Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulenecký teorie & definice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 19 20 21 22 23 »
Autor
Téma 
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

kamos ma nedavno presviedcal zhuleny ze po rusky sa povie pes "kofa"

Old Post 29-07-2006 v 23:39 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudy
Stálý Člen

Karma uživatele Hudy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 322

citace:
Původní příspěvek od wOOkie
Kámoš vymyslel teorii, podle které sou barvy jenom abstraktní pojmenování toho, co my vidíme. Každý může vidět barvy jinak, ale stejně se v nich všichni shodnou, protože sou tak pojmenovaný. Je to strašně složitý, ale promyšlený. Třeba: podíváte se na trávník a řeknete, že je zelený. A proč? Protože máte asociovanou tuhle barvu se slovem "zelená". Ufff... Moc těžký na vysvětlování, je třeba být vypálenej, aby ste to pochopili.

Tak to je jasný vole a voni je třeba viděj žlutě, ale maj to pojmenovaný v mozku zeleně tak říkaj žlutý zelená... přesně nad timdle sem koumal...akorát jakože já vidim lidi a vostatní viděj dynosaury, ale pojmenovaný sou stejně... jasný jak facka

Old Post 29-07-2006 v 23:54 PM
Hudy je offline   Profil uživatele Hudy   Find more posts by Hudy   Foto galerie člena Hudy   Click here to Send Hudy a Private Message   Add Hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 323

Já sem se s kámošem zhulil na poli kde se pásli ovce,a začali jsme přemejšlet který zvíře je na světě nejužitečnější,o tom jsme na tom poli přemejšleli asi 5 hodin,mezitim jsme stihli dát ještě 3 brka,celou dobu jsem vyjmenovával snad všechny zvířata co znám a jak jsou užitečný,a z kámoše vypadlo že nejužitečnější jsou filcky,a já se ho zeptal proč,že je to debil a co to vyblil,a von mi odpoví že filcky jsou dobrý když je maj holky že se prej musej pak vyholit a že prej nemaj bobra,a po další době se kámoš dopracoval k tomu že nejužitečnější zvíře je zviře ale že neví jaký,takže takový filozofování vo ničem

Old Post 07-08-2006 v 14:27 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ges
Stálý Člen

Karma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 324

Kdyz se zamyslite nad spojenim : napadl me napad tak to vubec nedava smysl, to by se dalo taky říct přepadl mě nápad, z cehos vypliva, že když vas muže napadnout nápad , tak vas muže i přepadnout přepad

konopný strom
ww a HH na strome

Old Post 07-08-2006 v 17:32 PM
ges je offline   Profil uživatele ges   Find more posts by ges   Foto galerie člena ges   Click here to Send ges a Private Message   Add ges to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 325

Já jsem se včera zasekl na debatě, jak je nebezpečno pohybovat se pod kokosovými palmami. Třeba když má člověk projít pod álejí právě dozrávajících palem, je riziko že mu spadne na hlavu kokos vysoká. Už nejsem schopnej určit, proč jsme se včera dostali zrovna k tomuhle tématu, ale dost mě rozsekala představa, jak se školní výlet s paní učitelkou prochází álejí palem a začnou na ně padat kokosy. Jak dětičky uskakujou...

Viva México!

Old Post 22-08-2006 v 13:34 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[CZ]Neon
Stálý Člen

Karma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 326

no to my sme asi tak pred pulrokem resili ve Stanu (jako hospa ve Strasnicich) jestli treba cervenej destnik je skutecne cervenej, jestli to nase oko jen netransformuje barvu na neco jinyho, treba by ten destnik mohl bejt zelenej....

Moje Šalvej Divotvorná 1.rok 2.rok 3.rok 4.rok ZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu
Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha
Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK
Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC
Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia
Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009

Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic
Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou

AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!

Old Post 22-08-2006 v 13:40 PM
[CZ]Neon je offline   Profil uživatele [CZ]Neon   Find more posts by [CZ]Neon   Foto galerie člena [CZ]Neon   Click here to Send [CZ]Neon a Private Message   Add [CZ]Neon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bonkwodny
Stálý Člen

Karma uživatele bonkwodny - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 327

2Ondrash
ja som vymyslel v onom stave tiez nieco na fantomasa
on to je vlastne tomas ktory je strasne zabavny cize FUNtomas

Old Post 23-08-2006 v 09:03 AM
bonkwodny je offline   Profil uživatele bonkwodny   Find more posts by bonkwodny   Foto galerie člena bonkwodny   Click here to Send bonkwodny a Private Message   Add bonkwodny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
O.o
Nový Člen

Karma uživatele O.o - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

Nedávno sem byl se 2 kámošema venku a už bylo pul jedný. Pojednou sem pronesl že zejtra vsávám do práce v 5 hodin. Na to mi 1. kámoš řekl že musim řict "dneska" pač už je po pulnoci. S druhym káošem sme se schodli že to je blbost a prostě dokud se nejde spát, tak se řiká "dneska"! .... No a po par minutách sem pronesl že jdu spát, a že když se náhodou probudim, takže vlastně já už budu "dneska" zatimco kámoši budou "včera" a naopak kámoši budou "dneska" a já "zejtra". No a takže vlastně já budu uplně v jiný dimenzi a přemejšleli sme, jestli se vubec uvidime. Pak nevim jak sme se k tomu dobrali, ale najednou sme probirali situaci, že vlastně v jedný dimenzi budem z "dneška" i ze "zejtřka" a že by bylo blbý když budem dvakrát mi sme jim řikali protějšky No a tak sme řikali že zabijem svi protějšky, ale nikdo nehctěl zabijet sam sebe, tak sme přemejšleli že každej někomu řekne svoje slabiny a svy protějšky zabije kámoš ... no a když už sme to měli skoro všechno promyšlený, tak jeden kámoš nám řekl co to vymejšlíme za píčoviny a spadli sme zpátky do reality :-D

