Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kytky v pet lahvích ? o čem to proboha píšeš ? nic jsem tu o tom nepsal v čem je mám. Mimochodem je mám v tmavých květináčích.
Jinak psal jsem toto: používám akorát ten Biobizz na růst do zálivky každý den. o tom že bych zaléval každý den tam není ani čárka, pouze používám ten Biobizz kterej dávám do zálivky každý den. (Používám ho i na jiné rostliny v bytě)
sice jsi o tom nepsal ale staci se podivat do tve galerie a clovek vidi kvetinac z petky od kokakoly.. zkus byt min podrazdeny a nechat si poradit, nikdo te tu neosocuje tak nevidim duvod proc byses mel ohanet okolo...
jinak doporucil bych abysis zalozil sve vlastni serialove tema. tady to tema je pro kratkou vymenu nazoru nad fotkou listu... ty uz tu diskutujes minimalne 10ty prispevek, takze vhodnejsi bude kdyz budes mit sve vlastni vlakno.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
poraďte čim to je ze mam na listech take fleky už nevím co mam udělat. mam to v cocosu ph zálivky 5,0 a na výtoku 7,5!!!! ec mam 1,8 a na výtoku 1,4. už jsem je dvakrát prolil upravenou vodou a stale nic tak nevím děkuji za radu
Caf! Je tu celé vlákno na problémy s listami. V prvom rade, ak chceš kvalifikovanú odpoveď, tak sa spýtaj kvalifikovane tak, že uvedieš podrobnosti pestu. Či si v raste, alebo v kvete...atď ...:Inak si si čiastočne odpovedal-problémy s pH. Je to tým pádom aj nedoživené - to súvisí s tým pH. Nepríjíma to živiny, ako má.
Nenapísal si, že aký si použil cocos, či bol pufrovaný a či si si ho pred pestom nejak upravil. Neni cocos, ako cocos. Ja som bol nútený naposledy brať lisovaný cocos a po rozpustení vo vode som sa nestačil diviť, že čo z toho tieklo. Okrem toho, ak už máš niekoľko týždňov rozbehnutý pest npr., a problémy s pH nastali až teraz a na začiatku neboli, tak by som doporučil poriadny preplach a pokračovať v hnojení so správnym pH
Zdrvím lidičky, mám "menší" problém s kytkama.
Listy jdou postupně do háje - objevjej se na nich oranžový až hnědý skvrny a po krátký době se zkroutěj nahoru a jakoby uschnou.
zdravím mam hydro amazon vstupní EC 0,2 PH 5,3
a jedu hnojiva canna aqua EC 1,6
je to 4týden květu
byl jsem upozorněn že bude chybět vapník, magnesium tak tam trochu přidavám.
Jak tak koukám, jedeš čistý kokos a to co se ti tam děje už musí trvat nakych pár dní, těžce jim chybí PK až z toho odhazuje listy, jaké máš ph??
Ahoj, díky za rychlou reakci!
PH jsem doteď nikdy neměřil.
Prolil jsem je vodou a kontrola papírkama ukázala hodnotu PH cca 6 (jak voda, tak to co z toho vyteče), tak až to malinko proschne, zkusím jim dát pk.
Butchers. Cus ,me to prijde jak u me kdyz lita ph nahoru a dolu ,stejny blbosti jak na prvni fotce.
Ta posledni zas vypada jak na deficit fosforu , ale to at ti potvrdi nekdo zkusenejsi ,pac ja ph 5.3 nevalim , zkousel sem a delalo to bordel.
Jaky tam valis doplnky ? Komplet aqua?
Původní příspěvek od Bitir Butchers. Cus ,me to prijde jak u me kdyz lita ph nahoru a dolu ,stejny blbosti jak na prvni fotce.
Ta posledni zas vypada jak na deficit fosforu , ale to at ti potvrdi nekdo zkusenejsi ,pac ja ph 5.3 nevalim , zkousel sem a delalo to bordel.
Jaky tam valis doplnky ? Komplet aqua?