Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ma nekdo zkusenosti s http://pestebnitechnika.cz ? Premyslim nad porizenim Minimax-u 150W zde stoji 4200 ,- Kc coz mi prijde jako velky cenovy rozdil oproti beznym cenam v gshopech (5000,-Kc). Diky
Nejraději nakupuji v growshopu, který je mi nejblíže - tj. BioFarm. Stejně jako v každým obchodě je pro mě důležitá atmosféra, která je zde přátelská
Jinak, abych přidal zkušenost s growshopy jednoho mého známého - objednával přes internet semínka a za měsíc musel na výslech, proč je kupoval, jestli to pěstuje, atd. Je to člověk, co užívá konopí jednou měsíčně, s tvrdými drogami zkušenost nemá, neprodává a většinu času tráví v práci nebo s dlouholetou přítelkyní. Zkrátka bezproblémovej kluk. Přijde mi, že v dnešní době si člověk musí na své chování a jednání dávat větší pozor než kdy dřív
Growshopů je moře, ale pořád málo, třeba v mém okolí žádný. Nicméně proč se píšu, procházel jsem growshopy a musím říct, že těch u kterých bych objednal po internetu je jen hrstka. Většina eshopů se neobtěžuje napsat cenu dopravy a fungují jen z části.
Abych tu jen neplkat mohu doporučit http://www.mladypestitel.cz - eshop sice nemají (jen web), ale při osobním kontaktu je personál ochotný poradit a vyhovět všemu co potřebujete. Vše se dá domluvit emailem nebo po telefonu.
Před týdnem jsem si u nich objednal zboží za víc jak pět litrů, ale asi peníze nepotřebujou, jelikož do dnešního dne mi nepřišlo potvrzení o objednávce a na emaily neodpovídaj..
Původní příspěvek od Efendy Growshopů je moře, ale pořád málo, třeba v mém okolí žádný. Nicméně proč se píšu, procházel jsem growshopy a musím říct, že těch u kterých bych objednal po internetu je jen hrstka. Většina eshopů se neobtěžuje napsat cenu dopravy a fungují jen z části.
Abych tu jen neplkat mohu doporučit http://www.mladypestitel.cz - eshop sice nemají (jen web), ale při osobním kontaktu je personál ochotný poradit a vyhovět všemu co potřebujete. Vše se dá domluvit emailem nebo po telefonu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od Plagrom klečka bohužel daleko a nechci řešit reklamace přes poštu, to je na týdny
klecka prisel o domenu ale kamennej jede dal?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Zdravím
Kupoval sem na growshop-velkoobchod klipsnový ventilátory.Celou dobu byly nabízeny za 270kč kus.
Až sem se proklikal celou objednávkou a naposled kliknul,cena se najednou změnila na 350kč za kus.Tohle mi moc férový nepřijde.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Kupoval sem na growshop-velkoobchod klipsnový ventilátory.Celou dobu byly nabízeny za 270kč kus.
Až sem se proklikal celou objednávkou a naposled kliknul,cena se najednou změnila na 350kč za kus.Tohle mi moc férový nepřijde.
Zdárek
Jeden telefonát a je to vyřešený řešil jsem to s nima nedavno, maj bordel v cenách, pokud se ti cena kterou si psal zobrazuje u maloobchodu, tak ti jí za to prodaj-musí. Taky jsem u posledního kroku čuměl, ale pak jsem zavolal a bylo...jinak koukni do vlákna na slevy, dával jsem tam nedávno klipsňáky za 230 http://grower.cz/forum/showthread.p...158#post1185158
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.