Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První Kebronův pěst
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

Hlína První Kebronův pěst Příspěvek č. 1



Ahoj Groweři!
Vítám Vás u svého prvního pěstu.
Hned ze začátku bych chtěl říct, že to bude nejspíš trochu delší (slohovitější) a u některých věcí se nejspíš budete chytat za hlavu, protože už teď jsem zjistil, že jsem udělal několik začátečnických chyb. Pokud by Vás délka odrazovala, tak feel free to skip
Za druhé bych chtěl poděkovat tady této komunitě a jejim uživatelům.. za posledních pár týdnu po večerech nedělám nic jiného, než že projíždím zdejší příspěvky a hrozně moc jsem se toho tady naučil (i právě už vím, že jsem udělal pár chyb).
Ale k věci, pálím už nějakých 10 let a vždy jsem měl ohromné štěstí na kamarády, ať už ty kteří pěstují již nějakou dobu a vždy mně poskytovali kvalitní pálo za pár korun, tak na ty které jsem potkal za mé dva roky v Americe a kteří mě do světa cannabisového kouře otevřeli uplně jinačí vrátka.
Vše začalo na jaře, kdy jsem si kupoval můj druhý vapík (první mi byl odcizen na jedné party) a objednával jsem si ho z cannatury a tam k vapíku dávali semínko zdarma, tak jsem si k tomu rovnou objednal konopný kalendář a k tomu další tři semínka (modely OG Kush, Outdoor Grapefruit, BCN Critical XXL a automat Spliff cheese). Domluvil se s kámošem, co má volný skleník a nasadili jsme to tam. V té době jsem se o grow skoro vůbec ještě nezajimal, dokud se automat nepřepl a nezačal krásně vonět. S první vábnou vůní přišla i první pořádná chuť si o pěstování něco pořádně zjistit. Zjistil jsem, že jsme toho dělali hrozně moc špatně, ale autoflower vyrostl. Sice z něho bylo asi jen 10g, ale palice byly krásně obsypané pryskyřicí a model spliff cheese překvapivě dobře zhuloval. Je to hybrid, ale při zkouři jde cítit víc indiková dominance. (na druhou stranu, měl jsem to na posezení s přáteli, kde nás to zhulilo 8 a přesně model sedl do nálady, takže za mě super)
Zbylé tři celoročky ještě rostou a jsou to pořádně velicí magoři.
Potom, co jsme na začátku září sklidili autoflower, tak se ve mě probudilo takové nadšení a s tím, že jsem začal vyhledávat, co si pořídím do bytu.
Hrozně jsem se obával si box koupit na díly, protože jsem si myslel, že něco nebude sedět a pořádně jsem nevěděl, co všechno potřebuji, tak jsem si objednal doporučený led box z hotchilli, ale když jsem si pro něj jel, tak mi řekli, že mají akorát vyprodané všechny ty levné ledky (myslím, že tam dávají vivaspectry do těch začátečnických boxů). A tak jsem řekl, že si vezmu box bez toho a světlo si koupím jinde. A zde příjde možná moje první chyba, byl jsem natěšený na to, že budu mít vše na pěst, tak jsem objednal první světlo, které mi přišlo na stránkách pod ruku a u kterého se mi líbil popisek a to greenception gc4. Teď už vím, že až budu zařizovat na příští kolo větší box, tak se obrátím na místní legendu Frynka o nějaké jeho custom světlo.
Takže setup:
Stan: Secret Jardin 60x60x160 Dark Room
Světlo: Greenception GC4
Odfuk: Primaklima PK125-2 + karbonový filtr Primaklima + klipsnový 15W větrák
Květináče: 4x5.7 litrové květináče
Substrát: Plagron growmix s perlitem
Hnojky: Advanced Hydroponics starter kit (grow, bloom, micro, enzymes, roots stimulator, grow a boom aklecelator), k tomu od biobizzu Calmag a ph- a ochranu proti škůdcům Canna Cure. - U tohohle bodu si myslím, že jsem udělal další chybu, moc tu na groweru nevidím, že by lidi používali AH hnojky a pro příští kolo zkusím asi něco jiného.
Hydroponie - Zezačátku jsem si říkal, že budu vše zalévat ručně, ale bohužel moje práce a aktuální životní situace zapříčinila to, že musím dost často třeba na 5 dnů odjet a nechtěl jsem květinky na tak dlouho trápit bez vody, tak jsem objednal první systém automatického zavlažování a to Atami Wilma S - 60x60 u kterého jsem spínacíma hodinama nastavil na každý večer 15 minut zálivku a jelikož jsou bobci ještě malí, tak jsem ten ventil přiškrtil, aby kapal co nejmíň. Zde si myslím, že přichází další moje chyba a systém jsem si asi mohl i vyrobit z nějakého rezervoáru - pár trubek a hadiček, jednoduchého čerpadla a spínacích hodin.
