Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ganja a sport ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 19 20 21 22 23 »
Autor
Téma 
josip222
Stálý Člen

Karma uživatele josip222 - 57% PěstitelskáKarma uživatele josip222 - 57% PěstitelskáKarma uživatele josip222 - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

Hoj když sem v tom tak moc neprovozuji šport ale stále si rád zahrám biliard to mne vždycky dostane

Old Post 02-05-2009 v 08:39 AM
josip222 je offline   Profil uživatele josip222   Find more posts by josip222   Foto galerie člena josip222   Click here to Send josip222 a Private Message   Add josip222 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 322

citace:
Původní příspěvek od Moltres
Tak v posledni dobe mam takovou nerest.. Chodivam zkouren na treninky. Puvodne jenom futsal,kde jsme si se spoluhracema fakt dobre davali. Ale ted nekdy i na fotbalove treninky, je to farka:-) Futsal hrajeme 4. ligu a fotbal 2. v kraji(1.A trida - pro fotbalove fandy), takze trenuju 3x tydne a jednou tydne zapas. Joint pred treninkem je fakt prijemne zpestreni! Az na ty sprinty a silova sviceni na zacatu treninku, to vzdycky chcipam, jak musime behat. Zadne sliny, furt bych neco chtel pit a trener si dela kozy, ze jsme jeste nic neubehli a jdem uz pit. Samozrejme nevi, ze jsme hulil. Ale zapas je zapas, tam bych zkoureny asi neuhral moc, protoze se hraje v max tempu se spoustou osobnich souboju, kde je potreba zdrave agresivity, kterou po brku postradam. Jak jste na tom vy, je tu nejaky fotbalista, co taky rad huliva nez jde na plac? Olé

hehe tak zhulen fotbal hraju nejrači ze všech sportů!!! s tou agresivitou mi to řikalo už iks lidí, ale mě se tohle nestává, hraju jako šelma
jinak fotbal si dávam tak třikrát tejdně, někdy mín když neni čas(a jen v teplých dnech) blbí je, že neznam toliko lidí, co je taky baví kopat, proto chodim sám ....normálně na velký hřiště za minulý léto, jsem si vychytal, že dávam tak půl metru za lajnou z rohu gol přímo do brány z leva i z prava objema nohama a trestnáky jsem nakonci kopal líp levou než pravou.....dobrý je třeba přijít na hřiště rozběhat se rozkopat a jemně si zaběhat a až pak si dát Brko ouplně se mění celá atmosféra!!!
hanzpalka by mě docela i bavila kdyby hráli kámoši - jakmile ty lidi neznam, se kterejma hraju neni to ono, prostě jen dávam goly a tak...s kámošema je to však ta pravá hra!!! no a za hřištěm mam hned bazén, škoda že sem tam byl asi jen jednou, jako po fotbale bych chodil pořád, ale tenhle bazének je taková malá přecpaná mastná vana takže toho se neúčastnim
jinak co sem na fotbale fakt nemusel, když jsem ho ještě hrál aktivně byla právě fizička - běhat mě i občas docela baví, ale co je moc to je moc jinak když si přídu zakopat, vydržim na place třeba i tři hodiny, dokavad se mi uplně po těch špekách nezalepí huba, protože sem si zase zapoměl vzít pití když si dam pivko, nebo dvě, jde celá hra dokopru, na chlastu se hraje nejhůř!!! proto nepiju ani pivko když jdu hrát! tak někdy na letním srazu zahrajem, je tu víc lidí co by si koply!
growerfotbaltym
Byl sem s kamoškou na tenise a fakt parádní změna, pinkat si se slečnou měj se

Old Post 02-05-2009 v 11:46 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 323

Včera jsme se kámošema dobře sekli na frisbee, fakt výborná hra po hulení. Jen to bylo celkem psycho, když už zapadalo slunce a my jsme čím dál míň viděli kam to lítá, celkem nic moc pocit, když vidíte ten talíř teprve tak dva metry před sebou :-)taky to jednou schytala moje brada, když jsem nestačil zareagovat. Ale doporučuju.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 02-05-2009 v 11:53 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 324

citace:
Původní příspěvek od crackonos
Včera jsme se kámošema dobře sekli na frisbee, fakt výborná hra po hulení. Jen to bylo celkem psycho, když už zapadalo slunce a my jsme čím dál míň viděli kam to lítá, celkem nic moc pocit, když vidíte ten talíř teprve tak dva metry před sebou :-)taky to jednou schytala moje brada, když jsem nestačil zareagovat. Ale doporučuju.

heh tak ještě zareaguju když sme minulý léto s kámošema hráli frisbee, tak ten talíř měl veprostřed nějakou nepochopitelnou dirku, po odpálení brka a vizuálního si přeměření té vzdálenosti, kam bych ho měl jít podat, jsem hnedle s úsměvem zjistil, k čemuže by ta dirka mohla být využita zapíchl sem špeka a tradáááááááááá až ke kolegovy

Old Post 02-05-2009 v 12:06 PM
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 325

36obrá vychytávka, jen jestli tam nedorazila jen půlka, protože vítr je jak známo největší hulič :-) Já jsem zase přemýšlel nad nějakým fosforovým nátěrem, kterej by po nasvícení třeba baterkou svítil a mohli bysme hrát i v noci :-)

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 02-05-2009 v 13:05 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soulQuake
Stálý Člen

Karma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 326

fosforáky se dělaj, dokonce i na diody s optickejma vláknama, to je pak jak ufo, jen sou trochu dražší něco kolem pětikilka +-

Bad boys, bad boys,
Whatcha gonna do,
Whatcha gonna do when they come for you?

Old Post 02-05-2009 v 19:08 PM
soulQuake je offline   Profil uživatele soulQuake   Find more posts by soulQuake   Foto galerie člena soulQuake   Click here to Send soulQuake a Private Message   Add soulQuake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
exup
Stálý Člen

Karma uživatele exup - 90% PěstitelskáKarma uživatele exup - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 327

Mazec je zhulenej hrát pinčes při fotbalku mi to občas de líp než normálně,ale občas ten míč líta jinam než si myslim ja

Old Post 03-05-2009 v 07:17 AM
exup je offline   Profil uživatele exup   Find more posts by exup   Foto galerie člena exup   Click here to Send exup a Private Message   Add exup to your buddy list     Navštiv homepage uživatele exup! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

Letos sme objevili u kámoše na půdě travní pásové lyže ! No to je hukot panečku Jsou staré tak 25let a je na nich napsáno KOH-I-NOOR ..
Až bude tak přihodím foto.Je to fakt úlet když vidíte v létě lidi v lyžákách jak sjíždějí plynulýma obloukama sjezdovku..A je to taky ůlet pocit a po pár jízdách plných nejistoty si to dáváte jako králové !!
Když by kdokoliv z vás měl jeden pár navíc někde na půdě ,tak okamžitě kupuju !

Ještě k těm sportům ..Samože vede Frisbee ..Na hakys nějak není forma a trvá dýl to vypilovat :-)

Kvak

Old Post 03-05-2009 v 12:21 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 329

citace:
Původní příspěvek od chuck53
Letos sme objevili u kámoše na půdě travní pásové lyže ! No to je hukot panečku Jsou staré tak 25let a je na nich napsáno KOH-I-NOOR ..
Kvak

:-O to že existuje? Tak až koupíš od někoho jedny, tak já koupim od někoho jiný (abych ti nekazil kšeft ) ..masakrrrr, to chci

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 03-05-2009 v 19:36 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 330

nohec a pokr

Old Post 03-05-2009 v 21:41 PM
palma
Stálý Člen

Karma uživatele palma - 100% PěstitelskáKarma uživatele palma - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 331

no urcite to bude ping-pong (matrix vision) a florbal je hustej....ten micek mi nejak nesedl(golfaky 4everDD)

Nebuď sám sebou....buď lepší, než jsi

Old Post 04-05-2009 v 14:35 PM
palma je offline   Profil uživatele palma   Find more posts by palma   Foto galerie člena palma   Click here to Send palma a Private Message   Add palma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nyc Diesel
Stálý Člen

Karma uživatele Nyc Diesel - 100% PěstitelskáKarma uživatele Nyc Diesel - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

Určitě hekys, stolní fotbálek, tennis.... dá se říct, žádnej sport mi nevadí tyhle tři mám, ale nejradči když sem nahulen

Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk

Old Post 04-05-2009 v 20:30 PM
Nyc Diesel je offline   Profil uživatele Nyc Diesel   Find more posts by Nyc Diesel   Foto galerie člena Nyc Diesel   Click here to Send Nyc Diesel a Private Message   Add Nyc Diesel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meso
Stálý Člen

Karma uživatele meso - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 333

nahulený sami lepšie cvičí v posilke. ale som unavenejší, keď bicyklujem, alebo behám napr. ale baví ma to. šport a hulenie určite áno!

Old Post 10-05-2009 v 23:33 PM
meso je offline   Profil uživatele meso   Find more posts by meso   Foto galerie člena meso   Click here to Send meso a Private Message   Add meso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
palma
Stálý Člen

Karma uživatele palma - 100% PěstitelskáKarma uživatele palma - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 334

aktivni zewling za team

Nebuď sám sebou....buď lepší, než jsi

Old Post 12-05-2009 v 16:17 PM
palma je offline   Profil uživatele palma   Find more posts by palma   Foto galerie člena palma   Click here to Send palma a Private Message   Add palma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 335

Kopeme "hekis" . Občas padly i pokusy o tichou poštu či slovní fotbálek, ale vždycky se to totálně zvrhlo. V hospůdce tomu velí stolní fotbálek. Prostě pivko v klidu, smotnem brčko a jde se na fotbálek. :peace: xD

-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"

Stephen King - Temná věž

--- Všechny cesty slouží Paprsku ---

Old Post 12-05-2009 v 20:49 PM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wassup
Stálý Člen

Karma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% PěstitelskáKarma uživatele wassup - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 336

Hele to s těma pásovýma lyžema mě taky zaujalo (: Asi se po něčem takovém poohlédnu, za pár let to s takovou mužu klasické lyže odložit na půdu, sněhu je čím dál tím méně...

Před pár dny jsme na akci vyzkoušeli takzvaný noční frisbee Musím říct že je to větší pecka než klasika... V letu byl vidět díky led diodám a bylo celkem umění chytit ho, mezi tou masou bavících se lidí

Můj první pořádní grow
250w S,WS AHčka!!!80*60

250w 6xWW sklizeno

250w 6x Blueberry x NYCD sklizeno

Balcony out

Old Post 14-05-2009 v 15:55 PM
wassup je offline   Profil uživatele wassup   Find more posts by wassup   Foto galerie člena wassup   Click here to Send wassup a Private Message   Add wassup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 19 20 21 22 23 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-05-2009 - Ganja a net - 17 odpovědí
02-04-2006 - Ganja a tmel - 43 odpovědí
01-03-2018 - Ganja a filmy ??? - 121 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás