Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Jamés člověče ta firma vyrábí i hnojky na kokos nechceš je zkusit? 😃
Díky za radu co a jak..... teď to mám do skleníku, jen ať si osahám, jak se to chová atd. Udělám čistě Coco, víc hlínový a míň hlínový. Než se na to v zimě vrhnu, chci si to vyzkoušet v klidu a ne když tam budou modelky od někoho. Dojedu ještě hnojky AH a pak možná. Jsem zvědav, mám rád když se něco testuje..
foto holek v 45 dni květu
1. Celek
2. WR
3. CHRONIK
4. Levá část s WR
5. Critical
Ostříhání žlutých a suchých listí.
Cca 2 dny zpětně vyshly tak, že spodní listí u 5 holek viselo uvadlé... Přijít o pár hodin později tak je po nich....
Docela dost se ohýbají pod vahou palic. Zajímavé je že některé jsou již nakynuté a některé ještě střapaté (hodně bílých chloupků)
Samozřejmě že spodní části holek jsou ještě nedozrálé, takže asi zvolím postupné sklízení. Zralé vršky odstřihnout a spodky nechat dozrát.....
Zítra nasadím mikroskop pro odhalení zbarvení trichomů...
fotky palic....
1.foto je White rusian...
4.foto je Critical
Ostatní Chronic
Původní příspěvek od Chronik Duck to Jamés:
Pokud budeš jako minule vítěz tipovačky, tak už teď jsem spokojen ;-) přeji ti (hlavně sobě) ať ti to vyjde
No možná jsem trošku přestřelil 😃,ale nevidím tam žádný referenční bod od kterého bych to mohl odhadovat...ale palice vypadaji pěkně..tak ti přeju ať to vyhraju 😃
Původní příspěvek od Jamés
nevidím tam žádný referenční bod od kterého bych to mohl odhadovat...
než to sejmu tak vyfotím top palice s papírky na balení ať je standardní velikost k porovnání, pokud bude někdo chtít editovat tip tak klidně znovu napsat, budu brát zřetel na poslední tip od daného člena...