Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Yes, magnum je taky zvlastny AF, je husty, dobre sa rozrasta a ma velke a huste palice, ucinky tak isto super a ten strasny smrad... Je to podareny AF o tom niet pochyb, preto tento si beriem 5KS.
pozoroval jsem že Magnum udělá u každé rostliny cca 7 pater vždy ale 13 větví včetně centrální i když zakrsne tak ten počet dožene to je dokonalý podle mýho soudu.
Presne to som mal aj ja na mysli, vzrastom a vyvojom vetvenia sa nepodoba standartnemu vzrastu AF, je to taky ''vylepseny'' automat, dalsi krok dopredu pre AF.
no me a kamosovi magnum chcipl hned jak vylezl tak centak nad zem nevim cim to mohlo byt jelikoz u ostatnich Af se nic takoveho nestalo...asi smula na seminka...jinak nejvic sem sklidil z KALASHNIKOVA AUTO od green house seeds 93g palic a kytka neco malo pres metr...(na zahonku)
Kalashnikova auto jsem měl poslední dva roky na balkoně, výnos okolo 20g a velice sladká chuť i vůně, srovnatelná s Fruit Spirit od RQS pod lampou. A na hnojení a pod. záleží vždycky.
Měl jsem: - North. light od RQS - výnos v 11L květníku cca 15g, ale růstový potenciál má, věřim, že ve většim květníku by dala mnohem víc, dále Amnesia Haze od RQS - 3 phenotypy hodně odlišné, 2 dali kolem 40g v 25L květináči, další purple pheno malá v 11L dala tak 10g (ale byla součástí zabavených věcí při požáru a objevení našich 2 stanů a při rozboru ukázala krásných 18%THC!!!), dále Pineapple express od Barneys v 11L dala kolem 15g luxusního šmakózního kouře, dále Magnum - kámošovi hodil v tak 50L květináči kolem 70g odpalovacího kouře, dále autoMazar od DP v 25L hodil kolem 65g (ten má taky velkej růstovej potenciál..ostatně magnum taky). autoHAZE od RQS v 11L hodil tak 15g, ale taky celkem kvalitka. OG Kush auto od Humboldt v 25L kolem 15g (tahle genetika mě zklamala ohledně výnosu - vyroste jen šlahoun - téměř žádné boční větve..a to jsem měl 3 a všechno stejný tyčky). Think different od DP mě taky zklamal, roste docela do velký výšky, ale palice se začnou rosit hned od začátku a začal mi plesnivět ještě než to začalo dělat hmotu, kdo ví jak by to dopadlo, kdyby to dojelo. Purple kush od RQS v 20L dal přes 50g - pěkná fialová ganja, hulení průměrný, neurazí. Easy bud od RQS dává malej výnos, ale dobrou kvalitu. AK47 od naturalu celkem dobrej výnos i kvalita na to, jak je levnej. Zato skunk one auto od naturalu nic moc. Bloody skunk od sweet seeds je hodně podobnej purple kushi. A jako poslední docela raritka co jel kámoš - auto Blackcherre (nějak tak to bylo) od Carpatian seeds (karpaty jsme tomu říkali) - dal kolem 20g, ale síla byla opravdu pro někoho radioaktivní :-D. Jinak pokud chcete u automatů výnos, tak sadit do 25L a VÍÍC!! a bez přesazování!! co nevyroste za první 3 týdny, tak už nedožene!! good luck
pineapple express mi ted zrovna leze ven tak jsem zvědavý ) jinak tu ww jsem tento tyden zklidil a kamos dnes zkousel a řikal že solidní odpal ) jinak vynos v g jeste nevim ale 3 zavarovacky to dalo
Jojo to je ono. Jinak teď jede kamarád auto White widdow od Dutch passionu a musim říct, že pěkný kompaktní keříky (nic velkého) i pálky. Bohužel ale dělá hmotu už od začátku, takže bude venku asi náchylná na plíseň, ale kdo ví..třeba ne. Dále ještě jede auto Night queen od DP a musim říct, že mají 1,3m a ještě nekvetou. V tom případě to moc auto neni, ale výnos bude velkej. Jsem zvědav na kvalitu.