Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od wOOkie Kámoš vymyslel teorii, podle které sou barvy jenom abstraktní pojmenování toho, co my vidíme. Každý může vidět barvy jinak, ale stejně se v nich všichni shodnou, protože sou tak pojmenovaný. Je to strašně složitý, ale promyšlený. Třeba: podíváte se na trávník a řeknete, že je zelený. A proč? Protože máte asociovanou tuhle barvu se slovem "zelená". Ufff... Moc těžký na vysvětlování, je třeba být vypálenej, aby ste to pochopili.
Tak to je jasný vole a voni je třeba viděj žlutě, ale maj to pojmenovaný v mozku zeleně tak říkaj žlutý zelená... přesně nad timdle sem koumal...akorát jakože já vidim lidi a vostatní viděj dynosaury, ale pojmenovaný sou stejně... jasný jak facka
Já sem se s kámošem zhulil na poli kde se pásli ovce,a začali jsme přemejšlet který zvíře je na světě nejužitečnější,o tom jsme na tom poli přemejšleli asi 5 hodin,mezitim jsme stihli dát ještě 3 brka,celou dobu jsem vyjmenovával snad všechny zvířata co znám a jak jsou užitečný,a z kámoše vypadlo že nejužitečnější jsou filcky,a já se ho zeptal proč,že je to debil a co to vyblil,a von mi odpoví že filcky jsou dobrý když je maj holky že se prej musej pak vyholit a že prej nemaj bobra,a po další době se kámoš dopracoval k tomu že nejužitečnější zvíře je zviře ale že neví jaký,takže takový filozofování vo ničem
Kdyz se zamyslite nad spojenim : napadl me napad tak to vubec nedava smysl, to by se dalo taky říct přepadl mě nápad, z cehos vypliva, že když vas muže napadnout nápad , tak vas muže i přepadnout přepad
Já jsem se včera zasekl na debatě, jak je nebezpečno pohybovat se pod kokosovými palmami. Třeba když má člověk projít pod álejí právě dozrávajících palem, je riziko že mu spadne na hlavu kokos vysoká. Už nejsem schopnej určit, proč jsme se včera dostali zrovna k tomuhle tématu, ale dost mě rozsekala představa, jak se školní výlet s paní učitelkou prochází álejí palem a začnou na ně padat kokosy. Jak dětičky uskakujou...
no to my sme asi tak pred pulrokem resili ve Stanu (jako hospa ve Strasnicich) jestli treba cervenej destnik je skutecne cervenej, jestli to nase oko jen netransformuje barvu na neco jinyho, treba by ten destnik mohl bejt zelenej....
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Nedávno sem byl se 2 kámošema venku a už bylo pul jedný. Pojednou sem pronesl že zejtra vsávám do práce v 5 hodin. Na to mi 1. kámoš řekl že musim řict "dneska" pač už je po pulnoci. S druhym káošem sme se schodli že to je blbost a prostě dokud se nejde spát, tak se řiká "dneska"! .... No a po par minutách sem pronesl že jdu spát, a že když se náhodou probudim, takže vlastně já už budu "dneska" zatimco kámoši budou "včera" a naopak kámoši budou "dneska" a já "zejtra". No a takže vlastně já budu uplně v jiný dimenzi a přemejšleli sme, jestli se vubec uvidime. Pak nevim jak sme se k tomu dobrali, ale najednou sme probirali situaci, že vlastně v jedný dimenzi budem z "dneška" i ze "zejtřka" a že by bylo blbý když budem dvakrát mi sme jim řikali protějšky No a tak sme řikali že zabijem svi protějšky, ale nikdo nehctěl zabijet sam sebe, tak sme přemejšleli že každej někomu řekne svoje slabiny a svy protějšky zabije kámoš ... no a když už sme to měli skoro všechno promyšlený, tak jeden kámoš nám řekl co to vymejšlíme za píčoviny a spadli sme zpátky do reality :-D
Ja som zas vymyslel MESTECKO je to velke mesto ktore je rozdelene na male mestecka.Zacalo ta flaskovim,ganjovim,alobalovim,a zapalovacovim a tak sme vymyslali ktore by bolo najbohatsie lebo ked si chcu vo flaskovom zahulit potrebuju alobal ganju a ohen ale zas ganjove potrebuje ohej a flasu a tak to ide dookola a vymyslaju sa nove mestecka ktore by zarabali zas a zas dobre ne?
o filosofii neví evidentně většina z Vás pranic, přátelé. Pouze to berete jako pojem spojený s vykuřováním marihuany. Jakýsi předpokládaný účinek. A vzhledem k tomu, že filosofie je vznešená, cítíte se dobře, když svou nelogickou úvahu můžete nazvat "filosofií"... takový je můj náhled
EDIT: Tuhle teorii s barvami jsem vymyslel, když mi bylo zhruba deset let. 365*10+drobné od embronálního stádia, chápete? Jsou mnohem zajímavější teorie, jako posun času při komunikaci, který je obcházen smysly (jakožto v čase sám plynu, jeho vnímání je časem podmíněno) a tudíž nepoznatelný.
Jsem komunista. A vybírat za grower takové vstupné je drzost.
Původní příspěvek od HCLivess o filosofii neví evidentně většina z Vás pranic, přátelé. Pouze to berete jako pojem spojený s vykuřováním marihuany. Jakýsi předpokládaný účinek. A vzhledem k tomu, že filosofie je vznešená, cítíte se dobře, když svou nelogickou úvahu můžete nazvat "filosofií"... takový je můj náhled
Tvůj náhled je evidentně správný, ale kdybysis ho nechal pro sebe, spousta zhulenců by zůstala šťastná.
hajnrich: Až na tu svobodu pohybu mi to připomíná sverní koreu. Ale teď k věci. Nemyslím si, že by tak lidi získaly o moc víc extrémější zážitky. Je jedno jestli se lidi potkaj náhodou na inernetu a pak se sejdou pomocí mapy a auta nebo jestli se potkaj náhodou na cestě pro pěší. Ale představa je to zajimavá. Zajímalo by mě, co tě k takový představě vedlo. Když pominu THC.
hajnrich: Imho netřeba být tak kritický. Neviděl bych takovej problém v mapách, stále je co objevovat, překvapení tě můžou potkat i za rohem tvýho baráku. Navíc tak jak moderní doba odnáší některé příležitosti k překvapení tak minimálně stejně tak i přináší nové. A myslím si, že teorie naopak může inspirovat k prožití praxe. Ten náš babylon má sice svoje problémy, ale v tomhle bych je nehledal.
Původní příspěvek od Hudy
Tak to je jasný vole a voni je třeba viděj žlutě, ale maj to pojmenovaný v mozku zeleně tak říkaj žlutý zelená... přesně nad timdle sem koumal...akorát jakože já vidim lidi a vostatní viděj dynosaury, ale pojmenovaný sou stejně... jasný jak facka
omnihash: tady jde ale o to nazvání tý barvy...když třeba hnědej říkaj žlutá tak je to pro ně žlutá...to je jasný /bože neměl bych to přehánět s bongem/