Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Máte někdo zkušenost nebo nějaký info o bance Kalashnikov seeds??
Sou to Rusi takže by ty jejich modely měly u nás v pohodě dozrávat.Prej sou v Rusku top dodavatel semen.
Jenom nevím jak je to s klíčivostí,hermatěním atd. Někdo něco......??Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Tak pridam svoji zkusenost s greenhousem,jel sem od nich zatim 3 odrudy vse ze semen,indoor pod 400kilem.
Lemon skunk,WW a exodus cheese.
Lemon mel paradni vynos,WW zas suprove zhulovala (pochvalovali si dlouholety hulici) a exodus cheese byl chutove supr-jakysi mix hliny a neco na styl syru.
Seminka me vylezla bud vdycky 10 nebo 9 z 10 ,sem tam nakej kripl ale s tim se musi pocita kdyz clovek jede ze semen stalo se me to snad u kazdy seedbanky.
A hlavne z tech 3 kol sem nemel ani jeden naznak hermace coz je pro me zasadni(kdo by chtel mit vopracany kytky ze).
Za me a klidne me tu ukamenujte ghs mohu doporucit,za ty penize je to v klidu.
Obcas se divim kolik negativnich reakci na ne ctu,spis me pride ze je in na ne nadavat....
Zdravím
Chtěl bych se zeptat jestli máte zkušenost s bankou spliff seeds nebo vision seeds. Co ste od nich měly a jaký to bylo? Dá se těm bankám věřit? Zajímají mě hlavně na out.Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Narazil jsem na tenhle thread náhodou ,ale právě tuhle sezonu jsem si říkal jak to stou "důvěryhodností" seedsbank a stálostí genetik je ..
Kupoval jsem letos semínka nepale jam od ace seeds - 6 semínek , 2 samci , 3 samice , 1 dead . Kloudný samice byly jen 2 a každá uplně jiná . Podmínky stejný a dokvět o víc jak 14 dní rozdíl, barva ,ale hlavně struktura palic uplně jiná .
Pak jsem měl ještě swiss cheese od nirvány a z 5 fem. semen jedno AF a další 3 kytky taky "každý pes jiná ves"...
fakt mě to hodně překvapilo ...
snad jen Erdpurt od Ace seeds bylo vidět že je to ustálenejší gen . Jen ty růstový potenciály byly dost rozdílný ..
Ahoj, blíží se Cannafest, který je spojen i s nakupováním genetiky za výhodnějších cen, než z ofiko shopů seedbank. Co jsem vždycky byl, tak většina bank má 50% slevy (co jsem postřehl min. rok, tak třeba Barneys, Vision seeds, většina holandských a španělských bank atd.) Další banky např. Humboldt, DNA genetics, Sensi seeds, Paradise seeds nabízejí výhodnější ceny, nicméně poloviční slevy nemají. Každopádně semena tam bude nabízet skoro 50 seedbank a z té nepřeberné nabídky genetiky bude těžké si vybrat. Máte nějaký tipy na semena jak out, tak in, tak autoflower, se kterými máte třeba dlouhodobě dobrý zkušenosti a překvapily vás něčím? Dáte do placu, co si kdo hodlá pořídit a od jaké banky?
Jako tradičně kouknu co maj novýho u Barneys Farm a vemu svuj oblíbenej critical kush, nejspíš se zastavim i u TH Seeds, DNA, Humboldt. Docela mě zajímaj i španělsko-holandský Exotic seeds... no a doufám že tam budou i nějaký další amíci kromě Humboldt Seed Org. Ještě musim mrknout kdo tam všechno bude.
No a hlavně se modlim aby přišli prachy ještě před festem
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
TH seeds v seznamu právě letos nejsou. Ve velký většině jsou právě v seznamu vystavovatelů jen přeprodavači a přeprcavači semen - no, víceméně už mám tak nějak z toho všeho asi tak vybráno, spíš mi šlo o nějaký tajný tipy, co čim kdo má dobrou zkušenost Třeba jestli někdo zkoušel nějaký autoflowery v čechách venku od Fast Buds a jak dozráli
zdravim.co si myslite je rozdiel objednat priamo zo seed banky alebo od internetoveho predajciu.doteraz som kupoval striktne vzdy od banky konkretne DP ale tento rok zdvihli postovne az na 12.5 co sa mi uz zda dost.co si myslite? mozem ocakavat nejake neprijemnosti t.j. znizenu kvalitu semien napr.?ci to je v pohode a tiez to takto robite?