Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jsem z toho jelen člověk čeká něco rozumného a zas debilní demagogie a spekulace... -sigh- ale lepší než drátem do oka, kvě kytky pod scrogem se snad za malé množství počítat dají
třeba jim nakrásně můžu tvrdit že mám odolnost na THC a musím zhulit šišku Herera abych něco cítil
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Chtělo by to uspořádat "Grower lobbing politics", tzn. sehnat pár tisíc growerů (plnoletých s volebním právem), sepsat listinu, ve které by šlo přibližně o to, že pokud se daná vláda bude zabývat snížením trestních sazeb za konopné delikty + jakási snaha o legalizaci či alespoň legalizaci pro zdravotnické účely, tak těch několik tisíc growerů by této vládě, potažmo nejsilnější politické straně, která by přistoupila na podmínky zmírnění trestů atp. odevzdalo svůj volební hlas. Pokud by se sehnalo dostatečné množství growerů a celá akce neskončila fiaskem nebo rozsáhlým zatýkáním, mohl by to být významný krok kupředu.
2 100thermal: prolezam timhle serverem uz nejaky ten patek a podobny napad (ac nepochybne dobry) uz sem tady nekolikrat cetl. Vzdycky nekdo napise ze by se melo neco udelat a uplyne par dni a ono hovno.. tak je to pokazde. cuzzs
taky se to kolikrát projednávalo, a taky by to krachlo huliči jsou ještě furt v malé menšině
btw záznam z jednání má 3 hodiny, jsem zvědav jak na to vydržím koukat
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
To by me taky docela zajimalo... Ale myslim si ze to nejak moc zasadni nebude, protoze kdyby jo, tak si myslim ze by nastaly obrovske debaty v televizi atd, o tom jestli je to dobre atd... a jelikoz jsem nic takoveho nezaregistroval, tak z toho asi nic moc nebude... ale bylo by super, kdybych nemusel mit strach pestit...
Přišel jsem; zasadil sem; zhulil jsem .... Grower lifestyle
Jetli projde tenhle zákon( což o tom upřímně pochbuji) Tak to bude jenom malej krůček "v naší věci" Protože, předpokládám, že to množství menší než malé bude tak jedna kytka a to jeste jestli a pouze pro vlastní potrebu, Kdo z vás nenabídl nekdy kámosovi??? Podle me by byl první krok k legalizaci lékařské marihuany, a nebo aby bylo drzení ci pestování marihuany bráno jako prestupek nikoliv trestný čin( jak je tomu napríklad ted v Británii ( o Holandsku se radsi nezminuju::p
Podle me je absolutní kravina házet lidi co pestujou doma tri kytky, a jeste z nich delaj mast, a dýleri heráku a s odpuštěním jinejch podobnejch sraček, do jednoho pytle.
Jinak si prectete urcite tenhle clanek, http://www.legalizace.cz/toISO-8859...hp?clanekid=406 sice to tady uz jednou je, je to sice dlouhy ,ale stoji to zato
no a teda jake jsou vysledky ??legal ci ilegal a mnozstvi nez male se tezko porovnava. JEdna kytky? co nakladay tezko se to pak vyplati. Dejmwe tomu ze by to mohlo byt 15 Flowers pro moji potrebu
njn.
bohuzel kdyby to proslo, tak s tim mnozstvim mensim nez vetsim, by to urcite vychazelo tak na 1/2 kytky...
pac ty dementy u koryt nic lepsiho nenapadne....
keci prdy bedary jen kecaj a nic nebude trestny to bude porad akorad na to ted budou dva paragrafy jedine boj zasadte gengstra na vsech mistech a on sam premuze vedeni a misleni v lidech.naqjare sazejte gangstryyyyy.......