Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja hulim proto, ze mi vsechno pak prijde jiny nez v realu. neberu veci tak vazne. a jsem takovej klidnejsi. ale zase uz hulim malo. mival jsem to i tak, ze mi brcko udelalo 5x dobre a po 6ste ne.. prisli uskosti, deprese a tak.. tak tedka uz vzycky jenom jednoho max. 2 prdy, abych to zvladl ukocirovat, kdyby prisli nejaky negativni pocity a pohodka.. a taky me to dodava inspiraci, kdyz je to jednou za cas. clovek vic o vecech premysli a nebere je jako samozrejmost. vnima veci z vice uhlu.. a to ne jen primo v te zhulenosti, ale taky casto nejakou dobu po jejim odezneni..
Sedim na prstenci Saturnu, piju ranní kafe,
hvězdnej prach mě ovívá a z mlhoviny rosa kape.
Hledim na měsíce, který pořád svítěj,
všechny barevný spektra, mi sítnici sítěj.
Duhovka, rohovka, sou moje pohovka,
odpočívam na svejch vizích, gravitace mizí.
Obzory se šíří, věci a jejich duchy,
prostor se rozptýlil v rozmazaný ruchy.
Podivnej tlak tvářích nutí mě se smát a tak se směju,
vždyť to se přece nedá zakázat, před sebou další cestu.
Vždycky, ale neboj vteřinová ručička nahradila hodinovou.
Mí kroky v ozvěně duněj,
okolní planety na mě pomalu mluvěj,
šeptaj, za nohu mě lechtaj.
A moje ústa konstatně lektaj,
zdá se mi snad jak vesmír hučí
a každá malá myšlenka mě nesmírně mučí.
Muj mozek přitáhne i černou díru,
stávam se průmětnou všech vesmírů.
Zvolil sem snadnější cestu najít božství,
ne beznadějně hledat větší než malý množství.
Tak nechte mě muj pohodovej svět.
Nehulim proto abych byl frajer,jako něktyrý lidi co znam.Ale protože se chci trošku zasmat s kamošema,trošku se zastavit v čase:-D,a nebrat ten svět chvilku tak vážně:-)
já hulim, páč je to neskutečnej relax. takhle v létě se rozvalit někde v přírodě, lehnout si a řádně se vypálit... to pak jenom koukam kolem sebe a prostě jen tak žiju užívam si ty stromy a trávu ( tu obyč ), jak ptáčkové zpívaj, sluníčko pěkně svítí... nebo si smotnu nějakou osobku o půlnoci a vylezu před barák. koukam na hvězdy a měsíc a říkam si jak se mam kurevsky dobře je to zkrátka luxus
Hulit je v pohodě je to přirozená věc pro člověka je to příroda ale ne vždy jsou stavy po zhulení přijemné.Musí se totiž umět hulit a ne držet prda co to jde to už není prava podstata.jelikož se dá ze stejného vzorku zhulit na několik způsobů.Není podstatné se zhulit tak,že je člověk mimo jak to dnes dělá z oblibou čím dál více mladých lidí.Jde o to si ten stavík vychutnat a být při smyslech.Hlavně učínky indoorovek jsou na zbláznění když se to přehání.Myslím si že u kvalitních brk není třeba držet prda,jen se tím kurví plíce.Jo a hulim protože mi to rozvíjí mou osobnost a hlavně k vůli té pohodě uvolnění se a meditaci.Peace
Začal sem jako spoustu lidí - chtěl sem prostě skusit něco novýho. Pod dohledem kamarada kterej mi to nabidl a měl země hroznou srandu - napoprvé domě rval hydro :-D
Teď po několika letech nato mám už jinej názor.. Hulim jako relax když nemusim nic dělat nebo naopak když cejtim že mě nějaká činnost bude bavit. Nebo s někým - nejlepší pokec při a po brčku
Jako špatné stránky vidim horšící se krátkodobou paměť a jakousi celkovou lenost. Stále však to dobré převažuje nad zlým takže si dám pauzu teprve až bude před maturou.
rad si vecer popalim brko, protoze me to dokaze po celodennim stresu fajnove uvolnit...staci mi skutecne treba palka na tyden...nemusim byt zbambalanej tak, ze nebudu chapat veci nebo by se dostavily (klasicky) zaseky a stihy.....v pohode, klidne jen takovy chutovy pozitek aby se spustila pozadovana uvolnenost jak svalstva, tak mysli....k tomu chutny caj a cloveku v tu chvili nic neschazi...
Hulím protože chi,protože uš rok a pul nepiju,protože není nad to dojet dom ze školy/práce sednou před barák na lavku zápálit brčko a užívat si nový den co startuje s tím brčkem Je to prostě paráda!! A je to lepší než chlast lidi nechlastejte!!! Od te doby co nepiju nemam zadne problemi s okolim i policii kuli vytržnostem,agresivitě atd !! Zahulím,pousměju se na okolí a pozvu je na další špek ! Peace
Hulím kvůli uvolňujícím účinkům, jelikož dnešní svět je akorát tak plnej stressu není nad to přijít poškole/prácy domů a umotat si osobáka
samozřejmě nehulím jenom sám ale tohle je moje nejmilejší čast dne už 3roky sem ani jednu jedinkrat nevynechal tuto úžasou chvilku, kdy hodíte starosti za hlavu a jen užíváte stavy
protože mi hulení pomáhá... od 14ti let trpím chronickou depresí.. aktivně hulím od cca osmadvaceti (je mi dvaatřicet).. za dobu co užívám thc , jsem mohl snížit dávky antidepresiv na polovinu.. určitě to není zadarmo, něco si vezme, i přesto pozitiva výrazně převládají..
do canabis jsem se zamiloval, miluji jak klíčí,jak roste, jak voní jak kvete a hlavně ten pocit, to duševní uspokojení, až ubalím špeka v okruhu mích přátel a všichni přátelé moje brčka vychválí s obrovským úsměvem..