Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kolomaznik Možná, že už to víte, ale od 10.4.2008 do 10.5.2008 Maji v growshopu v Bořivojově desetiprocentní slevy na veškerej sortiment. http://www.growshop.cz/
To jo, po teto sleve bude cena produktu mozna tak s beznou maloobchodni marzii, bez te dalsi growshopacke
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Brouzdal jsem na netu a narazil na tuto zvlhčovačku .. 16%sleva neni moc alespon neco, nemam ji odskousenou ale podle me vypadá dobře a má lepší věci než sps .... ionizér vzduchu, až do 120m2 atd .. http://www.eva.cz/s.php?i=35576
Původní příspěvek od strejdaa Brouzdal jsem na netu a narazil na tuto zvlhčovačku .. 16%sleva neni moc alespon neco, nemam ji odskousenou ale podle me vypadá dobře a má lepší věci než sps .... ionizér vzduchu, až do 120m2 atd .. http://www.eva.cz/s.php?i=35576
Proč "vypadá líp než SPS"?! Vždyť max. mlhovací výkon je 200ml/h, SPS má 380ml/h, což je téměř dvounásobek! SPS má nádrž na vodu o objemu 6l, tebou zmiňovaný zvlhčovač pouze 2l, navíc je sleva-nesleva pořád o 300,-Kč dražší!!! Vestavěný ionizátor? To má přece SPS taky ("Ultrasonic negative ion air humidifier", čili "Ultrazvukový aniontový zvlhčovač")!
Jinak v Bauhausu mají solidní ventilátory podobné Pur Line ventilátor PRIM-30. Stojí sice téměř stejnej peníz (přesněji o dvě kila míň, tedy 1200,-Kč) ovšem prý nekorodují ani v prostředí s vysokou vzdušnou vlhkostí. Alespoň prodavač to tvrdil.
Technické parametry:
- rozsah měření teploty: -50 až +70 st.C.
- rozsah měření vlhkosti: 20% - 90%
- zobrazení teploty: na desetiny stupně
- paměť: maximální a minimální teplota a vlhkost
- napájení: 1x 1.5V AAA baterie
Tak jsem si koupil teplomer s vlhkomerem z Ok elektra za 99,- a vylozene jsem naletel. Teplotu jeste jakztaz ale vlhkost neumi vubec. Jt znacka Edison 2612s tak ne aby to nekdo kupoval, je to jako kilo hozene do kanalu...
Proč "vypadá líp než SPS"?! Vždyť max. mlhovací výkon je 200ml/h, SPS má 380ml/h, což je téměř dvounásobek! SPS má nádrž na vodu o objemu 6l, tebou zmiňovaný zvlhčovač pouze 2l, navíc je sleva-nesleva pořád o 300,-Kč dražší!!! Vestavěný ionizátor? To má přece SPS taky ("Ultrasonic negative ion air humidifier", čili "Ultrazvukový aniontový zvlhčovač")!
Jinak v Bauhausu mají solidní ventilátory podobné Pur Line ventilátor PRIM-30. Stojí sice téměř stejnej peníz (přesněji o dvě kila míň, tedy 1200,-Kč) ovšem prý nekorodují ani v prostředí s vysokou vzdušnou vlhkostí. Alespoň prodavač to tvrdil.
hlavně proto, že tahle zvlhčovačka ma externi sondu(odpada nakup teplomeru vlhkomeru) a je digitální...tudíž plne nastavitelná tzn. že když tam nastavíš 70% rh tak tam máš 70%rh a o víc se starat nemusíš....mam stejnou z akce s penny,ale tam stala 200kč ..běží mi už rok v kuse...a luxus....stokrat lepši volba než sps
strejdo ...dam ti dobrou radu do zivota k ? ....na aukru mas napsane sve osobni udaje ..to je tel cislo ...adresa...jmeno ..VSE....tim ze jsi dal celymu groweru vedet.....ze ten ucet je tvuj ...tak jakykoliv polda tady by se mohl zacit hrabat v registrech na aukru a ani nemusi ...staci treba system aukci nebo neco ...nebo muze kontaktovat typka ktery ti vetrak prodal....
nechci te vydesit nebo tak ...ale priste tohle uz nedelej ...pokud teda nechces hlidat furt dvere jestli tam treba na tebe necekaji poldove az vylezes z baraku nebo tak ..
Původní příspěvek od styx strejdo ...dam ti dobrou radu do zivota k ? ....na aukru mas napsane sve osobni udaje ..to je tel cislo ...adresa...jmeno ..VSE....tim ze jsi dal celymu groweru vedet.....ze ten ucet je tvuj ...tak jakykoliv polda tady by se mohl zacit hrabat v registrech na aukru a ani nemusi ...staci treba system aukci nebo neco ...nebo muze kontaktovat typka ktery ti vetrak prodal....
nechci te vydesit nebo tak ...ale priste tohle uz nedelej ...pokud teda nechces hlidat furt dvere jestli tam treba na tebe necekaji poldove az vylezes z baraku nebo tak ..
Jo diky moc za upozornění, prodavajci nejsem ja ale zeptat se ho muzou na moji adresu nebo zjistit nejak, chtěl jsem vam jen pomoct . Taky si myslím že nejdou po tom kdo doma ma par řizku že by se na mě chystalo komando snad ne.. ale díky za upozornění dám si většího majzla... a ještě to upravím ten prispevek...