Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to fakt zajímavý pročítat si tohle fórum, skoro jako hledět do minulosti...nějaký answery ze začátku, kdy když někdo balil na backrolla, tak byl ten nejlepší...a vida, jak se to během pár let krásně rozšířilo...abych pravdu řekl, ta když jsem přecházel z frontu na back, tak jsem měl velký problémy...ale už jsem to skvělel vychytal...takže teď v pohodě...a vlastně asi neznám nikoho, kdo by balil "postaru" ...fakt je tenhle thread pěkná rektrospektiva.. :-)
A ještě pro všechny remcálky...je jedno jestli je to z brka nebo z fáji...je jedno jestli je to ganja nebo skéro...je jedno jestli je den nebo noc...hlavně že nám do toho nikdo nekecá (moc) a že nám chutná...
PEACE
zdar tak ja som jednoznacne zastancom Backroll, dva jasne dovody: lepsie vynikne chut modelu a fajcime menej papieriku a ked sa to clovek nauci tak je to podla mna jednoduchsie ako klasika
Potom uz len sem tam pri nejakej prilezitosti alebo ked je vela modelu tak do bluntov to je luxus ked je vela ludi tesiacich sa na pohul
Tak jsem nedávno přišel poprvý do styku s bluntem, což je tabákový list, do kterýho se balí. Je to náročný na ubalení, ale pak to stojí fakt za to. Je to mnohem silnější než z ubalenýho papírku a taky to náramně dobře chutná, protože jsem měl blunt ochucenej třešní.
Pokud máte někdo zkušenosti s balením bluntů, a kde se dají sehnat, budu rád za odpověď.
Je to ale fakt pořádná vychytávka!
tak já sem blunty už párkrát hulil a rozhodně si nemyslim že je to težší na ubalení než normální žbérko, prodávaj se bluntový papírky jako máš ten obrázek spodní - to je v podstatě klasickej papírek stovkovej, akorát je s příchutí a o něco tvrdší, no a pak se prodávaj už předvrtaný blenti (třeba ten cyklon na hornim obrázku), kde máš klasickej "esíčkovej" filtřík, stylovou a voňavou tubičku a hlavně špejličku, kerou do toho blenta narveš tak dva gramy kouřiva :-), jako každopádně máš pravdu v tom že to dává mnohem víc než klasickej john (mám s tim svý skušenosti... sám sem jednoho takovýho vykouřil a nezmohl sem se na nic jinýho než sedět v křesle, nic nechápat a bejt rád že je mi furt eště tak nějak dobře, protože se mi hlava motala tak brutálně... radši nic ), každopádně v Práglu je neni problém sehnat - v hospůdce kam s kámošema chodíme stojí jeden cyklonc 25,- a v nějakym tabáku je nastopro budou mít, no ale Praha no tady prostě neni problém sehnat cokoli.. :P
Flí: no fuj, balit doutníky do tohodle tabákovýho papíru
kvalitní doutník je z tabákovýho listí, který neni nasekaný, prostě je to zamotaný a obalený v LISTU TABÁKU
nekvalitní doutníky (takový ty různý s náústkem nebo bez - ty levný a suchý) bejvaj ubalený do TABÁKOVÝHO PAPÍRKU - ten je hněděj a tlustej asi jako normální papír na psaní. Vyrábí se mísením tabákový příměsi do papíru.
a právě to se tady prodává jako "tabákovej list" na blunty - neni to chyba, do listu tabáku by se balilo asi dost blbě