Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to brtinka
verim ze to ma svoje+
napr psychilogicky efekt ze sa na to velmi tesis alebo rozklad florofilov a niektorich polysacharidov zlepsuje chut a toho vzduchu sa neboj ak sa to mas ook zatvorene vnutri je vzduchu minimum
Asi před měsícem jsem kouřil matroš co byl přes zimu zakopanej a musím vám povědět že nic hnusnějšího jsem v životě nekouřil, chutnalo to jak pneumatiky (ne že bych je někdy kouřil, ale dovedu si to představit :-°) Jinak bych řekl že to zmašťovalo víc než předtím ;-°)
Plíseň se objevila někdy po 2, 3 letech, ale jen v malém, úspěšně sem ju eliminoval, takže teď už ani náznak po plísni. Chuť je docela zajímavá a sympatická, ale co se odéru týče, naprosto shodný s vůní hnoje. To je záležitost, která se nedá asi nijak ovlivnit, je to přirozené, ale žádnou zavadu v tom neshledávám, zkrátka přirozená věc. Ale v chuti se to nějak výrazněji neprojevuje.
What a fuck? Polovina prispevku smazana a jak mam vedet vo cem je rec......... Ale de mi vo tohle........Uz dost roku si urodicku na zimu uskladnuju.Dam to do zavarovacek a poradne utahnu at tam nejde vzduch,a uskladnim ve tme.Pres zimu si tak pohuluju,ale ty vzorky ktere vytahnu az nakonec (cca po roce) jsou mnohem silnejsi nez po sklizni.
je to pry spusobeno nejakou reakci..........Nevi tady nekdo vo tomhle neco vic?Moooc by me to zajimalo THX
Původní příspěvek od Free_tekk Ale de mi vo tohle........Uz dost roku si urodicku na zimu uskladnuju.Dam to do zavarovacek a poradne utahnu at tam nejde vzduch,a uskladnim ve tme.Pres zimu si tak pohuluju,ale ty vzorky ktere vytahnu az nakonec (cca po roce) jsou mnohem silnejsi nez po sklizni.
je to pry spusobeno nejakou reakci..........Nevi tady nekdo vo tomhle neco vic?Moooc by me to zajimalo THX
tak to bude.Nahodou se mi pripletla jedna sklenka materialu(z lonskeho indooru) mezi sklenky z listim.Obevil jsem ji az ted a je to nejsilnejsi hulo,co jsem zatim kouril.
Jiny material jsem zase susil na zahrade pod pristreskem(od sklizne az do ledna)pri te vlhkosti se to susilo extreme pomalu,proslo to par mrazikama a bouralo to lidi :-)
To xerthon: Tak tak.neco sem nasel.Takze to prihazuju.
V čerstvě sklizené úrodě je většina THC, někdy i všechen, ve formě kyseliny tetrahydrocannabinolové. Procentuální vyjádření záleží na době sklizně a podnebí, v němž bylo konopí pěstováno. Nezralá tráva ebo tráva pěstovaná v severnějších zeměpisných šířkách bude pravděpodobně obsahovat více kyseliny THC než samotného THC. Kyselina samotná není psychoaktivní, postupným sušením rostliny se jí však většina přeměňuje na aktivní složku THC, a to přírodním procesem známým jako dekarboxylace. Většina zbylé kysleiny se na THC přemění během dvou let. Bohužel, během tak dlouhé doby většina THC zoxiduje. Nicméně kdyby mohla dekarboxylace probíhat ve vzduchoprázdnu, k souběžné oxidaci by nedocházelo. Ve vysušeném produktu může další dekarboxylace ještě nepřeměněné kyseliny THC podpořit zvýšená teplota. Během kouření, ačkoli většina THC a THC kyseliny je zničena vysokým žárem, je to, co dorazí kdo kuřákových plic, již přeměněno na aktivní složku THC. Jestliže je látka obsahující kyselinu THC zahřáta na teplotu kolem 100°C (bodu varu vody) a po dobu 75 minut udržována při této teplotě v prostředí dusíku nebo kysličníku uhličitého (tedy v prostředí neobsahující kyslík), veškerá kyselina se promění v THC. Tradiční konopné recepty vyžadují před dalším použitím marihuany její pražení v oleji či másle. Olej chrání produkt před oxidací, zatímco horko aktivuje THC. K této aktivaci dochází rovněž při extrakci haš oleje z konopí a při kterékoli proceduře, kdy dochází k zahřívání či vaření rostliny.
Pokusme se nyní shrnou vše, co víme o účincích konopí. Jestliže vysoké teploty nebo přílišné vaření mohou účinnost THC zničit, běžné teploty pro normální dobu vaření mohou aktivací THC sílu drogy zvýšit.
sakra chlape tohle je informace k nezaplaceni,jestli to dobre chapu tak dyz teor. dam huleni do nadoby a vodsaju z ni vzduch ta,zahreju na 100°C po dobu 75min tak potom sty sklenicky vytahnu extra model??
jinak K+ si urcite zaslouzis
Původní příspěvek od Freeloader sakra chlape tohle je informace k nezaplaceni,jestli to dobre chapu tak dyz teor. dam huleni do nadoby a vodsaju z ni vzduch ta,zahreju na 100°C po dobu 75min tak potom sty sklenicky vytahnu extra model??
jinak K+ si urcite zaslouzis
proste z ganji co mash vytahnes max - proto se ve vetsine navodu doporucuje "susit" aspon po dobu 2 mesicu..ale ruku na srdce ja to nikdy nevydrzel