Semena - Jedno semínko no name ze saku od kámoše modelu, který mě hrozně zhuloval, 1x Gelato od fair seeds, 1x Wedding Cake od fair seeds, a 1x 60 day Wonder od DNA Genetics
Tady si myslím, že přišla další začátečnická chyba, protože ještě než jsem koupil zbylé semena, tak jsem dal jen tak na yolo do vody naklíčit to no name semínko a chytlo se uplně hnedka, tak jsem ho rovnou šoupl do květináče za okno a on byl během 3dnů venku. Poté jsem šel nahulený na prochajdu po smíchově a došel jsem až k shopu seedbanky na ujezdu a tak jsem tam zašel a říkám, že chci něco od dna genetics. V tu chvíli tam měli jen model 60day Wonder - 90 indica dominant a jak řekla slečna za kasou, je to dobré zmašťovadlo a když už jsem tam viděl, na plakátu, že semena fair seeds jsou tak levná, tak jsem vzal 3x Wedding Cake, protože to byl jeden z mých nejoblíbenějších modelů za mého pobytu v US. K tomu mi slečna řekla, že mám 2+1 na balení a můžu si jedno balení vybrat a tak jsem si vybral ještě Auto Gelato - Další z mojich oblíbených kalifornských strainů.
Zde si myslím, že přišla další z mojich začátečnických chyb, protože za a vubec nevim co je to za odrudu to no name a nemám ponětí jestli je to fotovoltaika nebo autoflower a zbytek mám co kytku to jinou odrůdu (a s tím spojené jinačí délky růstu a květu), ale chtěl jsem otestovat, které ze 4 se bude nejvíc dařit - jak to dopadne uvidíme, snad něco vyroste.
Teď k celému procesu, nechal jsem semínka naklíčit za oknem v květináči stejně jako noname, který má před ostatníma 2 dny náskok a všechny se chytly a vylezli za podobný čas jako šampión noname (teď si říkám, že říkat modelu noname se mi nelíbí, tak o něm budu do budoucna referovat jako o Karlovi)
Poté co se vyškrabali na světlo boží, jsem je přemístil do boxu - ještě bez Wilmy, protože tu jsem ještě doma neměl - a začal se svícením 18/6.
Hned asi 3tí den, jsem spetl PH a místo 6.5 jsem zalil 7.5 a rostlinkám se do rána začaly vlnit listy a nevypadalo to vůbec dobře. Vše jsem vrátil do správných měr a rostlinky se snad vzpamatovali.
Na přiložených fotkách mají rostlinky 8 dnů, jsou už zapojeny v paní Wilmě (jak říkám zavlažovacímu sytému ). Největší z nich je Karel a hned po něm wedding cake, gelato mě trošku zlobí a 60day wonder jede tak z lehka, ale snad se rozroste.
No a teď přijde zatěžkávací zkouška ohněm paní Wilmy a celkového systému. Bohužel jsem náhle musel odjet na 6 dnů mimo byt a tak jsem do paní Wilmy nachystal 30l do rezervoáru do kterého jsem přidal 1ml/l Root stimulatoru, 1ml/l Enzymů, O.5/l grow, 0.25/l bloom, 0.25/l micro - vše podle tabulek od AH. K tomu všemu jsem nakonec několikrát zálivku odlil, poté přimíchal cca 3l dešťové vody (napršelo až potom co jsem měl už vše nachystané, tak jsem pochytal co šlo a o to roztok doplnil), takže roztok bude lehce slabší než tabulky, což si myslím, že vlastně bude ke prospěchu. Jako poslední touch jsem tam šoupl Biobizz ph- upravil ph vody na přesných 6.5.
Čeho se lehce bojím je EC vody - EC metr ještě nedorazil a tak mě možná čeká smutné překvapení.
Na byt se vracím v pátek - což bude 6 dnů od opuštění hereček a můžu říct, že jsem dost nervózní z toho, co tam uvidím.
Když to bude nahovno, tak aspoň jsem to posral v prvních dvou týdnech a dám naklíčit zbytek semínek. Na druhou stranu to beru jako veliké pozitivum, protože podobné cesty mě do konce roku budou ještě několikrát čekat a tudíž si tento automatický systém musím vychytat (vím, že by se kytičky měli aspoň co dva dny kontrolovat, ale prostě unlucky životní situace)
Hned jak v pátek dojedu přidám další fotky a vývoj, těm co dočetli až sem gratuluji, protože jak se tak dívám, tak sem se rozepsal jako svině (naposledy jsem psal sloh před 10roky na střední a asi mi to chybělo nebo já nevím ) Jinak všem přeji co nejvíce grow úspěchů, chill života, dobrého kuřiva a ještě jednou děkuji za tak skvělou komunitu, jakou je grower.cz

Old Post 29-09-2020 v 19:55 PM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaTo1168
Stálý Člen

Karma uživatele MaTo1168 - 83% PěstitelskáKarma uživatele MaTo1168 - 83% Pěstitelská

Registrován: Mar 2019
Příspěvků: 85  

Příspěvek č. 2

Nazdar mam tento isty box a taktiez rozmyslam nad wilma systemom. Zmesti sa bez problemov do boxu ten wilma system S?
Drzim palce nech sa dari

nevydarene kolo
blueberry 2x70w hps

Old Post 30-09-2020 v 11:08 AM
MaTo1168 je offline   Profil uživatele MaTo1168   Find more posts by MaTo1168   Foto galerie člena MaTo1168   Click here to Send MaTo1168 a Private Message   Add MaTo1168 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od MaTo1168
Nazdar mam tento isty box a taktiez rozmyslam nad wilma systemom. Zmesti sa bez problemov do boxu ten wilma system S?
Drzim palce nech sa dari


Ahoj Mato,
no vleze se to tam, ale je to o prsa Martiny Sablikové rozhodně by byl ideálnější box 70x70 nebo 80x80.. Uvidím, jak to bude vypadat, až to bude kvést, jestli budou mít herečky aspoň trochu místa.
Co na tom vidím pozitivně, že je tam dost místa doprostřed a květináče jsou vlastně uplně v rozích a mají mezi sebou maximální rozestup, ale jak říkám, hned jak budou rostlinky větší, tak dám vědět

Old Post 01-10-2020 v 01:12 AM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

Příspěvek č. 4






Nazdar lidi! tak lehký update.
Odjel jsem mimo byt na 6 dnů s klidným pocitem, že mám nastavené automatické zavlažování a kytičky dostanou vše co potřebujou.
Ani nevíte jaké bylo mé zděšení, když jsem po příjezdu zjistil, že jsem kardinální debil a kohoutek u paní Wilmy jsem utáhl moc a nic z toho neteklo. Vše bylo zapříčiněno odjezdem narychlo a nevyzkoušení průtoku.
Kytičky jsem našel povadlé u Karla (nonamu) jsem objevil lehce pokroucené listy směrem do vnitř a u 60 day Wonder a Auto Gelato u každé na konci listu žlutou barvu (viz foto).
Docela se mě zhostilo zděšení, namíchal jsem pro jistotu bokem dešťovku + root stimulator + enzymy + trošku calmagu a dal jsem každé květince 300ml zálivky s ph 6.4.
Na druhý den - ze kterého jsou fotky 14 dnů od toho co se prodraly na svět a 18/6 - se trošku zbrchali.
Celý text píšu dnes - třetí den od zálivky - a kytičky se docela probraly, Karlovi listy se začaly odkrucovat a jsou pokroucené už jen na jednom listu a celkově všechny vypadají zdravěji.
U Karla, 60day a Wedding Caku jsem včera večer ještě zatříhl metodou FIM, dle návodu na yt, tak doufám, že jsem to střihl správně a kytí se rozvětví.
Potom, co ještě trochu povyrostou, mám nachystanou síť, kde bych to chtěl proplést a vyplnit prostor na způsob scrogu.
Ještě jsem včera odstrojil celý box - měl jsem ho doteď v obyváko-kuchyni (mám mini byt 1+kk) a box byl přesunut do chodby, kde byl původně myšlen.
Celý tento projekt beru jako zkoušku, jak mi to půjde a od prosince bych se měl stěhovat do většího bytu, kde bych rád pořídil větší box - nejlépe 240x120 a tady tento si nechat na předpěstování popřípadě matkárnu.
Všem přeji úspěšný grow a komu právě dozrávají outdoory, tak i úspěšnou úrodu!
foto:
1. Rostlinky bez stanu
2. Karel už po záštipu
3. Wedding cake auto
4. Auto Gelato
5. 60 day wonder
6. Nový setup

