny, ale je to proste neco uplne jinyho nez driv.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Nemuzu si odpustit poznamku, ale SS banka na muj vkus hodne pohorsila...mel sem 15 kusu NL a ve standardnich podminkach naklicilo 7 semen za 2 dny,zbytek dan do hliny...po 10 dnech vylezlo 5 jedincu z toho 3 totalni degenerace na listech...nechapu co tam ti lide s tim udelali... :-(
BF take silenost jejich LSD vypada uplne jinak nez ktery jsem mel venku pred 5 lety...
Asi zacnu nakupovat nekde za oceanem.... :-)
zdravim tez pridam svoji spetkou do mlyna, predem upozornuji vse je zalozeno ciste na mych subjektivnich pocitech a skusenostech, mohlo se neco podelat co jsem nevedela nebo nemohla ovlivnit
usporadani od ted do hluboke minulosti...
super skunk seed stockers ..tohle je velke zklamani ale dalo se cekat, klicivost slusna, ale vsechny sazenicky zdechly i kdyz mely idealni podminky, nechapu to ale uz jsem pars, takovych smejdu od jejich materske banky dutch pasion videla.
zustaneme u DP
Fredy best perfektni trava, kranse rostle vysledek chutny dobry vynos