Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
planovane bylo jiz v 60 dni ale podla listov vidim ze je tam hodne dusiku ,protoze som vode zmenil ph z cca7 na 6,5 citronkou ,tak to naspet vstrebalo dalsie ziviny z pody.Je to len moj pedpoklad ale videl som jak listy naspet ziskali zelenu farbu tak snad sa nemylim.
Trichomy su mliecne u vsetkych vzoriek ale z rozdielom ,ze na Industriale sa vyskytuju aj zakalene do hneda ale len minimum uplne ze skoro nic >D
ale na gorile sa vyskytuju viac menej tie pruhledne co je fajn ale uz len pockam kedy vyschne poda necham to este 30 hodin v tme a KO >D
tu je fotka z inej strany , na industrial Plant a Gorilla od Dinnafem
nakoniec 3cheese
SKLIZEŇ 76 dní 12/12 posledné dni postupne som predĺžil tmu po hodine a pol. Až na 8/16 nakoniec cca 30 hodín tma.
Na ukážku z každej vzorky vŕšok
Úplně všetko naraz odfotit nešlo ale aspoň něco
Industrial plánt
Gorilla mi vysla tzv. 2 druhy ma rozlišujú sa od seba zafarbenim a štruktúrou