Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 lister: moc dobré
2 HKOR:čmelda je vostrej ani jsem si ho nevšiml bez tvého upozornění
Snad se nikdo nerozzlobí gdyž ještě něco přidám fotil jsem to ze stativu s delším časem na jednom kopečku u jedné osady
tagže tu je moje další fotka:nazval jsem ji Sobotní apatie
Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum
Tuhle hrůzu jsem včera koštoval-fotil jsem to ještě neusušené tak jsem si musel nedočkavě počkat až to trochu pomaleji a nenásilně uschne je to kamarádův OB fotku jsem nazval: Pomozte
Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum
tady sou ještě další fotky, tentokrát z Řecka ... je to focený jiným/horším foťákem, takže jsem nevyfotila přesně to co/jak jsem chtěla, ale co jinýho člověku zbyde Moc nám tam počasí nepřálo - viz. ty fotky přístavu, ale jinak tam bylo fajn - nádherná příroda a málo lidí ...
prvae tak citam aj komentare a divim sa len tomu ze si niekto mohol mysliet ze je to original..klasicky photoshop..ci ilustrator,,,hlavne to listie dost umelo a ten odraz..hmm...ale inak celkom slusna praca..
lsd rulez...najlepsja latka...
ako ktosi povedal: lidi jsou strasni materialiste a proto jim Buh zeslal sam sebe v podobe LSD. -neni to asi presny citat,ale znel podobne )
-> mimoza: pleteš se, to foto je pravý se všim všudy (ve fotošopu jsem ho jenom převrátil o 180 stupňů),...fakt!
->Drsnejmuzik: to asi nebude oficiální reklama
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk