Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 19 20 21 22 23
Autor
Téma 
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

ja hulim proto, ze mi vsechno pak prijde jiny nez v realu. neberu veci tak vazne. a jsem takovej klidnejsi. ale zase uz hulim malo. mival jsem to i tak, ze mi brcko udelalo 5x dobre a po 6ste ne.. prisli uskosti, deprese a tak.. tak tedka uz vzycky jenom jednoho max. 2 prdy, abych to zvladl ukocirovat, kdyby prisli nejaky negativni pocity a pohodka.. a taky me to dodava inspiraci, kdyz je to jednou za cas. clovek vic o vecech premysli a nebere je jako samozrejmost. vnima veci z vice uhlu.. a to ne jen primo v te zhulenosti, ale taky casto nejakou dobu po jejim odezneni..

Old Post 25-02-2009 v 00:09 AM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

chaozz veci zadny kecy:) Příspěvek č. 322

Sedim na prstenci Saturnu, piju ranní kafe,
hvězdnej prach mě ovívá a z mlhoviny rosa kape.
Hledim na měsíce, který pořád svítěj,
všechny barevný spektra, mi sítnici sítěj.
Duhovka, rohovka, sou moje pohovka,
odpočívam na svejch vizích, gravitace mizí.
Obzory se šíří, věci a jejich duchy,
prostor se rozptýlil v rozmazaný ruchy.
Podivnej tlak tvářích nutí mě se smát a tak se směju,
vždyť to se přece nedá zakázat, před sebou další cestu.
Vždycky, ale neboj vteřinová ručička nahradila hodinovou.
Mí kroky v ozvěně duněj,
okolní planety na mě pomalu mluvěj,
šeptaj, za nohu mě lechtaj.
A moje ústa konstatně lektaj,
zdá se mi snad jak vesmír hučí
a každá malá myšlenka mě nesmírně mučí.
Muj mozek přitáhne i černou díru,
stávam se průmětnou všech vesmírů.
Zvolil sem snadnější cestu najít božství,
ne beznadějně hledat větší než malý množství.
Tak nechte mě muj pohodovej svět.

Old Post 25-02-2009 v 01:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N3110
Stálý Člen

Karma uživatele N3110 - 95% PěstitelskáKarma uživatele N3110 - 95% PěstitelskáKarma uživatele N3110 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 323

Hulim, protoze me to bavi. Ale jinak ani moc ne, jen kdyz je nalada.

Old Post 25-02-2009 v 09:18 AM
N3110 je offline   Profil uživatele N3110   Find more posts by N3110   Foto galerie člena N3110   Click here to Send N3110 a Private Message   Add N3110 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele N3110! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ymi
Nový Člen

Karma uživatele Ymi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 324

citace:
Původní příspěvek od Kviky
Jo a je to jedina droga kterou si muzes pěstit

a co houbicky a salvej meskalin ten kaktus,.......

Old Post 25-02-2009 v 14:34 PM
Ymi je offline   Profil uživatele Ymi   Find more posts by Ymi   Foto galerie člena Ymi   Click here to Send Ymi a Private Message   Add Ymi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 325

Nehulim proto abych byl frajer,jako něktyrý lidi co znam.Ale protože se chci trošku zasmat s kamošema,trošku se zastavit v čase:-D,a nebrat ten svět chvilku tak vážně:-)

nevim nic

Old Post 08-03-2009 v 14:51 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan vypálenej
Nový Člen

Karma uživatele pan vypálenej - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 326

já hulim, páč je to neskutečnej relax. takhle v létě se rozvalit někde v přírodě, lehnout si a řádně se vypálit... to pak jenom koukam kolem sebe a prostě jen tak žiju užívam si ty stromy a trávu ( tu obyč ), jak ptáčkové zpívaj, sluníčko pěkně svítí... nebo si smotnu nějakou osobku o půlnoci a vylezu před barák. koukam na hvězdy a měsíc a říkam si jak se mam kurevsky dobře je to zkrátka luxus

Old Post 11-03-2009 v 21:45 PM
pan vypálenej je offline   Profil uživatele pan vypálenej   Find more posts by pan vypálenej   Foto galerie člena pan vypálenej   Click here to Send pan vypálenej a Private Message   Add pan vypálenej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 327

hulim teda SOM! utek od reality, zabava, iny pohlad na svet, novy priatelia, skvele zazitky a hlavne no stress
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 12-03-2009 v 12:21 PM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toonk
Stálý Člen

Karma uživatele Toonk - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

Hulit je v pohodě je to přirozená věc pro člověka je to příroda ale ne vždy jsou stavy po zhulení přijemné.Musí se totiž umět hulit a ne držet prda co to jde to už není prava podstata.jelikož se dá ze stejného vzorku zhulit na několik způsobů.Není podstatné se zhulit tak,že je člověk mimo jak to dnes dělá z oblibou čím dál více mladých lidí.Jde o to si ten stavík vychutnat a být při smyslech.Hlavně učínky indoorovek jsou na zbláznění když se to přehání.Myslím si že u kvalitních brk není třeba držet prda,jen se tím kurví plíce.Jo a hulim protože mi to rozvíjí mou osobnost a hlavně k vůli té pohodě uvolnění se a meditaci.Peace

