Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OCB King size tie cierne zatial u mna maju dobre meno. Vyborne lepia a je problem ho v ruke roztrhnut. Bob marley papirky ale teraz neviem ktore ale tiez to bude z King Size, tocil som u kamosa a musim povedat lepenie nic moc, ale ta hrubka brcka bola pekna. A samozrejme ked sa to zapalilo tak ani sa to moc nedalo pretiahnut a nevzinikala tzv "lopata"
No z ohromujúceho výberu v našom meste sa predsa niečo nájde a to Smoking de Luxe, King size síce veľmi nebalím ale myslím že sú veľmi dobré a kvalitné. A za rozumnú cenu
edit:
Nelepí? Problém nie je v papieriku ale v konzistencii slín
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
u zlatejch smokingů se akorát musí počkat, až lepidlo uplně zaschne, ale mezi tim se může stát spousta věcí, jako třeba že se to celý otevře a vysype, nebo jenom povolí u filtru, no prostě nic pro mě Takže zlatý smokingy jenom v nouzi, kdy se nedaj sehnat černý OCB (mimochodem někdo říká, že mají až moc lepidla a divnou chut, ale s tim se nestotožňuju ) Jednou jsem zkoušel i bílý ale moc mě nenadchly, jsou takový víc papírový... No a samozřejmě nekonečný jsou nepřekonatelný... Když mám malej hlad, utrhnu si malej kousek, když mám velkej....
pokud nemám zrovna nacpáno, balim do černých ocb. před pár lety jsem jel jen na smokingach, pak jsem zkusil ocb a od tý doby do ničeho jinýho už nemotám. občas koupim rolls.
party in house - papírky na ho***
tabák balim většinou do krátkejch modrejch ocb, pokud sou gizehy, nepohrdnu. no a s vážkama jsem začínal - tenkrát snad ani nic jinýho nebylo
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.