Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

Drn, jenze kdo proste uz huli dyl, tak bych rekla, ze to nen ze by nejedl, ale proste kdyz ma chut, tak si da jidlo..vychutnavat si huleni..hm..tak si znova zahulim ne?

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 18-03-2004 v 17:09 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koupala
Stálý Člen

Karma uživatele koupala - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 306

Jednou jsem jedl studentskou pecet po nakem moooooc dobrem modelu,byl to tak silny chutovy vjem ze se to neda popsat.
Taky mi moc chutnal chleba s marmeladou a platkovym syrem....

Old Post 18-03-2004 v 17:26 PM
koupala je offline   Profil uživatele koupala   Find more posts by koupala   Foto galerie člena koupala   Click here to Send koupala a Private Message   Add koupala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Příspěvek č. 307

koupala, ty blaho marmelada a na to sejra..zas takovy nechutnosti..za sebou to do sebe naladuju,a le jinak takhle?..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 18-03-2004 v 19:26 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 308

To bubík:Namazali jste se olejem ze sardinek,jo? Tý brďo...to je hnus! úplně mě z toho ojela zima.Ale to je právě to.Parádní vzpomínka a tuhle Ti jistě nikdo nevezme

Naposledy upravil mydena 21-03-2004 v 00:11 AM

Old Post 20-03-2004 v 23:53 PM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koupala
Stálý Člen

Příspěvek č. 309

bubiku,to jste smrděli jako tuleni,hehé,zhulení tuleni.
No ale co,rakovina je pěkně zákeřná mrcha a prevence musí být.

Old Post 21-03-2004 v 00:07 AM
koupala je offline   Profil uživatele koupala   Find more posts by koupala   Foto galerie člena koupala   Click here to Send koupala a Private Message   Add koupala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kestrel
Nový Člen

Karma uživatele kestrel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 310

Když hulim tak žeru hodně moc jídla, cokoliv mámu tátu a asi vás začnu postupně žrát... A když si dám travní mlýko tak žeru jak prase k prasknutí za 3. toky s dobrou kuchařkou a dnes mám 118kg a čim víc hulim tím míň chodim a jsem furt tlustější a tlustější Fastfoody: MCdonaldKFC,Bagetérie,čínská restaurace(doporučuju po bengu)Fastfoody v tesku žeru taky prostě ,všechno dobrý.ale když nemám trávu tak nesežeru skoro nic.

Old Post 21-03-2004 v 02:25 AM
kestrel je offline   Profil uživatele kestrel   Find more posts by kestrel   Foto galerie člena kestrel   Click here to Send kestrel a Private Message   Add kestrel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadnbow
Stálý Člen

Karma uživatele sadnbow - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

UdL >>>treba zvykacky sou v klidu...;]

Old Post 21-03-2004 v 20:38 PM
sadnbow je offline   Profil uživatele sadnbow   Find more posts by sadnbow   Foto galerie člena sadnbow   Click here to Send sadnbow a Private Message   Add sadnbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 312

Včera sme koupili uzený žebra, dali do trouby, potřít marinádou. Mňam. Pak další špek.

Old Post 22-03-2004 v 13:15 PM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 313

zrovna sem dojed
krevetovy chipsy s palivou omackou, pred tim sem mel plechovku buraku s kavovou prichuti,
tri brambory jako hlava veliky s tvarohem,
dva kolace,
housku s ovcim syrem a olivama, zapecenou (lahoda)
a asi v deset sem snidal dve housky se sejrem a burakovym maslem.

do toho dycinky jedna sklenenka cokoladky a mylsim ze jeste bude dobrej den, prave cekam na chut. bylo by lepsi nikdy nezacit jist, ale bylo snazsi zacit, ale asi se pobleju.

Old Post 22-03-2004 v 13:22 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 314

2 jestedman : Výborně, jen tak dál. Přeju dobrou chuť. Už taky začínám přemejšlet, co bych dal...

Old Post 22-03-2004 v 13:34 PM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koupala
Stálý Člen

Příspěvek č. 315

2jestedman: Pán je zrejmě gurmán.

Old Post 22-03-2004 v 13:58 PM
SperGeor
Stálý Člen

Karma uživatele SperGeor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 316

Když se zhulím, tak jsem taky gurmán

Old Post 22-03-2004 v 18:53 PM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BABSI
Host

hAMÁNÍ Příspěvek č. 317

Panečku vy jste to GURMÁNI!!!Mě se jednou povedlo sníst vlašský ořechy asi tak s tunou cukru k tomu nějekou nutelu (po ní normálně zvracim) a pak ještě šíleně kyselý okurky,čokoládu a nakonec zase došlo na ten cukr co ještě zbyl všechno bez tekutin!!!Ráno když jsem se vzbudila myslela jsem že jsem někde v nějakým prasečáku!Vše bylo rozsypane a ten cukr jsem měla snad i v ............. JINAK VZSOCE KVALITNÍ AKCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 25-03-2004 v 09:41 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Příspěvek č. 318

Dneska jsem treba bylo na číně...moc mi šmakovala..nidky ty poce nesnim ale dneska..jak jinak?

Old Post 25-03-2004 v 19:02 PM
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 319

to Jestedman: hele, kam chodíš na ty buráky s kávovou příchutí??

Old Post 26-03-2004 v 16:11 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 320

ja to resim lizatkama ) chvili horko, chvili sladko, je to dobry, a navic nevyhulim tolik cigaret...

Old Post 28-03-2004 v 18:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás