Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim..tak jsem to dnes prohledl a bylo to dost mokry u tech 2 co zloutly u te zdrave to bylo v pohode.vyrezal jsem ze spodu kalfasu hodne velkych dir tak snad se jeste zmatori....poslu foto za tyden.
Zdravim,mám problém s Quasarem,respektice se všema
Kytky už kvetou a jakoby od středu květu žloutnou a uhnívají..
Mám podezření na smutnice,nejhorší je,že jsem se s tím nikdy nesetkal,takže vás rosím o radu..Děkuji
Mám menší (větší) problém. Moje Shiva Shanti(30 kousků) je komplet od shora dolu žlutá. Předáci jsem je z hlíny(kelímky) do kolosu a zalejvam B´cuzzem standartni dávkování. Ph je 6 a teplota v místnosti tak kolem 27. Svítíme 1000w kombinované spektrum. Nejdriv se holky rozjeli, ale pak jim lehce zcervenali stonky a zacly zloutnout jak starší listy, tak ty úplne nové a dal se rust zastavil. Neví někdo? Brzy bude foto, jen me zajímalo, jestli to neňi něco ocividneho a já to nevím.
Prosím vás poraďte mi nějaký moc dobrý "lék" na listovou plíseň. Děkuji moc Trava :p
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
def prostě ty kytky hoď do země, nepochopíš, jak se jím v tomto stádiu bude líbit "hlíněný květináč" :p Ztoho květináče ti to vypadne jako nic a jestli máš nějakou koupenou hlínu, dej ji tam FEST ! Ta kytička tě za to bude milovat, není pozdě. Na květ přece potřebuje moc místa a uvidíš, bude to mít kořenu tři prde** Good luck ( jen rada)
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Zdar lidi. Mám venku pár kytek, všechny je mám v 20l kýblíkách, substrát kokos, hnojivo plagron cocos A+B a PK13-14 a jen jedna jediná vypadá nějak divně, jakoby chřadla. Zalévám 2x až 3x za den. Co říkáte na fotky?
Čauko ludia, chcem sa spýtať čím môže byť spoôsobené toto... stagnuje len jedna rastlinka z piatich, čiže neviem čo tomu je... polievam to raz za 3 dni a ked som prišiel poliať dnes tak vyzerala takto a kvetináč bol v celku lahký, je to spôsobené preliatím, alebo nedostatkom vody ? ... mám z toho dosť velkú dilemu
Původní příspěvek od snoweagle Čauko ludia, chcem sa spýtať čím môže byť spoôsobené toto... stagnuje len jedna rastlinka z piatich, čiže neviem čo tomu je... polievam to raz za 3 dni a ked som prišiel poliať dnes tak vyzerala takto a kvetináč bol v celku lahký, je to spôsobené preliatím, alebo nedostatkom vody ? ... mám z toho dosť velkú dilemu
Za odpoveď Dakujem
No to tomu chybí voda , když je to lehký tak tam neni voda , zalejvej to častejc , čau Hlava
Ahoj lidi,
cim to je, ze moje kyti jsou totalne zlute a prestaly rust? Jinak jsou zlute jak stare listy, tak ty uuuplne nove. Obcas je semtam nejaka s cervenym stonkem, ale davkovani davame podle navodu vyrobce. Je to Shiva a byly presazeny z kelimku s kilomixem do kokosu. Zalejvame B'cuzzem komplet rada. PH 6. Teplota v cajku 27°C. Svitime jednou kilowatou pod A-wing large.
Ahoj groweři, po letech mám zase outdoor v hlíně a jezdím ke kytkám jen jednou za týden Díky tomu se tam docela dlouho držely mšice (nakonec zvítězily až dravé vosičky) V průběhu napadení i po něm dochází na jedné z pěti stejných kytek ke značnýmu úbytku listů, díky skvrnám, které se nápadně podobají místům, kde předtím žraly ty potvory. Na ostatních je to míň, ale i tak to dost podle mě holky oslabuje. Máte někdo radu? Tři stadia viz foto...
dík kola666, ale myslím, že to přelitím není. v těch kýblech substrát hrozně rychle proschne, a kdybych nezaléval min. 2x deně, tak by hned byli vršky směrem dolů... asi to nebudu řešit a počkám, co s toho bude. ostatní jsou v poho, jedna je už 20 dní v květu a moc pěkně :-)