Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PLS helfnite mi uz PLS ake velke maju byt tie listy pred tym ako ich mam zastrihnut kolko CM alebo MM to ma mat pred zastrihnutim ??? tie lisry PLS PM alebo nejake foto ak by sa dalo aby som to pochopil
Cus, tak jsem se dneska rozhod zaexperimentovat, zvlast po tom, co jsem se docetl, ze abych tu kocicku zamordoval, tak bych ji musel hodne ublizit Nabeh jsem na ni jal se ustrihnout takovej ten minisvazecek "minilistku a ministonku" na vrcholu kytky mezi 2 vetsima listkama. Ale to samy jsem pak jeste zopakoval i u nizsich pater, kde to vypadalo podobne. Je to chyba? Ma se vzdykcy strihnout jen jednou a ten vrchni? Diky za odpoved
FIM=PI*OVINA !!!
Pro indor - v čerty když se pěstuje od semínek
Pro outdoor -
1) nevidím zadné výhody , ani jsem nevidel žadne převratne výsledky dosažené touto metodou. které by překonávaly nezastřižené kytky.
2)Než se pustíte do nějakeho stříhaní, uvažujte jestli je to opravdu nutne, (kytka:by měla mít alespoň metr bez bočních větví)
3)pokud NEmáte strach že by kytky nekdo videl , nestříhejte je dřív než jsou dostatečně velké a zakořeněné.
4)snižuje to výnos.
5)zpomaluje růst když je zastřihlá brzo.
6)zvyšuje se riziko plísní.
7)paličky jsou nestejnoměrně prosvícené. když kytka roste volně přizpůsobuje se svitu v dané lokalitě na místě kde je nasazená a na podzím je idealně urostlá aby měla všechny paličky na pravém místě všechny dobře natočené na sluníčko.
Předpokládám že na tento přispěvěk budou i negativní nazory ale mluvím především o outdoorech ve volné přirodě ( ne balkony zahrady atd.. )
Carlos- nic proti ale když vidím jak se 80% diskuzí točí kolem toho jak střihnout kytku tak mi to prostě nedalo, příjde mi to jak kdyby to většina lidí pochopila tak že si tím zaručí bohatší sklizeň a bez stříhání to snad ani nejde.
PS: přitom je to jen barbarské narušování RŮSTU, které bych využil jen tehdy bude lito opravdu nutné.
to kouba: nesouhlasím pokud použiješ FIM a Crooping dosáhneš většího výnosu a s tim růstem to neni taky tak zlý ano na den max dva se ti růst pozastaví ale potom to stojí za to
ty jsi to tak nekdy delal ? ukaž mi nejaký fotky nejlepe pred sklizní cele kytky , jak můžeš vědět kolik by tak kytka vyplodila kdyby jsi nechal růst volně? jedině tak zjistíš její maximalní potenciál... Chtěl bych císt zkušenosti ne něco co si nekdo přečte na vedlejším foru...
nejjednodušší je stejně velké kytky stejné genetiky se stejnými podmínkami jednu nechat a jednu zastřihnout ;-)
Taky každá genetika roste trochu jinak a řekl bych, že to určitě může mít i své +
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste
Původní příspěvek od kouba ty jsi to tak nekdy delal ? ukaž mi nejaký fotky nejlepe pred sklizní cele kytky , jak můžeš vědět kolik by tak kytka vyplodila kdyby jsi nechal růst volně? jedině tak zjistíš její maximalní potenciál... Chtěl bych císt zkušenosti ne něco co si nekdo přečte na vedlejším foru...
ano dělal neznamená že když jsem no groweru "novej" tak že nemám žádné zkušenosti mam skleník a v něm omezenou vejšku takže mi nic jinýho ani nezbejvá a stejně to každej bude dělat podle sebe protože každej má to svoje know-how
Předpokládám že na tento přispěvěk budou i negativní nazory ale mluvím především o outdoorech ve volné přirodě ( ne balkony zahrady atd.. ) a skleníky tech se samozřejme zastřihování týká asi nejvíc. ale nechapu proc kdyz má nekdo zasazeno daleko v lese kytky mají sotva 4 patra a nekdo mu radí že by to měl rači zastřihnout... tož oslovina jak kráva
hele Fim metoda, kdy nejdrive se da pouzit jak nejmene ma byt ta kytka stara? Da se pouzit i u mladych rostlinek? Uz u prvniho patra??diky moc jinak sem uplne amater
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