Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
gb a italy no problem.v italy som stretol jednoho alzirca co do mna cokoladu(has) skoro napchaval.jedine co sme ho naucili po slovensky bolo:"ukaz kozy"a"picka dobra"a on to potom vykrikoval na vsetky zenske co isli okolo.
V Taliansku som bol naposledy keď som mal desať, takže nemôžem posúdiť. Ale napríklad také Chorvátsko, československý raj, tam nezozenies ani keby si sa.... Inak mám dobré skúsenosti so Španielskom. Našinec má takú automatickú nedôveru k dýlerom, že ho ošmeknú, zvlášt keď je v cudzine. Dosť som bol prekvapený, keď úplne cudzí dýler došiel, či si s nim zahulíme. Zahulili sme, pokecali a nakoniec sme od neho aj dačo kúpili, aj keď nám to vôbec nenútil. Možno iné je to vo velkých mestách ako Barca.
Btw: A to ten Alžírčan reval na Talianky, či oslovil aj nejakú Češku či Slovenu? hehe to musela byť prdel asi len pre Vás:-)
skoro na kazdu zensku co isla okolo,samo ze sa vyskytli aj slovenky a cesky,ale hlavne rusky , jedna tam bola fakt fajna,len tam bola s nejakymi mafijanmi,tak som radsej na nu nic neskusal,aby som nahodou v taliansku nezostal na furt ja som presvedceny,ze sa da zohnat aj v chorvatsku,staci mat na to nos,koho sa opytat,trafka je predsa po celom svete.no mozno za polar kruhom nie.
Původní příspěvek od hellman no ono to vlastne nakoniec v mojom pripade aj tak dopadlo, je to klasicka pravnicka klucka. Len fakt na tom nesmu byt Tvoje otlacky. A este robia testy, ci nemas na prstoch zbytky ganje, takze doporucujem po manipulacii si este poriadne umyt ruky mozno aj s nejakym drsnejsim pripravkom. Ked si ich neumyjes, mozu to v tych testoch na prstoch najst aj po niekolkych dnoch. Takze velmi opatrne aj s tou metodou, ze to strcite do kosa, ci vo vlaku alebo v buse. Ked to totiz najdu v tvojom kosi a len ty budes mat tie testy pozitivne, tak ti to mozu teoreticky prisit.
Je to blbost. Dneska se bere i pachova stopa a tu z toho proste neodstranis, muzes stirat otisky jak chces. Vozit s sebou cokoliv pres hranice je picovina.
No,neviem,či som mal šťastie,ale na Thassose(Grécky ostrov ), som zohnal hulo hneď prvý deň.Majiteľ takého malého nočného baru mi šupol pytlík,asi na dve brká.A vraj má aj na predaj,cena bola fajn(ešte boli drachmy),ale kamoši s rodinami,čo sme boli spolu mali nejaké párky,tak sme potom už len pili
aka pachova stopa? To som moc nepochopil. Ako ze na zaklade pachu z povrchu pytliku ti zlozia tvoju DNA, ci co? Cisto teoreticky by to mohli dat na rozbor DNA, lenze takymto sposobom neriesia ani ovela zavaznejsie kriminalne pripady ako tvoj pytlik z ganjou. Tie testy na zvysky ganje na prstoch(tusim to snimaju aj z krku) maju ale na kazdej colnici, len su asi dost drahe, nepouziju to na kazdom vyhulencovi.
Jak uz jsem vcera psal v tematu "Policejni psi" pokud jedete prez hranice a neco vezete, tak se da na psi pouzit jeden trik. pytel se zbozim date do dalsich dvou, ktere pak vzdy umyjete octem a pak to date do krabice, kde to bude komplet kolem dokola obsypany silnou vrstvou kavy. ta ma totiz vyraznejsi aroma nez konopi takze psi prez kavu nic neuciti. samozrejme se tema pytlema nesmite nijak dotknout te krabice a to pokud mozno ani zevnitr, jinak by nacuchla.
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
Mr Proč: a tys to zkoušel? a přišel pes a nezaštěkal?
nevim nevim. každej hulič co znám má jistej způsob jak na psy. jednou kafe, jednou chilli nebo pepř, nafta...... Ale ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by vezl, řekněme alespoň 20g a vochcal by psa. Takže si myslím že žádný zaručený způsob neexistuje
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Jasne, nic neni 100%. Ja to jeste nezkousel, ale kamos takhle prevazel tvrdy a neprisli na nej. Kdyz si da clovek poradnej pozor, tak se to da. Jde taky o to, aby se pes nedostal moc blizko, takze je potreba dat to nekam do stredu auta
Takže každej pes je vycvičenej na něco jinýho, jeden na canabis, jeden na opiáty. By mě zajímalo, jestli ten tvůj kámoš potkal psa. protože je jasný že na náhodičku jede hodně lidí a 98% to projde. ale to neznamená, že ocet s kafem bude fungovat když tam bude pes a zrovna Canis Cannabis
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Psi podle me nejsou specializovany jen na jednu drogu, to by jsi tam musel projizdet okolo 10 psovodu a kazdej by te musel zvlast ocuchat a to se mi zda jako blboct. Tam nejde o koncentraci pachu octa a kavy, tan ocet tam je jen na omyti pachu z tech saklu a vytvori jemny film, ktery castecne zamezi jejich pruniku. Ta Tva teorie by mozna i vysvetlovala, proc ho nechytli...