Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Sumo Seeds White Widdow (vraj original)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Daemonhide
Stálý Člen

Karma uživatele Daemonhide - 92% PěstitelskáKarma uživatele Daemonhide - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zdravim Ta, trosku som to znovu prestudiroval a mas pravdu. “Original” od sumo seeds je pajcnuty. Takze k originalnej legende sa iz asi vazne nedopracujeme . V minulosti som si odjel jednu vdovu od Dinaferu-ale nejak ma nezaujala-takze skusam stastie v inej banke dneska skusim dat update k pestu-trosku mi to vystrelili viac nez som ocakaval, ohybat sa uz moc neda-takze to musim dorazit tak ako to je)

Old Post 08-02-2020 v 19:08 PM
Daemonhide je offline   Profil uživatele Daemonhide   Find more posts by Daemonhide   Foto galerie člena Daemonhide   Click here to Send Daemonhide a Private Message   Add Daemonhide to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Growoli
Stálý Člen

Karma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ahoj, zajímavé poznatky ohledně originálu WW, škoda že mr.nice nedělá femky to mě odrazuje od toho abych si ji zkusil odjet i kdyz vím že regulary jsou pravděpodobně lepší a stabilnější....ncuž, každopádně mám odjeté dvě kola WW od Dutch passion a nemůžu si vynachválit,je to u mě jeden z Top modelů...ať se daří 🤘

https://tenor.com/ulIr.gifhttps://tenor.com/ulIr.gif

Old Post 08-02-2020 v 19:16 PM
Growoli je offline   Profil uživatele Growoli   Find more posts by Growoli   Foto galerie člena Growoli   Click here to Send Growoli a Private Message   Add Growoli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Growoli
Stálý Člen

Karma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Ahoj, zajímavé poznatky ohledně originálu WW, škoda že mr.nice nedělá femky to mě odrazuje od toho abych si ji zkusil odjet i kdyz vím že regulary jsou pravděpodobně lepší a stabilnější....ncuž, každopádně mám odjeté dvě kola WW od Dutch passion a nemůžu si vynachválit,je to u mě jeden z Top modelů...ať se daří 🤘
Nějak se mě sekl net a skočilo to tam dvakrát, prosím o smazání 😉

https://tenor.com/ulIr.gifhttps://tenor.com/ulIr.gif

Old Post 08-02-2020 v 19:16 PM
Growoli je offline   Profil uživatele Growoli   Find more posts by Growoli   Foto galerie člena Growoli   Click here to Send Growoli a Private Message   Add Growoli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daemonhide
Stálý Člen

Karma uživatele Daemonhide - 92% PěstitelskáKarma uživatele Daemonhide - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

66 den pestu. 26den 12/12.

Jedna vdovicka vystrelila hore jak raketa-bohuzial uz ma celkom pevne stonky takze do ohybu sa mi nechce-aby som ju nahodou nezlomil.Koly tejto jednej som musel trosku povytiahnut svetlo hore-tak hadam, ze zvysku to vadit nebude.

Zalievka kazde dva dni, davam len canna flores.

Old Post 09-02-2020 v 09:54 AM
Daemonhide je offline   Profil uživatele Daemonhide   Find more posts by Daemonhide   Foto galerie člena Daemonhide   Click here to Send Daemonhide a Private Message   Add Daemonhide to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daemonhide
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

83 den pestu. 43den 12/12

Pest sa trosku skomplikoval, rastlinky nedozrievaju jednotne. Niektore sisky uz javia znamky prezretosti. Kedze niesom milovnikom gaucovych modelov-rozhodol som sa uz zacat finalovy flush a sup na zber. Rastlinky nedostali svojmu menu a su superzelene.

P.S. pokial mi niekto vie objasnit preco nezbelali (pricina, chyby, zeby strain?)sem stym...

Old Post 27-02-2020 v 13:00 PM
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od Daemonhide
83 den pestu. 43den 12/12

Pest sa trosku skomplikoval, rastlinky nedozrievaju jednotne. Niektore sisky uz javia znamky prezretosti. Kedze niesom milovnikom gaucovych modelov-rozhodol som sa uz zacat finalovy flush a sup na zber. Rastlinky nedostali svojmu menu a su superzelene.

P.S. pokial mi niekto vie objasnit preco nezbelali (pricina, chyby, zeby strain?)sem stym...

Čau, podle čeho soudíš? Nemáš to ani 7 týdnů na 12/12, takže asi 5 týdnů květu a ještě tak 2-3 týdny chybí..
Některý modely dozrávaj s hnědejma bliznama, jiný s bílejma viz. tady a když na ty bílý saháš, tak zhnědnou.. Důležitá je barva trichomů, jestli nechceš gaučák, sklízej, když jsou převážně mléčný a mezitim pár čirejch..

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 27-02-2020 v 17:03 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daemonhide
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Diky za odpoved, skusim este teda potiahnut

Old Post 27-02-2020 v 19:01 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás