Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ne, ale nečekal sem že budete tolik proti nové věci
Máme jen rádi náš zaběhnutý šistém, odzkoušený léty praxe...
edit: Jen bych dodal rýpanec: admin - jeden - carlos, moderátoři - je jich víc - Hlava, Machoman, The Worst, Rákosníček, atd... Jen pro upřesnění.
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
Původní příspěvek od Hlava No tohle snad normalně funguje , pokud to máš zaplé ,tak ti to chodí do emailu , přispevky i pmka nebo oboje .
Jo tak toho jsem si nevšim, respektive jsem tušil, že mi to bude chodit do mailu, což nechci.
Co mi trochu vadí, je že to neni automaticky, že musím klikat, že chci něco odebírat a pak mi to bude zasírat email. Jako jo, nějak to funguje, ale pohodlné to rozhodně není Lepší by byla stránka s výpisem někde vedle, kde bych tohle viděl.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Jo tak toho jsem si nevšim, respektive jsem tušil, že mi to bude chodit do mailu, což nechci.
Co mi trochu vadí, je že to neni automaticky, že musím klikat, že chci něco odebírat a pak mi to bude zasírat email. Jako jo, nějak to funguje, ale pohodlné to rozhodně není Lepší by byla stránka s výpisem někde vedle, kde bych tohle viděl.
citace:
Původní příspěvek od Zedy K té notifikaci je docela šikovná volba dole pod textem "Pohlídej mi téma" o které určitě víš a splní to co vyžaduješ
Výpis reakcí na tebou sledované téma máš v úvodní stránce tvého grower menu. Jinak už nevím co víc by uspokojilo tvůj rozmar kolesu
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
No fakt! Tak za mě je to neznalost systému A to sem chodim 10+ let!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Nicméně zobrazit u příspěvku množství karmy, kterou sklidil, by bylo přínosné... Tím by se vyřešil ten lajk a spokojení by byli zas všichni
Původní příspěvek od koles Nicméně zobrazit u příspěvku množství karmy, kterou sklidil, by bylo přínosné... Tím by se vyřešil ten lajk a spokojení by byli zas všichni
No kdyz kliknes na karmu svyho prispevku tak to tam je ale vidis jen vlastni mozna toto upgradnout , - klikneš na karmu a dostanes na vyběr , zobrazit karmu přispěvku nebo přidat karmu přispěvku a je to co takhle carlos šlo by to ??