Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Funny420 Díky moc pánové
Btw PH měřím takovýma kapkama. Do zkumavky dáš vzorek vody,kápneš 5 kapek toho ph testu a podle barvy určíš ph na +- 2 desetinky. Ten tvuj ph metr je ale za dobrou cenu,pokud s ním máš dobré zkušenosti,tak ho asi koupím.
Jo a ten pH Metr má právě zdejší člen už rok a říkal, že funguje furt spolehlivě
Původní příspěvek od Musicos Já si koupil na zalévání sadu Blumat, už se mi nikdy nemůže stát že bych kytky přelil, a na víkend můžu odjet na ryby úplně bez starostí, vím že o kytičky je postaráno. Je to do hlíny, doporučuji všem
To nevypadá špatně, díky za tip mohl bys napsat který set sis pořídil?
19 den 18/6. Pomalu se to začíná lepšit Jen se zase začínají objevovat flíčky značící nedostatek Ca a Mg,ale včera odpoledne mi došla sms,že calmax je na zásilkovně,tak si ho snad dneska stihnu vyzvednout :P
Tak na 2l zálivky jsem dal 2ml grow,1ml top max a 2,5ml calmax A když už jsem byl v tom,ostříhal jsem nejvíc postižené listy a zastřihnul nejlepší vrcholky. U všech jacků se projevuje jistá deformace na některých listech. U jednoho jacka,kterého pěstuju v rozbitém bongu(ne nedělám si prdel ) je jeden list jakoby srostlý a má tak trochu tvar kachní nohy a u jednoho jacka z boxu jsem dneska odstřihl list,z jehož stonku vyrůstal další list,který jako kdyby někdo rozstřihl napůl.
Já mám pocit, že máš stejný jako já. Já jenom jestli víš, že ta sonda je na venkovní teplotu já totiž myslel že ta sonda má být v boxu a venku mám display, kterej mi bude ukazovat teplotu a vlhkost uvnitř, ale bohužel to tak není. To já jenom jestli nejsi taky v tom domnění
Co tím přesně myslíš?Mám totiž taky sondu v boxu a display venku.
Jinak 21 den 18/6 Calmax holkàm zachutnal a parádně se po něm rozjely. Tak krásně a rovnoměrně se větví,že s nima nemusím vůbec nic dělat. A i kdybych je chtěl ohnout,tak není kam,protože hezké větvičky jsou úplně všude co se modelů týče,tak somango a phantom og mi dělají neskutečnou radost,jsou prostě úžasné. Jen jsem teda očekával více od JH,oba mají sem tam zmutovaný list a v ničem se S a PO nemohou rovnat.