Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prikladam tri fotecky, moc se to nehejbe. Mam problem, kde mam nalepeny palici na palici, tam se obejevuje plisen. Tak uz jsem je zacal stinat to co bylo naplesnivele. A samo sem prestal zvlhcovat. mel sem stim zacit hned jak tam byly sisky. skoda priste.
Pestirna ma maly vylepsenicko ohledne ventilace. Zakoupil jsem 12V vetrak Sunnon 6,8W ktery prozene 180l/h. Napajeni sem vyresil zdrojem od PC a rychlost reguluje rele na 220V zapojene paralerne k sodiku. Takze pri svitu to frci na 12V a v noci si vrni na 5V.
PS: ty zarovicky souk kvuli odberu ze zdroje. Jinak se vypina.
Co se tyce kyticek, tak uz jen pockam az vychlastaj roztok, vymeju kybl a flush a houpani a pak koureni...
Bohuzel, ze sklizne nemam zadne fotky, ale byl to mazec, silena hromada a po uschnuti toho bylo asi 155g +tak 15-20 co sem za posledni mesic odstipl drive aby nestinilo . Tak ze jsem velmy spokojen a jiz frci nove osazenstvo. Jen u par modylku vypadla jmenovka, tak ze bude asi prekvapko
Vím , že jsi tady měl dřív thread s tím jak si tu pěstírnu stavěl. Bud´ tak hodnej a hod´ to sem. Stavím něco podobnýho a myslim , že něco z informací který jsi tam měl by se mi mohlo hodit. Díky
Hodne, hodne brutalni vec... Vcera jsem se rozhodl pro 70W V-SCROG podle tveho navodu, ale ted premyslim o te 150W... K4U
Taky se primlouvam pro postnuti detailnejsiho navodu...
Dik za K.
Ohledne navodu:
Zkusim neco sesmudlat, ale nemuzu nic slibyt, jelikoz stale neco predelavam a upravuji.
Jestli mate nejaky navrh co vse by mel takovy navod obsahovat, tak do PM. dik a mejte se
U takovýhohle malýho scrogu by to mělo být asi dost brzo. Tak 14 dní až měsíc. Trefil jsem to g_mane?
henky: co znamená vršek scrogu? konec pletiva (což by znamenalo přepnutí když kytky porostou tak 3/4 pletiva) anebo strop skříňky (takže cca po vršek toho pletiva)?
2 Šťovík: By jses asi mel zeptat Mysticala jak to myslel, ale osobne si myslim ze vrsek pletiva, pac prepinat na kvet, az by to dosahlo vrchu pletiva by bylo trochu pozde, jestli se nemylim? hehe