Old Post 12-03-2009 v 13:49 PM
Toonk je offline   Profil uživatele Toonk   Find more posts by Toonk   Foto galerie člena Toonk   Click here to Send Toonk a Private Message   Add Toonk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anuvin
Stálý Člen

Karma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 329

Začal sem jako spoustu lidí - chtěl sem prostě skusit něco novýho. Pod dohledem kamarada kterej mi to nabidl a měl země hroznou srandu - napoprvé domě rval hydro :-D

Teď po několika letech nato mám už jinej názor.. Hulim jako relax když nemusim nic dělat nebo naopak když cejtim že mě nějaká činnost bude bavit. Nebo s někým - nejlepší pokec při a po brčku

Jako špatné stránky vidim horšící se krátkodobou paměť a jakousi celkovou lenost. Stále však to dobré převažuje nad zlým takže si dám pauzu teprve až bude před maturou.

Outdoor 2011 TNR/Ice cool

10x PowerPlant 400w MH/HPS

Old Post 22-11-2010 v 21:17 PM
Anuvin je offline   Profil uživatele Anuvin   Find more posts by Anuvin   Foto galerie člena Anuvin   Click here to Send Anuvin a Private Message   Add Anuvin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anyndur
Stálý Člen

Karma uživatele Anyndur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 330

rad si vecer popalim brko, protoze me to dokaze po celodennim stresu fajnove uvolnit...staci mi skutecne treba palka na tyden...nemusim byt zbambalanej tak, ze nebudu chapat veci nebo by se dostavily (klasicky) zaseky a stihy.....v pohode, klidne jen takovy chutovy pozitek aby se spustila pozadovana uvolnenost jak svalstva, tak mysli....k tomu chutny caj a cloveku v tu chvili nic neschazi...

Bonsai potěšení | Spíš než pěstitel cannabu jsem konzument | 1st Microgrow-Box 26W

Old Post 22-11-2010 v 22:38 PM
Anyndur je offline   Profil uživatele Anyndur   Find more posts by Anyndur   Foto galerie člena Anyndur   Click here to Send Anyndur a Private Message   Add Anyndur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carcoolka
Stálý Člen

Karma uživatele Carcoolka - 42% PěstitelskáKarma uživatele Carcoolka - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 331

Hulím protože chi,protože uš rok a pul nepiju,protože není nad to dojet dom ze školy/práce sednou před barák na lavku zápálit brčko a užívat si nový den co startuje s tím brčkem Je to prostě paráda!! A je to lepší než chlast lidi nechlastejte!!! Od te doby co nepiju nemam zadne problemi s okolim i policii kuli vytržnostem,agresivitě atd !! Zahulím,pousměju se na okolí a pozvu je na další špek ! Peace

UČÍM SE

první hrátky v in

venek 2010

Old Post 27-11-2010 v 19:10 PM
Carcoolka je offline   Profil uživatele Carcoolka   Find more posts by Carcoolka   Foto galerie člena Carcoolka   Click here to Send Carcoolka a Private Message   Add Carcoolka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sticky
Stálý Člen

Karma uživatele Sticky - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

Hulím kvůli uvolňujícím účinkům, jelikož dnešní svět je akorát tak plnej stressu není nad to přijít poškole/prácy domů a umotat si osobáka
samozřejmě nehulím jenom sám ale tohle je moje nejmilejší čast dne už 3roky sem ani jednu jedinkrat nevynechal tuto úžasou chvilku, kdy hodíte starosti za hlavu a jen užíváte stavy

Lets grow up

Old Post 14-08-2011 v 15:04 PM
Sticky je offline   Profil uživatele Sticky   Find more posts by Sticky   Foto galerie člena Sticky   Click here to Send Sticky a Private Message   Add Sticky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 333

aby jsem se nezblaznil..

SMOKE IN PEACE

Old Post 31-08-2011 v 16:55 PM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 334

protože mi hulení pomáhá... od 14ti let trpím chronickou depresí.. aktivně hulím od cca osmadvaceti (je mi dvaatřicet).. za dobu co užívám thc , jsem mohl snížit dávky antidepresiv na polovinu.. určitě to není zadarmo, něco si vezme, i přesto pozitiva výrazně převládají..

carpe diem

Old Post 31-08-2011 v 18:54 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 335

Zneužívám jí jako antidepresivum.

Old Post 11-09-2011 v 01:17 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lostypos
Stálý Člen

Karma uživatele lostypos - 68% PěstitelskáKarma uživatele lostypos - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 336

do canabis jsem se zamiloval, miluji jak klíčí,jak roste, jak voní jak kvete a hlavně ten pocit, to duševní uspokojení, až ubalím špeka v okruhu mích přátel a všichni přátelé moje brčka vychválí s obrovským úsměvem..

Old Post 11-09-2011 v 08:56 AM
lostypos je offline   Profil uživatele lostypos   Find more posts by lostypos   Foto galerie člena lostypos   Click here to Send lostypos a Private Message   Add lostypos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 19 20 21 22 23  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás