Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od wasco123 Cuss, mam big problemo. Proste mam rastlinu ktora ma aj blizny aj gule. OK, myslel som ze to bude hermafrodit. Ale tie gule sa zacali otvarat a z nich vyliezli blizny. No uz mam fakt s toho pomiesane, co to ma znamenat?
zdravim,to sami se stalo i me...ale byl to pouze klam...byl to hermac...taky jsem videl ze z kuli rostou blizny...
Ahoj lidi.. Mám kyti a u stonku mám dvě takové jak kdyby květy.. Mám to na každým patře.. Ale je to samice.. Jsou na ní bílé vlásky a už i zhnědlé vlásky.. Myslím,že za chvilku můžu sklízet Jak poznám kdy budu moct sklízet úrodu na kyti?? Díky všem za odpověd..
Původní příspěvek od Jakub503 Ahoj lidi.. Mám kyti a u stonku mám dvě takové jak kdyby květy.. Mám to na každým patře.. Ale je to samice.. Jsou na ní bílé vlásky a už i zhnědlé vlásky.. Myslím,že za chvilku můžu sklízet Jak poznám kdy budu moct sklízet úrodu na kyti?? Díky všem za odpověd..
15- forever
ale abyhc nebyl OT.....rek bych ze je to hermac....a sklizet budes asi tak za 2 mesice a to popkorn jak svin.jesi s nim neco neudelas.....
vsechno kazdej den kontrolovat jako to delam ja s tema mejma hermacema...mel sem 10 kyticek sk zarucenyho+ asi 10 sk ale nezarucenyho kdyz to tedka dela ty pekny tvrdy palicky tak sem se ujistil ze to je skerko a na ostatnich mich ganjach se me zacali delat palky i kvety...z tech sk sem mel dohromady samcu a hermacu tak 5...jinak na tech ganjach se me zda ze na kazdej se aspon za celou pestebni dobu najde jeden kvitek...jo par ganj mam cisty samice ale moc jich neni...nedelaj vam tohle ganji taky narozdil od sker?
muze teprve v tyhle dobe vykvyst samec vubec?celou dobu ta kytka rostla a az teprve ted se na ni zaclo tohle delat,tak snad to bude pekne nabouchla samicka.
uvidim co bude dal,tohle to udelalo teprve tak behen dvou dnu.zas se mi to ale na samce moc nezda,je velka a kosata a samec by se snad ukazal uz driv,aby to nebyl hermous.