Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dneska klasika ohyb pod sit jinak vlastne nic
kontrola ph hodnoty jsou ok 6,0
polde me uplne v klidu. hnojiva stale namichane od posledne
jsem nedke v pulce tzn jeste maji 25l cca
celkem slusne se vetví plus se zastiply takze se dari je tahat hezky (je s cim pracovat)
jeste minimalne 10dnu se bude ohybat tak uvidime kolik vyhonku to dostane do potrebne vysky
Den 16 12/12
Dva dny zpět jsem naposledy pletl síť téměř nebylo kam.
Pravda ze klasicky scrog Chapu jako ze výsledek by měl být co oko to palice to se v tomhle případě nemůže stát už jen proto ze je to fak vypletene hustě jedna vedle druhé plus listy samozřejmě ..
Každopádně věřím ze výhonků vyletí nahoru dostatek na onen prostor
S posledním pletením šla ruku v ruce výměna vody a hnojiv
Den 21 12/12
Zvedl jsem lampu až nahoru
Jinak už s kytkama nedělám nic krásné se zvedají nahoru a začaly konečně poradně nakvetat
Poslední co ještě udělám je ze strihnu listy v půlce kvůli přistoupení světla víc do hloubky ..
Den 25. 12/12
Výměna zalivky
50l nové vody plus hnojiva
Teď týden pouze
Coco bloom a/b 4ml/
B52 2ml/l
Rhino skin 2ml/l
Jedou statečně
Ještě i letí vzhůru myslím ze tak max dva dny možná 4 a růst se úplně zastaví ...
Momentálně je nakvet tajná 75% takový ty ježci bílý
Ph jak ubylo vody vyskočilo na 6,6 takže jsem snižoval
Další info podám opět nějak ..
Den 46
12/12
Dlouho jsem neměl cestu kolem a teď když jsem se přijel měnit vodu jsem našel ty svinsky svikušky
Bohužel už jich je dost....
Co se dalo jsem ručně odstranil rozmyslem se nad koupi hlístic ale zase na těch par dnů už asi nemá cenu
Holky byly už dost v květu když se ty svině ukázaly postříkali už ne
Uvidíme no
Každopádně Katky dostávají momentálně již týden overdrive 2ml/l
Až na ty svilusky hezké kolo zatím
Ještě teda není konec 😂 ale už se mi to líbí