Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Drn, jenze kdo proste uz huli dyl, tak bych rekla, ze to nen ze by nejedl, ale proste kdyz ma chut, tak si da jidlo..vychutnavat si huleni..hm..tak si znova zahulim ne?
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
Jednou jsem jedl studentskou pecet po nakem moooooc dobrem modelu,byl to tak silny chutovy vjem ze se to neda popsat.
Taky mi moc chutnal chleba s marmeladou a platkovym syrem....
To bubík:Namazali jste se olejem ze sardinek,jo? Tý brďo...to je hnus! úplně mě z toho ojela zima.Ale to je právě to.Parádní vzpomínka a tuhle Ti jistě nikdo nevezme
Když hulim tak žeru hodně moc jídla, cokoliv mámu tátu a asi vás začnu postupně žrát... A když si dám travní mlýko tak žeru jak prase k prasknutí za 3. toky s dobrou kuchařkou a dnes mám 118kg a čim víc hulim tím míň chodim a jsem furt tlustější a tlustější Fastfoody: MCdonaldKFC,Bagetérie,čínská restaurace(doporučuju po bengu)Fastfoody v tesku žeru taky prostě ,všechno dobrý.ale když nemám trávu tak nesežeru skoro nic.
zrovna sem dojed
krevetovy chipsy s palivou omackou, pred tim sem mel plechovku buraku s kavovou prichuti,
tri brambory jako hlava veliky s tvarohem,
dva kolace,
housku s ovcim syrem a olivama, zapecenou (lahoda)
a asi v deset sem snidal dve housky se sejrem a burakovym maslem.
do toho dycinky jedna sklenenka cokoladky a mylsim ze jeste bude dobrej den, prave cekam na chut. bylo by lepsi nikdy nezacit jist, ale bylo snazsi zacit, ale asi se pobleju.
Panečku vy jste to GURMÁNI!!!Mě se jednou povedlo sníst vlašský ořechy asi tak s tunou cukru k tomu nějekou nutelu (po ní normálně zvracim) a pak ještě šíleně kyselý okurky,čokoládu a nakonec zase došlo na ten cukr co ještě zbyl všechno bez tekutin!!!Ráno když jsem se vzbudila myslela jsem že jsem někde v nějakým prasečáku!Vše bylo rozsypane a ten cukr jsem měla snad i v ............. JINAK VZSOCE KVALITNÍ AKCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!