Old Post 05-10-2020 v 10:42 AM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

Příspěvek č. 5


Tak jsem zjistil, že ke příspěvku můžu dát jen 5 fotek, tak ještě fotka finálního setupu

Old Post 05-10-2020 v 10:45 AM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

Příspěvek č. 6

Ještě bych se chtěl zeptat, měl bych listy, které mají na konci žlutou barvu odtříhnout, popřípadě odstříhnout jen kousek, kde zežloutly? Nebo jim mám dát chvilku na to, aby se pokusily vzpamatovat?
Díky moc

Old Post 05-10-2020 v 10:47 AM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

Příspěvek č. 7


Ahoj Groweři!
update po 5 dnech, od doby co jsem našel herečky 6dnů vysušené.
Svítíme 18/6 a je 17 den růstu.
Herečky dostávají teď každá obden 300ml s hnojkami:
0.5ml/l AH grow
0.25ml/AH bloom
0.25ml/AH Micro
1ml/l AH Root Stimulator
1ml/l AH Enzymes
Dostaly taky prevetivně po týdnu postříkané Cana Cure.
Celkově se konečně z předchozího nemíněného šoku vrátily do normálu, rozrůstají - u zaštípnutých Karla, 60day a Wedding caku už se tvoří malé větvičky.
Všechny šampiónky povyrostly z 12 cm na 15-18 dle modelu.
V pátek to budou tři týdny, co šly pod LED, tak změním dávkování hnojek dle chartu AH a trošičku uberu přeředěním.
Jinak krom tohoto budu do dvou týdnů taky sklízet i outdoorove: Grapefruit, BCN Critical XXL, a OG kush, tak dám ještě vědět jak se povodelo to

Old Post 06-10-2020 v 22:01 PM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w_rhino
Stálý Člen

Karma uživatele w_rhino - 9% Pěstitelská

Registrován: Mar 2015
Příspěvků: 68  

Příspěvek č. 8

no no myslim ze ich mas dost male na to aby si ich hnojil ja mam 4 krat vacsiu rastlinu v light mixe od biobizzu a to som im tam mesiac daval len root juice takze nasjkor by som si obzalievku daval root nech ti to riadne prekoreni v hline je na rast hnojiva dost

Old Post 11-10-2020 v 00:25 AM
w_rhino je offline   Profil uživatele w_rhino   Find more posts by w_rhino   Foto galerie člena w_rhino   Click here to Send w_rhino a Private Message   Add w_rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

Příspěvek č. 9



Ahoj,
tak se hlásím s updatem.
Po 23 dnech na 18/6 jsem dneska přepnul na 12/12 a to hlavně z důvodu, že se možná začátkem prosince budu stěhovat, tak aby stihlo aspoň něco vyrůst.
Posledních 6 dnů dostávaly herečky obden jen zálivku z přefiltrované vody z kohoutku ph 6.5 a trošku calmagu jinak nic jiného.
3 dny zpátky jsem natáhl síť, kterou jsem dostal k boxu - původně jsem chtěl dělat LST, ale jaksi jsem nekoupil drátky na ohýbání, tak jsem kytí aspoň trošku po-ohýbal pod síť abych vyplnil prostor. Dneska ráno jsem kytky ještě zastříhl a odtrhal pár přebytečných listů.
Foto 1 - Herečky bez tipingu
Foto 2 - Herečky po tipingu
to @w_rhino - máš pravdu, hrozně moc jsem toho tam posral, ale je to první grow - při příštím growu nebudu hnojit ničím než kořenovým stimulátorem první 3 týdny a až pak začnu něco přidávat. A celkově si dělám poznámky a tento grow beru fakt jako učební a když z toho aspoň něco málo kápně na brko, tak budu rád.

Old Post 11-10-2020 v 18:50 PM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w_rhino
Stálý Člen

Karma uživatele w_rhino - 9% Pěstitelská

Registrován: Mar 2015
Příspěvků: 68  

Příspěvek č. 10

a k tym ahckam su lepsie na hydro ale na hlinu sa daju tiez davaj tak tretinovu az polovicnu koncentraciu kazdu druhu az tretiu zalievku skor tretiu ak budu pytat viac pridaj ale to si nemyslim

Old Post 12-10-2020 v 00:42 AM
w_rhino je offline   Profil uživatele w_rhino   Find more posts by w_rhino   Foto galerie člena w_rhino   Click here to Send w_rhino a Private Message   Add w_rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrGrinspoon
Stálý Člen

Karma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% Pěstitelská

Registrován: Mar 2017
Příspěvků: 656  

Příspěvek č. 11

Celkom to s koncentráciou a hnojením preháňaš. To je bežná chyba začiatočníkov - chcú hnojiť čo najviac aby to rástlo a nič rastlinám nechýbalo a práve tým spôsobujú presný opak. Je dôležité si uvedomiť, že pokial je rastlinka malá a nemá živiny tak prirodzene začína tie živiny v pôde hľadať - a to tým, že začnú rásť väčšie korene. Až keď korene nemajú kde rásť a rastlina spotrebuje väčšinu hnojív v pôde je fajn začať prihnojovať ale takto zbytočne spomalíš rast resp spáliš rastlinu (to sú tie žlté konce na listoch, na ktoré si sa pýtal či ich máš ostrihať - nie nestrihaj).

Old Post 12-10-2020 v 05:16 AM
DrGrinspoon je offline   Profil uživatele DrGrinspoon   Find more posts by DrGrinspoon   Foto galerie člena DrGrinspoon   Click here to Send DrGrinspoon a Private Message   Add DrGrinspoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

update 7/12 Příspěvek č. 12



Ahoj, tak jsem tady po týdnu s updatem.

Nejprve bych rád poděkoval rhinovi a drgrinspoonovi za konstruktivní kritiku - rozhodně pomohla.

Od přepnutí jsem hodně studoval (čtu knížku od Mr. José, každý den tu pročítám fóra, jedu yt - mužu doporučit Mr. Canucs Grow) a na základě toho jsem změnil zavlažování. Jedu teď cyklus kdy zalévám ob den takto: 1. 1-2-3 hnojky, 2. voda, 3 grow+bloom akcelator a enzymy, 4 voda. Zálivka je mezi 400-500ml.

Za poslední týden mi přijde, že se kytičky vzapamatovali z mojich fuckupů, dost porostly (nejvyšší má teď 40 cm) a u všech se začínají tvořit samičí plody. Dnes jsem kytky vyndal ze stanu, vyčistil wilmu a stan, přisypal trochu substrátu a lehce protrhal listy.

Teploty se pohybují od 22-26 přes den a 20-23 přes noc, vlhkost mezi 50-70%, ph vody 6.2-6.5 přefiltrované a odstáté kohoutkové vody.

Celkově si myslím, že se dostávám back on right track. Nejvíce mě těší Karel, který je naprosto imuní na moje fuckupy a hezky se košatí a plodí. Z autoflowerů mě nejvíc těší Wedding cake - krásně rovnoměrně roste a košatí se. Gelato nejvíc dostalo bídu mojima fuckupama, jednou jsem ji omylem zlomil větvičku, přehnojeni atd, avšak se docela zbrchalo a hezky teď dohání wedding cake (ten však stále vypadá mnohem líp). A největší zklamání je pro mě 60day wonder. Vkládal jsem do něj nejvíc naděje, protože je jako jediný od renomované seedbanky, ale moc se ji nechce. Je to taková malá nevýrazná kytička, která neroste tak jak ostatní. Po koutku doufám, že se ještě vzpamatuje.