Old Post 27-08-2006 v 20:11 PM
O.o je offline   Profil uživatele O.o   Find more posts by O.o   Foto galerie člena O.o   Click here to Send O.o a Private Message   Add O.o to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ejo
Nový Člen

Karma uživatele ejo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 329

Ja som zas vymyslel MESTECKO je to velke mesto ktore je rozdelene na male mestecka.Zacalo ta flaskovim,ganjovim,alobalovim,a zapalovacovim a tak sme vymyslali ktore by bolo najbohatsie lebo ked si chcu vo flaskovom zahulit potrebuju alobal ganju a ohen ale zas ganjove potrebuje ohej a flasu a tak to ide dookola a vymyslaju sa nove mestecka ktore by zarabali zas a zas dobre ne?

Old Post 27-08-2006 v 20:53 PM
ejo je offline   Profil uživatele ejo   Find more posts by ejo   Foto galerie člena ejo   Click here to Send ejo a Private Message   Add ejo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HCLivess
Nový Člen

Karma uživatele HCLivess - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 330

o filosofii neví evidentně většina z Vás pranic, přátelé. Pouze to berete jako pojem spojený s vykuřováním marihuany. Jakýsi předpokládaný účinek. A vzhledem k tomu, že filosofie je vznešená, cítíte se dobře, když svou nelogickou úvahu můžete nazvat "filosofií"... takový je můj náhled

EDIT: Tuhle teorii s barvami jsem vymyslel, když mi bylo zhruba deset let. 365*10+drobné od embronálního stádia, chápete? Jsou mnohem zajímavější teorie, jako posun času při komunikaci, který je obcházen smysly (jakožto v čase sám plynu, jeho vnímání je časem podmíněno) a tudíž nepoznatelný.

Jsem komunista. A vybírat za grower takové vstupné je drzost.

Old Post 28-08-2006 v 03:15 AM
HCLivess je offline   Profil uživatele HCLivess   Find more posts by HCLivess   Foto galerie člena HCLivess   Click here to Send HCLivess a Private Message   Add HCLivess to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HCLivess! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 331

citace:
Původní příspěvek od HCLivess
o filosofii neví evidentně většina z Vás pranic, přátelé. Pouze to berete jako pojem spojený s vykuřováním marihuany. Jakýsi předpokládaný účinek. A vzhledem k tomu, že filosofie je vznešená, cítíte se dobře, když svou nelogickou úvahu můžete nazvat "filosofií"... takový je můj náhled

Tvůj náhled je evidentně správný, ale kdybysis ho nechal pro sebe, spousta zhulenců by zůstala šťastná.

Old Post 28-08-2006 v 11:06 AM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

hajnrich: Až na tu svobodu pohybu mi to připomíná sverní koreu. Ale teď k věci. Nemyslím si, že by tak lidi získaly o moc víc extrémější zážitky. Je jedno jestli se lidi potkaj náhodou na inernetu a pak se sejdou pomocí mapy a auta nebo jestli se potkaj náhodou na cestě pro pěší. Ale představa je to zajimavá. Zajímalo by mě, co tě k takový představě vedlo. Když pominu THC.

Old Post 29-08-2006 v 21:50 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Příspěvek č. 333

hajnrich: Imho netřeba být tak kritický. Neviděl bych takovej problém v mapách, stále je co objevovat, překvapení tě můžou potkat i za rohem tvýho baráku. Navíc tak jak moderní doba odnáší některé příležitosti k překvapení tak minimálně stejně tak i přináší nové. A myslím si, že teorie naopak může inspirovat k prožití praxe. Ten náš babylon má sice svoje problémy, ale v tomhle bych je nehledal.

Old Post 29-08-2006 v 22:05 PM
Host
Host

Příspěvek č. 334

citace:
Původní příspěvek od Hudy

Tak to je jasný vole a voni je třeba viděj žlutě, ale maj to pojmenovaný v mozku zeleně tak říkaj žlutý zelená... přesně nad timdle sem koumal...akorát jakože já vidim lidi a vostatní viděj dynosaury, ale pojmenovaný sou stejně... jasný jak facka

kradete MOJE napady!!!

Old Post 29-08-2006 v 22:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 335

omnihash: tady jde ale o to nazvání tý barvy...když třeba hnědej říkaj žlutá tak je to pro ně žlutá...to je jasný /bože neměl bych to přehánět s bongem/

Old Post 31-08-2006 v 16:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 336

Posledně sem vymyslel Perpetum Mobile, ale zapoměl sem to

Old Post 31-08-2006 v 16:16 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 19 20 21 22 23 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás