Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec bando nenašel by se tu někdo kdo by mi poslal na pm návod pro debily chtěl bych si hodit nějaké odkazy pod čáru a nervuju se tu už pul hodiny znázornuje se mi to šedě že nato nejde klinknout jsem kopyták na tydle věci díky moc rád vás odměním za pomoc káčkem
Potřebuju vědět,jetli opravdu existuje ten obchod v Příbrami,podle toho článku.A najdu ho normálně bez vyptávání,protože mi to na ulici asi nikdo neřekne.Díky moc za radu,nerada bych tam jela zbytečně a bloudila.myvsi
Taky vůbec nechápu,jak mám postupovat,abych si mohla normálně s vámi psát "naživo".Poprvé se mi to podařilo asi náhodou a teď jsem v háji.Díky moc za rady,jak postupovat.Napíšu www.grower.cz,kliknu a dál jsem v háji.jediný,co by se mi podařilo,jsou soukromé vzkazy,ale já bych se zase potřebovala dostat na "povídání".Díkydíkydíky.myvsi