Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim.chci se zeptat jestli nekdo mate zkusenisti s hnojivem BIO FAN,vyrabi se to v prasecaku,je to hroznej humac.jeste se pokusim vyfotit obal.dikas
kuracie hovna + cierna zem zamiesane do prekyprenej zeme a v priebehu rastu hnojene kuracou zalievkou + rosenie na listy s zihlavovym (koprivy) vyluhom = vysledky:
Určite by sa nikomu nepozdával glutaman zaliaty horúcou vodou ako hlavný chod na obed. Chutné to síce je, ale je to jedlo?
prípadne ešte pridáme bujón, 2-3 zemiaky a ľudské NPK je na svete.
Lenže čo je správna kombinácia mňamky pre rastlinky, vie len rastlinka a zopár growerow, ktorý sú ochotný podeliť sa o svoje skúsenosti.
ostatní sa na sviatky prejedajú, no a po vyšetrení u pána doktora zistia, že im neostáva nič iné, len držať prísnu diétu. A keby že v tom pokračujú, tak sa im urobí vred na žalúdku a potom aj tak nebudú môcť jesť, lebo však skôr či neskôr na to zomrú.
to robim tak, ze ked mam policko, tak zakladom je dobra zem.
vykopem jamu, na spodok dam nie celkom vyzrety kravsky hnoj, dalsia vrstva je zemina s vysokym obsahom exkrementov z dazdoviek :-) a na to pride kupenska zemina zmiesana s pieskom.
vyzivna zemina to teda urcite je.
potom uz len asi 5 krat za zivot rastlinky polejem
HESI TNT KOMPLEX-om
a
HESI SUPER VIT-om
ked zacne siskatiet, tak pouzivam chemicky fosforecnan draselny(pouziva sa na zmakcovanie vody). a vysledok si mozete pozriet v topicu moje veci 2007:-)
Ja pouzivam na rast Hesi Tnt Complex + Supervit + Enzym forte
a na kvet davam tento rok Biobizz bloom + Ripen, ale zacal som Kristalon kvet 12-12-36 nbo na ine nebolo lowe, ale to sa uz minulo na start kvetu .
Inac mam vyskusane aj Plagron, Terra-flora, slepicaky, a myslim si teda ja to viem ze zo vsetkymi sa daju dosiahnut velmi dobre vysledky, ale na to vplyva ovela viac faktorov ako je len hnojivo
Dobre su urcite vsetky urcene pre nas Growerov
Plagron:Phyt-amin,Alga Bloom,Alga Grow,Green Sensation,Cropmax - tydle užívám a osvědčily se mi pokaždý,nebo i od Hesi to ujde za tu cenu,každopádně ted už jen bio+nějaký to vlastní ze slepičince,a na outdoor plánuju TopMax od BioBzz a Bat Guano,pak Ripen nebo Final Solution,uvidíme
Já budu hnojit v růstu slepičákama, v květu asi plagron alga bloom. V růstu i květu budu používat kopřivy a phytamin. Žádný zkušenosti s těmahle hnojivama nemam, ale třeba na phytamin slyšim jenom samou chválu tak se snad nic dramaticky nepotento.
Zdar all growers. Potreboval by som poradit: Vcera som kupil Kristanol start ale neviem kedy mam zacat prihnojovat: Moje rastlinky maju este len 5 - 6 cm. Vopred diki
Kelas