Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem jednoznacne pro ,,Benjichaouatovo zatemnovacku" Rekl bych ze to je velka inspirace!Jak venku vypestovat palice jak ze skrine.Sam vim ze to neni sranda,zatemnovat.Ale stojito za to usili.Proto hlasuju pro Benjichaouata.
Rad bych navazal na debatu z Brootovi selekce... co sem patri a co ne.
Aby bylo jasno ja nemam nic proti tomu co tu v sini je, ale z vetsiny se zrovna na zadek taky neposadim jak zaznelo tam jako jeden z pozadavku. Proto mi prijde divny tohle pozadovat po tech novejch adeptech na sin...
Jak dlouho tu nic poradnyho nepribylo? A zy by tu poradny vlakna nebyly o tom se mluvit neda. Probehlo jich spousta ktery by si to zaslouzili. Jak dlouho budem cekat na neco z ceho se posadi na zadek vsichni bez vyjimky? To se stat nikdy ani nemusi.
To co tu odprezentoval Broot se tu jen tak nevidi... uprimne sem cekal ze mu to padne jednohlasne "pro"
Stejne tak me zarazi ze tu treba kcb davno neni, kvakos tady taky ukazal to co nikdo a nic, Thespisovo venkovky sou taky bozi nebo Brunovo sklenik (urcite i dalsi tyhle mi vybehly na mysl jako prvni)... zatimco nejaky vysokotlaky aero, je tam jen proto, protoze je asi jediny vysokotlaky aero odprezentovany... nevim no, ale tak proc ne, pak mi prijde hovadina ze si broot nezaslouzi, protoze se nekdo neposadil na zadek. Imho to aero co se tam dostalo 2018 je z roku 2010... zacina to bejt spis "retro sin" asi ok pro stary pardaly, ale dneska to mladejm uz muze pripadat usmevny.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
s crazybenem jsme spolu o tom mluvili a cejtim to stejne.
-diky usetril jsi mi cas a lip bych to nenapsal....dik
-jinak doplnim ze nejnovejsi vlakno v SS jsem nasel 4roky stary.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Blbo nastavene podmienky vlozenia vlakna do SS. Dohodnite sa ako modi co by bolo najlepsie riesenie ozivit tuto sekciu.
Ked sa sem uz 4 roky nic nepridalo
Jako dalsi navrh na zlepseni sine slavy bych volil i prehledny ,kratky thready , nemusi se zrovna lamat rekordy vynosu nebo ledek, ale pokud by to bylo poucny a pekne rozepsany , co se delo od zacatku do konce , s nejakym zajimavym vysledkem nebo genetikou tak by to taky stalo za zvazeni.
Původní příspěvek od M@gicWeeD L1st3ra bych tam urco dal, skoda ze ma Banan
Omlouvam se, samozrejme jsem si delal srandu. Ucet L1st3r jiz opravdu neni blokovan, ale abych neporusoval pravidla uz se tam nebudu prihlasovat. Nekteri si mozna vsimli, ze mam v podpisu Listerovi vlakna, je to muj stary ucet, ktery neni aktivni.
Do sine slavy stopro patri v podstate jakekoliv vlakno od KCBho.
Za mě Ajtaktakuv grow by sem klidně přijít mohl taky. Ale jak řikáte, i za mě si myslím, že momentálně ve fotogalerii je pár vláken, který by tu mohli být uplně v pohodě.