Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vás groweři. Chtěl jsme se zeptat, jestli je dobré, zaštípnout takovouto rostlinu co je na fotce, zdá se mi celkem vytáhlá a má ty patra dost nařídko. Tak jestli by jí to pomohlo, a zároveň aby udělala více košatější tvar než aby se táhla pořád nahoru. Děkuji za odpovědi a rady. AVICII
zdravim..
nasadil sem do skleniku a ted tak premyslim co kdyz to vyroste a palky se nalepi na sklo...tak si rikam jestli by to nebylo lepsi jeste strihnout a roztahnout do stran.. je to Sour Diesel od Bulldog seeds
Zdravím
Mám dotaz jestli není nějaký riziko plísně,když to zaštípnu teď když je takový počasí...
Mám obavy aby to zraněný,zaštípnutý místo něco nechytlo,když svítí slunko tak to zaschne že jo,ale takhle....
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Mám dotaz jestli není nějaký riziko plísně,když to zaštípnu teď když je takový počasí...
Mám obavy aby to zraněný,zaštípnutý místo něco nechytlo,když svítí slunko tak to zaschne že jo,ale takhle....
Zdárek
Stipej, toto neres s plisni nebudes mit kvuli tomu problem.
Nazdar. Ja by som ju strihol fimkou ale budeš to musieť dať do väčšieho(20-30l kýblu napríklad) ak chceš aby to nabralo pekný objem. A potom podla potreby rozťahuj vetvy smerom od hlavnej stonky.
ou kruto si ju odsekol ale pokial to chceš mať len taký malý kríček tak si myslím , že to bude dobré ešte to 2-3x strihneš a budeš mať to čo si predstavuješ. inak aka je to odroda ?
ahoj,
máme rostlinky těsně před přepnutím. Většina rostlin však pustila pár docela velkých listů a mám pocit že hodně stíní vetvičkám o patro níž. Můžu před přepnutím ty velké listy obrat? Některé jsou rádne kusy. Popřípadě uvítam i jinou radu. Jedeme první kolo a neradi by jsme něco zkazili.
Jinak se všemu daří a nepozorujem nic coby se holkám nelíbilo.
Pěstuji poprvé a mám dotázek ohledně zaštipování. Nějak jsem na to úplně zapoměl vzhledem k vytíženosti, a mám už na kytkách cca 6. pater listů... Mám to zaštipnout nad 3. patrem nebo kde?? Dík za brzkou odpověď :-)