Mimo téma - tátovi objevili chorobu, na jejiž průběh fungují dobře cbd produkty. Rozhodl jsem se udělat druhý stan 120x120 jen s cbd odrůdama a byl bych vděčný za doporučení na strainy a seedbanky pro cbd květinky

Foto 1. rostlinky z vrchu - vlevo nahoře wonder, vpravo nahoře gelato, vlevo dole Karel, vpravo dole Wedding Cake
Foto 2. rostlinky z profilu před prostřiháním

To už bude za mě vše a doufám, že Vám to všem hezky roste.

Old Post 18-10-2020 v 01:26 AM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

herma Karel? Příspěvek č. 13




Ahoj lidi,
nechci sem psát moc často abych fórum nespamoval, ale není tohle hermouš?
Karel je jediný semínko o kterým nevím nic na původu a když si květ srovnám s Wedding cakem co roste vedle, tak se mi to vůbec nelíbí.
Díky moc za pomoc,
K.

Old Post 20-10-2020 v 14:53 PM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Registrován: May 2016
Příspěvků: 1850  

Team Member: MOD

Příspěvek č. 14

pis jak casto chces,tohle vlakno je tvoje.....
hermous nebo samec,zneskodnil bych to co nejdriv....

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 20-10-2020 v 17:15 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

Karel was here Příspěvek č. 15


Karel was here a jak rychle přišel, tak odešel. Moc díky @AladinXXX, že jsi mi potvrdil moji doměnku
Karla jsem šmykl a šel ven. Na to konto jsem vyndal všechny kýtí ze stanu. Vyndal Wilmu ven a dal dovnitř květináče na podmiskách, protože stejnak teď kvůli koroně jsem jenom doma. 60 day wonder a gelato jsem vrátil zhruba na místo kde byly a wedding cake, který roste jak z vody a má tak o 5-10cm víc než zbylé dvě, jsem navázal co nejvíc do šířky to šlo zahradnickým drátem. Vlastně jsem i rád, že šel Karel pryč a že jsem si díky tomu vyzkoušel vázání a myslím, že se to docela povedlo.
Možná zbylé dva mrzouty nahoře stanu pokusím ještě navázat trochu víc do středu ke světlu, třeba jim to pomůže.
To už je tak vše, ještě jednou děkuji za pomoc a přeju ať to všem roste!

Old Post 20-10-2020 v 19:52 PM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2020
Příspěvků: 47 

14/12 update Příspěvek č. 16




Ahoj! Vítám Vás u mého týdenního updatu.
Tento týden jsem střihl Karla, nakonec rozpletl zbývající tři rostlinky abych vyplnil prostor a ustálil hnojky.
Tento týden dostali:
V pondělí vodu + 1-2-3hnojky
Ve středu vodu
Včera v pátek vodu + enzymy, grow akcelerator a trošku preventivniho calmagu. A v neděli opět dostanou zase jen vodu.
Ph držím 6.2-6.5, teploty 22-27 (vyšší přes den ale už to reguluju) a vlhkost 50-75%.
Jel jsem na víkend na Moravu, tak fotky jsou ze včerejška, oproti updatu před týdnem můžeme vidět, jak se začaly tvořit plody už na všech třech kytičkách a celkově zmohutněly. Také trochu víc píšou vody a tak jsem zvedl zálivku z 500 na 600ml s tím, že brzo asi budu muset opět zvyšovat. Co se vody týče, tak stále prefiltrovaná a dva dny odstátá kohoutkova voda.
Jak se zítra vrátím, tak budu muset trochu protrhat listy na zadních dvou kytičkach, protože jak to houstne, tak některé listy začínají ležet na sobě a to se mi nelíbí.
Krom toho mám otázku.. koupil jsem ec metr Milwaukee CD 611. A nedokážu se domluvit s tím, v jakych měří hodnotách. Někde na internetu píšou že v ppm a někde že v cf/ec. Nemáte s nim někdo zkušenosti? Kalibrační roztok mám taky, tak až budu vědět co mám matchovat, tak ho zkalibruju a budu přidávat i hodnoty ec
To už je za mě vše a všem přeju úspěšný grow

Old Post 24-10-2020 v 12:04 PM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-02-2020 - První pěst IN - 1 odpovědí
13-09-2016 - První pěst - 0 odpovědí
13-09-2016 - První pěst - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0067350 seconds with 39 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív