Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jen drobnost a to že MagiCman mi ještě nic nevrátil a stále je za zloděje!
Psalo mi i pár lidí že jeho řezy stojí za h. ale to není moje věc jen vím že mě okradl a hotovo.Jsem férový a slušný člověk s rodinou a opravdu nemám rád vychcánky tohoto typu.Myslet si o mě a mých názorech můžete co chcete ale pokud jde slušnost mezi lidma tak by to mělo fungovat .člověk který veme prachy a pak jen osočuje a je arogantní je pro mě obyčejný ubožák a socka nic jiného.
tak to jsem rád, že mě nepodělal o ty 3 litry za ty semena a moc děkuju za ty brutální bonusy, když už ho tak haníte, tak aby to nebylo tak jednostranný...
počkej výpis kam měli přijít, spíš je potřeba výpis, že je poslal, ne?
Výpis z účtu kam měly přijít,kam to měl poslat,tam by měla být částka 600Kč,jenže tam není.. neni to tak těžký pochopit..
Samozřejmě,mgcman mohl předložit výpis,kde odesílá 600Kč a všem zavřít huby,jenže to poněkud neudělal,proč asi..?