Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, když předpěstováváte kytky pro outdoor pod lampou tak jakou nastavujete periodu den/noc? Podle http://www.shaman.cz/praxe/vychod-zapad-slunce.htm
je 1. května (tak nějak asi sázím ven) východ slunce v 04:33 a západ v 19:05 to je 14,5/9,5. Určitě je nejlepší nastavit periodu lampy podle sluníčka, ale v mé matkárně je perioda 18/6. Máte někdo zkušenost?
Ak neplanujete rozbehnut akciu typu GO tak a hlavne ak si kupujete drahu gentiku tak urcite predpestovat. Ma to niekolko vyhod:
1. Podstatne zefektivnite vasu investiciu vlozenu do vasich seeds vhladom na neporovnatelne vyssiu spolahlivost ujatia sa rastliny v danom ekosysteme
2. Mate viac moznosti upravovat vzdialenost medzi zemou a prvymi vetvickami (mlady vyhonok sa dost taha do vysky, v kelimku mozte prispisapt hlinu a nasledne este pri presadzovani zasadit hlbsie) a tymsa vyhnut lamaniu ci vlaniu sa rastliny
3. nadvezuje na prvy bod. Kedze pri predpestovani je sanca pri aj len mierne skusenom growrovi na ujatie sa takejto rastliny takmer rovno 100% mozete lepsie manazovat s vyuzitim priestoru ako ked robite tak,ze sadite seeds priamo von a potom v dosledku nizkej uspesnosti takeho typu sadenia vam mozu vzniknut na jednej strane miesta takmer bez rastlin a na druhej strane miesta s takmer plnym obsadim rastlinkami
ahoj
Tak ja jedu z rizku, ty necham tak min 7 - 14 dni pod lampou pak nachvili za okno, aby si zvykli na jinci svetlo mno a pak uz se pudu drapat nekam na strom kde je umistim
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Urcite predpestovat, na balkone, okne,
Rastliny su hrube, silne, prirovnal by som to k maratonskym bezcom ktory bezia urcitym tempom ani pomalsie ani rychlejsie. Zatial co sadene do zeme sa rozbehnu ako nemci do Stalingradu Potom je velka cast stonky hola.
Ked uz zaplatite tazke TEura za seeds, chce sa niekomu riskovat ze mu nejaky skrecok schali zopar seeds?
Zatial to vonku vyzera dost hnusne, ved aj na nizinach su este zvysky snehu. Ani buduci tyzden nehlasia prichod jari. Dost bolo zimy! Protestujem!
Ako obvykle zacinam zaciatkom aprila, aby to na 1.maja mohlo ist do cestneho cerveneho sprievodu.
Ale do sklennika (gringo) by som to daval hned ako cez den nie su mrazy, v noci prikurit. Cim skor, tym lepsie
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
ano, předpěst už je za oknem:-) uvidíme ten výřad, co z toho vyleze. Chtěla bych to nechat doma aspon do 3 pater a pak ven...uvidíme jaký bude počasí:-)
Ja chci davat ven Jacka Herrera a pak rizky, zacatkem dubna zasadim a necham rust do konce dubna pod3x36W Phillips TLD, to vylezou max. do30cm a pak taky podle pocasi ven, ale nejdriv je dam otuzit na balkon, tam preci jen neni takova zima, jako v prizemi
předpěstovani je dobra věc kdo bude davat outdoor tak stači v polovině dubna začit sadit doma do květinaču nejlip do rašelinovych nemusi se přesazovat date rovnou do hliny !!
Ja na outdoor rozhodne predpestovavam.
OT:
Ale mna trapi len to, ze neviem roztriedit samcov a samice este doma.
Vyskusam to s tym papierovym sackom, no ale ja neviem.
Ako to robite vy? (radsej mi poslite PM nech sa nezmeni tema threadu)