Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Moltres Tak v posledni dobe mam takovou nerest.. Chodivam zkouren na treninky. Puvodne jenom futsal,kde jsme si se spoluhracema fakt dobre davali. Ale ted nekdy i na fotbalove treninky, je to farka:-) Futsal hrajeme 4. ligu a fotbal 2. v kraji(1.A trida - pro fotbalove fandy), takze trenuju 3x tydne a jednou tydne zapas. Joint pred treninkem je fakt prijemne zpestreni! Az na ty sprinty a silova sviceni na zacatu treninku, to vzdycky chcipam, jak musime behat. Zadne sliny, furt bych neco chtel pit a trener si dela kozy, ze jsme jeste nic neubehli a jdem uz pit. Samozrejme nevi, ze jsme hulil. Ale zapas je zapas, tam bych zkoureny asi neuhral moc, protoze se hraje v max tempu se spoustou osobnich souboju, kde je potreba zdrave agresivity, kterou po brku postradam. Jak jste na tom vy, je tu nejaky fotbalista, co taky rad huliva nez jde na plac? Olé
hehe tak zhulen fotbal hraju nejrači ze všech sportů!!! s tou agresivitou mi to řikalo už iks lidí, ale mě se tohle nestává, hraju jako šelma
jinak fotbal si dávam tak třikrát tejdně, někdy mín když neni čas(a jen v teplých dnech) blbí je, že neznam toliko lidí, co je taky baví kopat, proto chodim sám ....normálně na velký hřiště za minulý léto, jsem si vychytal, že dávam tak půl metru za lajnou z rohu gol přímo do brány z leva i z prava objema nohama a trestnáky jsem nakonci kopal líp levou než pravou.....dobrý je třeba přijít na hřiště rozběhat se rozkopat a jemně si zaběhat a až pak si dát Brko ouplně se mění celá atmosféra!!!
hanzpalka by mě docela i bavila kdyby hráli kámoši - jakmile ty lidi neznam, se kterejma hraju neni to ono, prostě jen dávam goly a tak...s kámošema je to však ta pravá hra!!! no a za hřištěm mam hned bazén, škoda že sem tam byl asi jen jednou, jako po fotbale bych chodil pořád, ale tenhle bazének je taková malá přecpaná mastná vana takže toho se neúčastnim
jinak co sem na fotbale fakt nemusel, když jsem ho ještě hrál aktivně byla právě fizička - běhat mě i občas docela baví, ale co je moc to je moc jinak když si přídu zakopat, vydržim na place třeba i tři hodiny, dokavad se mi uplně po těch špekách nezalepí huba, protože sem si zase zapoměl vzít pití když si dam pivko, nebo dvě, jde celá hra dokopru, na chlastu se hraje nejhůř!!! proto nepiju ani pivko když jdu hrát! tak někdy na letním srazu zahrajem, je tu víc lidí co by si koply!
growerfotbaltym
Byl sem s kamoškou na tenise a fakt parádní změna, pinkat si se slečnou měj se
Včera jsme se kámošema dobře sekli na frisbee, fakt výborná hra po hulení. Jen to bylo celkem psycho, když už zapadalo slunce a my jsme čím dál míň viděli kam to lítá, celkem nic moc pocit, když vidíte ten talíř teprve tak dva metry před sebou :-)taky to jednou schytala moje brada, když jsem nestačil zareagovat. Ale doporučuju.
Původní příspěvek od crackonos Včera jsme se kámošema dobře sekli na frisbee, fakt výborná hra po hulení. Jen to bylo celkem psycho, když už zapadalo slunce a my jsme čím dál míň viděli kam to lítá, celkem nic moc pocit, když vidíte ten talíř teprve tak dva metry před sebou :-)taky to jednou schytala moje brada, když jsem nestačil zareagovat. Ale doporučuju.
heh tak ještě zareaguju když sme minulý léto s kámošema hráli frisbee, tak ten talíř měl veprostřed nějakou nepochopitelnou dirku, po odpálení brka a vizuálního si přeměření té vzdálenosti, kam bych ho měl jít podat, jsem hnedle s úsměvem zjistil, k čemuže by ta dirka mohla být využita zapíchl sem špeka a tradáááááááááá až ke kolegovy
36obrá vychytávka, jen jestli tam nedorazila jen půlka, protože vítr je jak známo největší hulič :-) Já jsem zase přemýšlel nad nějakým fosforovým nátěrem, kterej by po nasvícení třeba baterkou svítil a mohli bysme hrát i v noci :-)
Letos sme objevili u kámoše na půdě travní pásové lyže ! No to je hukot panečku Jsou staré tak 25let a je na nich napsáno KOH-I-NOOR ..
Až bude tak přihodím foto.Je to fakt úlet když vidíte v létě lidi v lyžákách jak sjíždějí plynulýma obloukama sjezdovku..A je to taky ůlet pocit a po pár jízdách plných nejistoty si to dáváte jako králové !!
Když by kdokoliv z vás měl jeden pár navíc někde na půdě ,tak okamžitě kupuju !
Ještě k těm sportům ..Samože vede Frisbee ..Na hakys nějak není forma a trvá dýl to vypilovat :-)
Původní příspěvek od chuck53 Letos sme objevili u kámoše na půdě travní pásové lyže ! No to je hukot panečku Jsou staré tak 25let a je na nich napsáno KOH-I-NOOR ..
Kvak
:-O to že existuje? Tak až koupíš od někoho jedny, tak já koupim od někoho jiný (abych ti nekazil kšeft ) ..masakrrrr, to chci
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Kopeme "hekis" . Občas padly i pokusy o tichou poštu či slovní fotbálek, ale vždycky se to totálně zvrhlo. V hospůdce tomu velí stolní fotbálek. Prostě pivko v klidu, smotnem brčko a jde se na fotbálek. :peace: xD
-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"
Hele to s těma pásovýma lyžema mě taky zaujalo (: Asi se po něčem takovém poohlédnu, za pár let to s takovou mužu klasické lyže odložit na půdu, sněhu je čím dál tím méně...
Před pár dny jsme na akci vyzkoušeli takzvaný noční frisbee Musím říct že je to větší pecka než klasika... V letu byl vidět díky led diodám a bylo celkem umění chytit ho, mezi tou masou bavících se lidí