Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajimave tema hodim zkusenost. Mam nevlastniho brasku 8 let stareho. To že nás občas zahlédl s jointem sme neřešily až do doby kdy za námi sám přišel a zeptal se: to je ta marihuana? Já sem si o tom totiž četl na internetu......
..... A PAK NA TOHLE NĚJAK ROZUMNĚ ARGUMENTUJTE
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Tak aspoň byl informovaný, teď doufejme že si děcka dokáží vybrat z toho internetu ty "správné" informace a ne nějakou propagaci, bludy apod. Aby pak mladej za mnou nepřišel a neřekl mi: mami ty si feťák, protože pěstuješ a hulíš psali to na internetu že ti co hulí jsou feťáci a mají vymyté mozky.
Naštěstí mam k dispozici celou jednu místnost. Ženě jsem vysvětlil, že už fakt nic kupovat nechci. I když jsem měl stálé dodavatele, už se necítím na to, abych to ve svém věku sháněl "na ulici". A protože je místnost pod mojí trvalou kontrolou (pracuju hlavně doma), tak je tam moje "kancelář". A že je stále zamčená? Holt tam nikdo kromě mě nemá co dělat. Děti mam dvě - 16 let (riziko viz výše) a 5 let. Osobně radši zatloukám - tedy ten hukot je od serveru resp. od jeho chlazení. Ale je mi jasný, že jednou budu muset s pravdou ven. Ovšem co nejpozději to půjde. Venku na zahradě nesázím, vesnice má oči všude. Měl jsem pár míst "na mezi", kde je možný si ohlídat, jestli mě někdo nesleduje, když jsem chodil s pejskem na procházku.
Nás teď s manželkou potkal problém opačný, naši rodiče přišly na to že si pěstujeme a bohužel oni mají ty nesprávné informace a nechápou to ani přes mé zdravotní problémy. Takže doufám, že se jednou moje děti budou učit ve škole, že to není droga, ale léčivá bylina abych už aspoň jim nemusel nic vysvětlovat.
widlak: Mě být šestnáct a muj táta mít zamčenou místnost tak mu tam určitě vlezu Jo na vesnici je to někdy těžký s těma lidma, my máme zahradu naštěstí uprostřed lesa, jen pár sousedů a ti to už delší dobu tolerujou, normálně s náma i baví
Frisco: Naši to taky neradi slyšej že pěstujem, ale tak už si za ty léta zvykli na svou dcerku. Jinak s tou školou bych asi tak optimistická nebyla..
Joooo, tak tohle je opravdu dobrý. Když jsem tady před lety začínal, byly tady témata typu "Jak rodičům vysvětlit že hulíte/pěstíte" a co po několika letech nevidím - "jak vysvětlit dětem že pěstíte".
Původní příspěvek od Barush Ahoj, kdo máte děti zajímalo by mě jak jste jim vysvětlili že pěstujete marihuanu?Nás co nejspíš brzy čeká tak abych měla nápady. Jinak nepěstujem jen marihuanu, ale i biozeleninku, ovoce....
Původní příspěvek od Barush Tak aspoň byl informovaný, teď doufejme že si děcka dokáží vybrat z toho internetu ty "správné" informace a ne nějakou propagaci, bludy apod. Aby pak mladej za mnou nepřišel a neřekl mi: mami ty si feťák, protože pěstuješ a hulíš psali to na internetu že ti co hulí jsou feťáci a mají vymyté mozky.
Najhoršie asi je že si dospeli nevedia vybrať ztych infomacii a najcastejsie si vyberu tu propagaciu
Zajímavé téma.
Tomu mému jsou 4 roky a kolikrát se mě honí hlavou co mu jednou řeknu až se zeptá.
Teď zatím nic neví. Jelikož je ale hodně bystrý a chytrý až někdy překvapuje nedá se s ním jinak bavit než jako s dospělým, rozhodně jsem mu vživotě nezalhal ani to nemám v plánu ale trošičku pozměnit pravdu budu muset.
Beru si ho jen na víkendy jednou za dva týdny, už jsem ho kolikrát zkusil z něčím malým že to nesmí říct mamce že jí v obýváku a tak podobný hlouposti a po 14 dnech se zeptám bývalé jestli jí nepovídal že jí u mě v obýváku a u televize a neřekl to, jak mě slíbil! Už několikrát a pokaždé uspěl. To nic nemění na faktu že je to jen dítě a kamarádovi se tajemství taky říct může takže je to opravdu složité.
Ukáže až čas a hlavně situace která donutí jít s pravdou ven.
Ale budu tajit dokud to půjde, doufám že uspěšně!
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Ou,super odkaz na knížku
Moje malé děti,když se ptali co to tam roste,tak jsem řekl, že prostě kytky. V bláhové naději jsem myslel,že to bude stačit.No nestačilo,optali se: "A jaké?" Tak jsem jim začal povídat: "Tamto je Pandora, todle Magnum,tamto Vertigo..." Hmm,odvětili a zatím mám klid
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Původní příspěvek od celek Ou,super odkaz na knížku
Moje malé děti,když se ptali co to tam roste,tak jsem řekl, že prostě kytky. V bláhové naději jsem myslel,že to bude stačit.No nestačilo,optali se: "A jaké?" Tak jsem jim začal povídat: "Tamto je Pandora, todle Magnum,tamto Vertigo..." Hmm,odvětili a zatím mám klid
božííííí
tohle mě fakt rozesmálo
BTW: nějakej známej říkal dětem že je to "Indiánský tabák"
2 pyroman23: Tvá zmínka o indiánském tabáku mi připomněla následující zapeklitou situaci, kterou uvedu otázkou: A co když nás děti přichytí při balení?... Když se mi to stalo, tak suveréně odpovídám: "No snažím se ušetřit na tabáku přece."
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
tak to mě děti pomáhaly zalejvat když jsem zůstal dlouho v práci. teď už jim je objema přes dvacet.jo to byly časy, spíš jsem měl strach, když si přivedly spolužáky
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus