Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, není to zlý kolo. Teď už vidíme cílovou pásku, tak snad si na posledních metrech nezlomíme nohu
Koncem týdne taky nadělám nový řezy. Pojedu už jen toho Criticala, je rychlejší, chutnější, líp se ostříhává a ta tvrdost palic je skoro až neuvěřitelná.
Tak to víš, ani svíčková se nedá žrát měsíc v kuse
Taky bych rád zkusil něco novýho, ale když si představím tu práci se selekcí nový matky, tak se mi dělá trošku slabo
Takže už jsem oholil Criticala od stonků a výsledek je krásných 270g. Trošku to ještě může ztratit, ale 250 je jistejch. Dneska už oholím i NL, to už bude taky vyschlý. V pondělí přidám nějáké foto sušiny a konečný výsledek.
Nice 😁 brutální barva , co se týče počtů G/W , tak to bereš fakt poctivě když počítáš odtah a ofuky většinou každý počítá jen lampu co jsem viděl , já jsem asi v prdeli protože mě ten průměr rozkope 300W odvlhčovacka 🥲🥲 K+